Görüş Bildir
Haberler
Bir Dönem Yeşilçam'ın 'Ayıp' Filmlerinde Oynayan Oyuncuların Şimdiki Hallerini Görünce Bakalım Ne Diyeceksiniz?

Bir Dönem Yeşilçam'ın 'Ayıp' Filmlerinde Oynayan Oyuncuların Şimdiki Hallerini Görünce Bakalım Ne Diyeceksiniz?

Arzu Semender
10.10.2019 - 17:33 Son Güncelleme: 12.10.2019 - 09:05

Yalnız hepsi de bir dönemin en güzel ve en yakışıklı adamlarıymış, bu kesin!

1. Aydemir Akbaş

1. Aydemir Akbaş

Erotik filmlerin baş aktörü olan Aydemir Akbaş, Galatasaray Mezunu bir oyuncu ve yaşayan en eski spor yazarıdır aynı zamanda. Şimdilerde onu sıkça Kolpaçino serilerinde görüyoruz. Kendisi 1936 doğumlu.

2. Arzu Okay

2. Arzu Okay

10 yaşındayken Zeki Müren ile fotoromanda oynamasıyla başlayan şöhreti, Saklambaç gazetesinin yarışmasını kazanmasıyla devam etti. Bir dönemi güzelliği ile sarsan Okay uzun süre Fransa'da yaşadı. Şu an ise Foça'da kızıyla birlikte yaşıyor. Okay 1954 doğumlu.

3. Zerrin Egeliler

3. Zerrin Egeliler

Kariyerinde yaklaşık 68 film bulunan Egeliler de bir neslin aklını başından alan isimlerdendir. O dönemlerde rol aldığı yetişkin içerikli filmler sonrasında çıplaklıktan nefret ettiğini ve cinsel ilişkiden iğrendiğini belirtmiştir. 1942 doğumlu Egeliler şimdi Bursa'da mütevazı bir hayat yaşıyor.

4. Nükhet Duru

4. Nükhet Duru

1954 doğumlu Duru'nun kısa da olsa bir erotik film oyunculuğu denemesi olmuştur. Özellikle Aydemir Akbaş'la rolleri paylaştığı Ayıkla Beni Hüsnü, en bilinen filmlerden. Duru sahne çalışmalarına devam ediyor.

5. Salih Güney

5. Salih Güney

Türk Sineması'nın en yakışıklı adamlarından biri olan Salih Güney'in de bir yetişkin filmleri geçmişi var. 76 yaşındaki oyuncu şu an Çeşme'de sakin bir hayat sürüyor.

6. Melek Görgün

6. Melek Görgün

Yeşilçam'ın en vamp kadınlarından biri olarak kabul edilen Melek Görgün'ün 100 civarında filmi var. Asıl mesleği terzilik olan Görgün, 78 yılında sinemayı bırakmış ve kendi kabuğuna çekilmiş. Oyuncu 1949 doğumlu.

7. Emel Aydan

7. Emel Aydan

Emel Aydan, Türkiye'nin ilk trans oyuncularından bir tanesidir ancak rol arkadaşları bile onun trans olduğunu uzun süre fark etmemişler. Babası da sinema emekçisi olan Emel Aydan, şimdilerde Bodrum'da yaşıyor.

8. Necla Fide

8. Necla Fide

1975 yılında Yeşilçam'ın yetişkin filmlerinde rol almaya başlayan Fide, aynı zamanda eski bir manken. Şimdilerde ise televizyon dizilerindeki rolleriyle karşımıza çıkıyor. Necla Fide 1958 doğumlu.

9. Karaca Kaan

9. Karaca Kaan

Aslen Suriyeli olan Karaca Kaan, İstanbul'da bir triko mağazasında tezgahtarlık yaparken bir yönetmen tarafından keşfedilmiş. Bu zamana kadar da 200'den fazla filme oynayan Kaan, o dönem mecburen bu tür filmlerde oynamak zorunda kaldığını açıklamış. Oyuncu 1958 doğumlu.

10. Figen Han

10. Figen Han

Sinemaya fantastik filmlerle başlayan Figen Han, 70'li yıllarda yetişkin film furyasında oyunculuk yapmaya başladı. 1950 doğumlu oyuncu şu an Şişli'de bir bodrum katta kedileriyle birlikte yaşıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
155
78
48
43
24
21
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Üzgün Mutsuz

kısaca pornocu işte, sorsan hepsi "zorunluluktan" yaptım der kaçar.

Adige Shapsug

Parasızlık ve şöhret olma arzusu insana neler neler yaptırıyor

burcuburcunne

ayıp film mi? kız bir de dilimize acı biber sürün:))) sen yapıyon mu ayıp şeyler