Görüş Bildir
Haberler
Bir Günde 17 Bin Lira Kazanıyorlarmış! TikTok Fenomenlerinin Lüks Yaşantısı ve Servetine İnanamayacaksınız

Bir Günde 17 Bin Lira Kazanıyorlarmış! TikTok Fenomenlerinin Lüks Yaşantısı ve Servetine İnanamayacaksınız

02.08.2022 - 07:56

2016 yılında hayatımıza giren TikTok'un, kısa zaman içinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya başlandığı biliniyor. Öyle ki yediden yetmişe herkesi burada video çekerken görmek mümkün. Paylaşılan videoların bir o kadar insan tarafından izlenmesi de cabası. Hâl böyle olunca nüfus yoğunluğuna oranlandığında TikTok’u en çok kullanan ülke olduğumuz gerçeği kaçınılmaz oluyor. Peki, bu kadar insanın dahil olduğu bir platform olur da geniş kitleleri etkisi altına alan fenomenler olmaz mı? Elbette, olur. Gelin, TikTok fenomenlerinin herkesin ağzını açık bırakan kazançlarına ve lüks yaşamlarına birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nusret Gökçe (nusr-et)

1. Nusret Gökçe (nusr-et)

Dünyanın dört bir yanında restoranları bulunan aşçı ve iş insanı Nusr-et, 14.6 milyon takipçi sayısı 114 milyon beğeni sayısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Et tokatladığı videoları ve eti tuzlama şekliyle tanınan Nusr-et, aynı isimli restoranları ile dünyanın birçok noktasında hizmet veriyor. Çektiği her videonun kazancı 4.200 dolar olan Nusret'in restoranlarından elde ettiği gelirler neticesinde servetinin 1.5 milyar dolar olduğu biliniyor. Ayrıca yanından eksik olmayan ünlü isimler ile video ve fotoğraf çekip paylaşım yaparak adını duyuruyor.

2. Burak Özdemir (cznburak)

2. Burak Özdemir (cznburak)

Cznburak, hem aşçı hem restoran zinciri sahibi bir TikTok kullanıcısı. Takipçi sayısı 45.6 milyon olan hesabında paylaştığı videolarda dikkat çeken nokta, yaptığı yemeklerin devasa büyüklükte olması ve farklı yollarla pişirilmesi oluyor. TikTok'taki videolarının beğeni sayısının 881 milyona ulaştığı görülüyor. Burak Özdemir, yalnızca yaptığı yemek videoları ile değil diğer insanlara yaptığı yardımlarla da tanınıyor. Cznburak'ın TikTok videolarından ortalama 14.000 dolar kazandığı, servetinin ise 11 milyon dolar olduğu iddia ediliyor. Sarı renkli Ford Mustang'i, gri renkli Porsche Paramera'sı ve Range Rover jeepi olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

3. Nursema Altuntaş (nnursema)

3. Nursema Altuntaş (nnursema)

Nnursema isimli kullanıcının TikTok video akımlarından farklı olduğunu söyleyerek onu anlatmaya başlayalım. Nursema Altuntaş; her yaştan insanın hoşuna gidecek farklı çizimler, boyamalar ve farklı üretim videoları çekiyor. Aynı zamanda YouTube’da da aktif paylaşımlar yapıyor. TikTok’ta video çeken en farklı hesaplardan biri olan kullanıcının takipçi sayısı 19.1 milyon, beğeni sayısı ise tam 415 milyon. Nursema'nın çektiği her video başına 1.200 dolar kazandığı iddia ediliyor.

5. Mehmet Dinç (cilgindordurmaci_)

5. Mehmet Dinç (cilgindordurmaci_)

Kullanıcı adı cilgindondurmaci_ olan Mehmet Dinç, Kahramanmaraş dondurmacısı. Takipçi sayısı 18.1 milyon ve beğeni sayısı 181 milyon olan TikToker, klasik Maraş dondurmacısı numaralarının yanı sıra yaptığı eğlenceli dans videolarıyla da dikkat çekiyor. İşini severek yaparken çektiği eğlenceli videolar sayesinde kendini TikTok dünyasında sevdirmeyi başaran kullanıcının gelirinin 1600 dolar civarında olduğu biliniyor.

6. Cemre Solmaz (cemresolmaz)

6. Cemre Solmaz (cemresolmaz)

Cemre Solmaz, hayatından kesitler sunan kısa vlogları paylaşıyor. Ayrıca bu videoların yanı sıra çektiği videolarda şarkılara eşlik ediyor. Takipçi sayısı 10.4 milyon, beğeni sayısı 771 milyon olan kullanıcının TikTok kazancının 850 dolardan fazla olduğu biliniyor. Aynı zamanda TikTok akımlarıyla videolar paylaşan Cemre Solmaz, Instagram ve YouTube’da da içerik üretiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Yeşim Sevinç (yesimresmi1)

7. Yeşim Sevinç (yesimresmi1)

Yeşim Sevinç; farklı saç stili, sevimliliği ve minyonluğu ile dikkat çekiyor. TikTok akımlarını yakından takip ederek video çekip paylaşıyor. Akım videolarının yanı sıra dans ettiği ve dublaj yaptığı içerikler de en çok izlenen videolar arasındaki yerini alıyor. YouTube ve Instagram’ı aktif kullanan Yeşim'in takipçi sayısı 17 milyon, beğeni sayısı ise 300 milyon. TikTok'tan elde ettiği kazancın 1000 dolar olduğu iddia ediliyor.

8. Ayda Sadık (aydas)

8. Ayda Sadık (aydas)

Ayda Sadık; dans edip şarkı söyleyerek ve dublaj videoları çekerek TikTok akımlarına dahil oluyor. Takipçi sayısı 12 milyon ve beğeni sayısı 200 milyon olan kullanıcı, YouTube ve Instagram'da şarkı söylediği içerikler ile en çok izlenen videolar arasında bulunuyor. Ayda Sadık'ın TikTok'ta çektiği video başına 1000 dolar kazandığı iddia ediliyor.

9. Ceren Yaldız (cerenyaldz)

9. Ceren Yaldız (cerenyaldz)

Ceren Yaldız, klasik şarkı ve dans videolarının yanı sıra dışı makyaj videolarıyla Tiktok'ta dikkat çekiyor. Takipçi sayısı 9.3 milyon ve beğeni sayısı 725 milyon olan Ceren Yaldız'ın TikTok kazancının 850 dolar olduğu biliniyor. Sıra dışı ve absürt makyajlarıyla TikTok'taki akımlara katılan kullanıcı, YouTube ve Instagram’da da paylaşım yapıyor.

10. Özgür Deniz Cellat (cellat36)

10. Özgür Deniz Cellat (cellat36)

Özgür Deniz Cellat, son zamanlarda en çok konuşulan TikTok fenomeni olma özelliği gösteriyor. Cellat36, TikTok akımlarına ait dans ve dublaj videoları ile biliniyor. İçerik üreticiliği yaparken ve yakın zamanda televizyon reklamında rol alan kullanıcı, TikTok içerikleri sayesinde epey ilgi görüyor. Ayrıca Cellat36, YouTube'da sayısız video çekip paylaşıyor ve zaman zaman arkadaşlarının YouTube kanallarına katılıp konuk oluyor. Kullanıcının yayınladığı videoların kaliteli olması, milyonlar tarafından izlenerek rekor kırmasını sağlıyor. Takipçi sayısı 8.6 milyon ve beğeni sayısı ise 402 milyon olan Cellat36'ın TikTok kazancının 800 doları aştığı iddia ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
21
7
7
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın