Görüş Bildir
Haberler
Bir Esnaf Daha Canına Kıydı: 'Bütün Parti Yöneticileri Hepinize Yazıklar Olsun'

etiket Bir Esnaf Daha Canına Kıydı: 'Bütün Parti Yöneticileri Hepinize Yazıklar Olsun'

Batuhan
25.03.2021 - 09:43 Son Güncelleme: 25.03.2021 - 11:50

İzmir'de uzun yıllardır kahvecilik yapan Nuri Çengeloğlu, yaşadığı ekonomik sıkıntılara daha fazla dayanamadı. Pandemi nedeniyle dükkanını kapatmak zorunda kalan, sosyal medya hesabından sık sık içinde bulunduğu çıkmazı anlatan Çengeloğlu, dün akşam canına kıydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı Peker Mahallesi’nin eski muhtarı, kahveci Nuri Çengeloğlu ekonomik sıkıntılara dayanamayarak intihar etti. Dün akşam 20.00 sıralarında göğsüne tabancayla ateş eden Çengeloğlu tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

"Kimse sorumlu değildir"

"Kimse sorumlu değildir"

Nuri Ç.'nin olaydan 1 saat önce, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, 'Ölümümden kimse sorumlu değil artık dayanacak gücüm kalmadı, kamunun dikkatine sevenlerimi üzdüm herkes hakkını helal etsin benim sonum böyleymiş' ifadelerini kullandığı görüldü.

"Bütün parti yöneticileri hepinize yazıklar olsun"

"Bütün parti yöneticileri hepinize yazıklar olsun"

Seçim öncesi toplantı yapmak için kahvehanelerini isteyen siyasilere de seslenen Nuri Çengeloğlu, “Bir zamanlar toplantı yapılacak mekan olarak ricada bulunduğunuz kahvehaneler ölmek üzere. Bütün parti yöneticileri hepinize yazıklar olsun” dedi. “Devlet yetkililerine seslenmek istiyorum. Kahveci esnafı kötü insan değıl. Ekmeğimizi kuruş kuruş toplayan insanlarız. Neden bizleri küçük düşürdünüz” sözleriyle de sorunlarına duyarsız kalan yetkililere seslendiği paylaşımlar görüldü.

İntihar eden esnafın diğer paylaşımları

İntihar eden esnafın diğer paylaşımları
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pofudukpofyumak

Ah be amca, onca yıl çalışmışsın didinmişsin gelmişsin 60 yaşına.. Bu yaşta bu kararı alacak kadar ağır ne yaşadın acaba.. Üzüldüm.. Allah rahmet eylesin..

o yorum yapılacak

Allah rahmet eylesin :( İnsanın kendisi öldürmesi kolay bir durum değildir.Bunu yapacak duruma gelmesi çok üzücü.Mekanı cennet olsun diyelim:( Yargılamayın a... Devamını Gör

Hermione Granger

ahh erdoğan ahhh!! sen öldüğün zaman acaba kaç milyon kişi gidip mezarına işeyecek ?? yeter be artık !! hergün yaa bi kadın cinayeti yada geçim derdinden int... Devamını Gör

Nini Sza

o ölse oglu basa gelecek bu saltanat surekli devam edecek.kurtulus yok bunlardan beyin göçü alip basini gidecek bir tane turk kalmayacak bu ulkede...