Görüş Bildir
Haberler
Beyninin İçinde Kira Vermeden Yaşayan Ünlü İsmi Söylüyoruz

Beyninin İçinde Kira Vermeden Yaşayan Ünlü İsmi Söylüyoruz

Hepimiz zihnimizdeki replik baloncukları ile günlerimizi geçiriyoruz. Peki bu replikleri bize fısıldayan ünlü kim? Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

2. Genel ruh halini sorsak?

3. Bu ruh halinin sebebi ne peki?

4. Derdini bu isimlerden hangisine anlatırsın?

5. Bir kaç gün yok olma hakkın var. Ne yaparak yok olursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu yemeklerden hangisi seni mutlu eder?

7. Olaylara karşı tepkilerin nasıldır?

8. Son soru! Senin gülmen için karşıdaki kişi ne yapmalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Enis Arıkan!

Enis Arıkan!

Senin beyninin içinde kira vermeden yaşayan ünlü Enis Arıkan! Mutluluğa mutluluk katan Enis Arıkan seninle birlikte tüm dünyaya gülücükler saçmaya geliyor. Siz çok fena bir ikili olursunuz. Enis'in senin her ruh haline ayak uydurabileceğini bilmek o kadar iç rahatlatıcı ki. Enis'in replikleri ile yatan o repliklerle kalkan sen için en uyumlu kişi Enis'ten başkası olamazdı.

Dilara Arıkanlı

Dilara Arıkanlı

Senin beyninin içinde kira vermeden yaşayan ünlü Dilara Arıkanlı. Aşk işleri sekteye uğradı mı Dilara ilk yardım çantası gibi gelebilir. Senin şu aralar canın gönül işlerine sıkıldıysa ilacın Dilara'da. Can alıcı hitabet yöntemleri ile Dilara seni uçurumun kenarından alır gibi geldi bize. Yaralarınızı beraber saracağınız kahve sohbetleri için hazırlan!

Adil Yıldırım!

Adil Yıldırım!

Senin beyninin içinde kira vermeden yaşayan ünlü Adil Yıldırım. Söyledikleri herkesin aklına mıh gibi kazlı kalıyor. Dediklerini yapınca sanki her şey düzelecekmiş gibi geliyor. Adil Yıldırım'ın deva olamayacağı depresyon olmadığını düşünüyoruz. Depresyonun içinde bir de love işleri varsa... Adil Yıldırım sana sihirli değnek dokundurup seni o kör depresyon kuyularından çeker alır bizce!

Gülseren Budayıcıoğlu!

Gülseren Budayıcıoğlu!

Senin beyninde kira vermeden yaşayan ünlü isim Gülseren Budayıcıoğlu. Dingin ses tonu, her konuya olan çözümleri, şefkatli yaklaşımı senin şu aralar en çok ihtiyaç duyduğun şey belki de... Gülseren Hanım'ın tecrübelerinden yararlanıp hem anne şefkatine, hem de profesyonel bir yaklaşıma hayır diyecek çok az kişi vardır. Gülseren Hanım ile her görüşmeniz tatlı bir seans gibi sana iyi gelecek... Birer Türk kahvesi alıp sohbete başlayın hadi...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
21
11
8
6
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Birol

dilara arıkanlı kim amk

cansu ersan

Adil Yıldırım!😍😍😄😄

riverk

Ömrüüümmmm