Görüş Bildir
Haberler
El Clasico'da Real Madrid'den Müthiş Geri Dönüş!

El Clasico'da Real Madrid'den Müthiş Geri Dönüş!

Enver K.
01.04.2016 - 14:38 Son Güncelleme: 02.04.2016 - 23:23

İspanya La Liga'nın 31. haftası El Clasico'ya sahne oldu. Barcelona ile Real Madrid Camp Nou'da karşı karşıya geldi. Barcelona'nın 1-0 öne geçtiği maçta Real Madrid müthiş bir geri dönüş sergiledi ve maçı 2-1 kazanmasını bildi. Böylelikle Real Madrid puanını 69'a çıkardı. Lider Barcelona ise 76 puanda kaldı. Öte yandan Barcelona'nın 39 maçlık rekor yenilmezlik serisine Real Madrid son verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İspanya La Liga’nın 31. haftası tüm dünyanın heyecanla izlediği El Clasico’ya sahne oldu. Camp Nou’da oynanan mücadelede Real Madrid, Barcelona’yı geriye düştüğü maçta 2-1 yenmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Johan Cruyff için hazırlanan koreografi ve durulan saygı duruşu, görülmeye değerdi! Camp Nou, maçın 14. dakikasında ayağa kalkarak efsane futbol adamını alkışladı.

Milli futbolcumuz Arda Turan, 74. dakikada Ivan Rakitic’in yerine oyuna dahil oldu. Arda’nın son dakikada ceza sahası içinde çektiği şut Real Madrid savunmasından dönerken, Barça beraberlik şansını kaçırmış oldu.

Barcelona maça yoğun bir baskıyla başlasa da gol pozisyonlarından yararlanamadı. Real Madrid savunmasından Ramos ve Carvajal ilk 20 dakikada sarı kart gördü! Suarez ve Neymar’ın maç boyunca Real Madrid savunması tarafından etkisiz kalması, Barcelona’nın elini kolunu bağladı!

Pique'nin Barcelona'yı 1-0 öne geçiren golü

İçeriğin Devamı Aşağıda

Benzema'nın müthiş volesi maçta skora eşitlik getirdi

Maçın 10. dakikasında sarı kart gören Real Madrid kaptanı Sergio Ramos, 83. dakikada Suarez’e yaptığı arkadan müdahale sonrasında hakem tarafından ikinci sarı kartla oyun dışına gönderildi.

Ronaldo skoru belirliyor!

Geride kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca, Real Madrid ligin ilk yarısında 4-0 yenildiği lider Barcelona’yı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Real Madrid 69 puana yükselirken, Barcelona 76 puanda kaldı.

Camp Nou'da maç öncesi Johan Cruyff koreografisi

Camp Nou'da maç öncesi Johan Cruyff koreografisi
İçeriğin Devamı Aşağıda

El Clasico tarihine dair infografik

El Clasico tarihine dair infografik

Barcelona sokaklarında El Clasico coşkusu

Barcelona sokaklarında El Clasico coşkusu

MSN vs BBC

MSN vs BBC
İçeriğin Devamı Aşağıda

El Clasico'ya farklı bir bakış açısı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
42
32
6
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Öztürk

hassiktir şaka maka 7 numaralı aslan bir gs'liyi izleyeceğiz barça saflarında

Yata yata maç kazandılar şimdi real de çok iyi değildi..Barcelonanın şu huyuna hastayım sürekli top çeviriyorlar illa yüzde yüz gol pozisyonu olacak o zaman ... Devamını Gör