Görüş Bildir
Haberler
Bir Dönemin Popüler İsimleriyken Vahşi Cinayetlere Kurban Gitmiş Hollywood Yıldızları

Bir Dönemin Popüler İsimleriyken Vahşi Cinayetlere Kurban Gitmiş Hollywood Yıldızları

28.01.2022 - 07:45

Hollywood dünyası ışıltısının altında pek çok gizemi saklıyor. Örneğin, bazı Hollywood yıldızlarının ölümlerindeki sır perdesi hala çözülemedi. Belki de çözülmesi istenmeyerek örtbas edildi. Peki, neden? Merak ediyorsanız gelin, bir döneme damga vuran Hollywood cinayetlerinin bazılarına göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sharon Tate

Sharon Tate

Yönetmen Roman Polanski’nin eşi olan oyuncu Sharon Tate, 8,5 aylık hamileyken öldürüldü. Katil müzik sektöründe başarılı olamayan bir kişiydi. Kendi tarikatını kurduğunu ve zengin kişileri öldürmeye yönelik eylemler yapmayı planladığını itiraf etmişti.

Natalie Wood

Natalie Wood

Güzel oyuncu Natalie Wood, 1981 yılında eşi Robert Wagner ve Christopher Walken ile çıktıkları yat turu sırasında denize düşerek hayatını kaybetti. İlerleyen yıllarda ölüm nedeninin kaza olmadığı ortaya çıksa da Wood’un nasıl öldüğü konusu bir türlü aydınlatılamadı. Şüpheli görülen eşi Robert Wagner ile oyuncu Christopher Walken ise delil yetersizliğinden serbest bırakıldı.

Virginia Caroline Rappe

Virginia Caroline Rappe

Amerikalı sessiz film oyuncusu ve model olan Virginia Caroline Rappe’nin 1921 yılındaki ölümü Hollywood’un en büyük skandallarından biriydi. Virginia Rappe, komedyen Fatty Arbuckle’nin düzenlediği partiye katılmıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Fatty Arbuckle kıyafetini değiştirmek için odasına gittiğinde Virginia Rappe’yi odasında rahatsızlanmış halde bulduğunu söyledi. O geceden sonra Virginia Rappe’nin sağlık durumu giderek kötüleşti ve üç gün sonra hayatını kaybetti. Ölüm nedeni, karın zarı iltihabı ve mesanesinin parçalanmış olmasıydı. Partiye katılan davetliler Virginia Rappe’nin ölümünden Arbuckle’yi sorumlu tuttu. İddialara göre Fatty Arbuckle Rappe’ye tecavüz etmişti. 3 ayrı duruşmaya çıkan Fatty Arbuckle delil yetersizliğinden beraat etti.

William Desmond Taylor

William Desmond Taylor

Sessiz film döneminin en tanınmış yönetmenlerinden biri olan William Desmond Taylor’dan bir süre haber alınamayınca polisler evine kontrol etmeye gittiler. Yönetmen, evinde sırtından vurulmuş halde bulundu. Polisler, olay yeri incelemelerini iyi yapmamıştı. Olay yerinin doğru dürüst incelenmemesi ve delillerin yok edilmesiyle William Desmond Taylor’ı kimin öldürdüğü bir türlü bulunamadı. Taylor’un evine gelen Paramount Pictures’in yöneticisi Adolph Zukor'un delilleri ortadan kaldırdığı düşünülüyor.

Lana Clarkson

Lana Clarkson

2 Şubat 2003 tarihinde müzik yapımcısı Phil Spector ile tanışan oyuncu Lana Clarkson, bir gün sonra 3 Şubat 2003'te Phil Spector’un evinde ölü olarak bulundu. Phil Spector, Lana’nın intihar ettiğini ileri sürdü. Müzik yapımcısı Phil Spector ilk duruşmasında bir milyon dolar kefaletle serbest bırakıldı. İkinci duruşmada ise Lana Clarkson’u kasten öldürmekten suçlu bulundu. 19 yıl hapis cezası aldı. Phil Spector, 16 Ocak 2021 yılında cezaevinde Covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Thelma Todd

Thelma Todd

Thelma Todd’un ölümü de gizemi hala çözülemeyen olaylardan biri. Thelma Tood, 16 Aralık 1935 yılında park halindeki aracı içinde ölü bulundu. Yetkililer, yaptıkları incelemeler sonucunda Thelma Todd’un intihar ettiğine karar verdi. Fakat görgü tanıkları, Thelma Todd’un eşi Pat DiCicco ile tartıştıklarını söylemişti. Thelma Todd'un cesedi bulunduğunda dudağında ve arabasında birçok yerde kan lekeleri vardı. Ayrıca Thelma Todd daha önceden şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşinden şikayetçi olmuştu. Bunlara rağmen otopsi raporunda şiddet izlerine rastlanmadığı belirtildi. Thelma Todd’un ölümü de intihar vakası olarak kayıtlara geçti

George Reeves

George Reeves

Süperman karakterini canlandıran oyuncu George Reeves, 16 Haziran 1959 yılında Los Angeles'taki evinde bir kurşunla hayatını kaybetti. İlk önceleri olayın intihar olduğu düşünüldü. Fakat Reeves’in elinde barut izine rastlanmamıştı ve silahta parmak izi yoktu. Yakınları oyuncunun intihar etmiş olabileceğine inanmıyorlardı. Cinayeti kız arkadaşı olan Toni Mannix’in işlediğini düşünüyorlardı. 1999 yılında nihayet Toni Mannix, cinayeti işlediğini itiraf etti. Ancak mahkeme yeterli delil olmadığından Toni Mannix'in suçsuz olduğuna karar verdi.

Elizabeth Short (Black Dahlia)

Elizabeth Short (Black Dahlia)

Ünlü oyuncu Elizabeth Short, kardeşiyle buluştuktan sonra uzun bir süre kendisinden haber alınamadı. Yakınları ölümünden şüphe etmeye başladı. Aramalar sonucunda boş bir arazide cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi sonucunda kafasına birçok darbe aldığı tespit edildi. Cesedi incelendiğinde katilin, Elizabeth Short’un yüzüne palyaço gülümsemesi yapmak için ağzını kulaklarına kadar kesmiş olduğu tespit edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
9
4
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ALREM

çok ilginç George reeves'ı öldürdüğünü 1999 da itiraf eden Toni Mannix'in ölüm tarihi 1983. ya editör tarihleri yanlış yazdı ya da kadın hayalet olarak gelip... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

En sonda ki kadın ünlü falan değildi…ünlü olmak isteyen bir kızcağızdı…cesedi boş bir tarlada ikiye ayrılmış olarak bulundu…

Filizim

güzel içerik.