Görüş Bildir
Haberler
Beynimizi Yakan Dizi Dark'ı Severek İzleyen Herkesin İlgisini Çekecek Derin Detaylı 18 Yapım

Beynimizi Yakan Dizi Dark'ı Severek İzleyen Herkesin İlgisini Çekecek Derin Detaylı 18 Yapım

A. Ece
27.06.2020 - 15:15

Aklınızın karışmasına hazır olun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bildiğiniz üzere Dark'ın son sezonu bu hafta geliyor.

Bildiğiniz üzere Dark'ın son sezonu bu hafta geliyor.

Finaliyle birlikte aklımızda bıraktığı karışıklığı özleyeceğimizin farkındayız bu ilginç dizinin. O yüzden yokluğunu biraz olsun kapatacak yapımları sizler için derledik:

1. Russian Doll - Dizi

1. Russian Doll - Dizi

New York'ta katıldığı bir partide geçen saatlerin ardından oradan asla çıkamayacağını anlayan Nadia, kendini esrarengiz olaylarla çevrilmiş olarak bulur. İlerleyen saatlerde ölmesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi uyanır. Hem de partinin orta yerinde! Hayatı sürekli tekrar eden Nadia, buradan çıkabilecek mi?

2. Altered Carbon - Dizi

2. Altered Carbon - Dizi

Aynı isimli çizgi filmden uyarlanan dizi, alternatif bir gelecekte geçiyor. Bu gelecekte insanlar karakterlerini ve ruhlarını başka bedenlere transfer edebiliyorlar. Yıldızlararası savaşçı olan Takeshi de zihninin buz içerisinde hapsedilmesinden yüzyıllar sonra uyandırıldığında, bunun karşılığında bir görevi yerine getirmek zorunda kalacaktır.

3. Westworld - Dizi

3. Westworld - Dizi

Distopik bir gelecekte geçen dizi, yapay zekaların kullanıldığı bir eğlence parkında çıkan sorunlardan dolayı parkı kullanmaya gelen zenginlerin kurtulma çabalarını anlatıyor.

4. Requiem - Dizi

4. Requiem - Dizi

23 yaşındaki müzisyen Meatilda Grey'i annesinin intiharı üzerine, nedensiz görünen bu ölümün arkasındaki sırları araştırmaya başlayacaktır. Bulduğu bir çözülmemiş kayıp çocuk vakası, genç kadının bildiği her şeyi sorgulamasına neden olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mr. Nobody - Film

5. Mr. Nobody - Film

Dünyadaki son ölümlü Némo, 117 yaşındayken çocukluğundan bir anı hatırlar. Bir istasyonda durduğu bu anıda tren kalkmak üzereyken aklında iki yol belirir. Annesiyle mi gitmelidir, babasıyla mı? Tek bir kararla ortaya çıkacak sonsuz olasılığın içinde kalan Némo, farklı hayat olasılıklarının arasında kalır.

6. The OA - Dizi

6. The OA - Dizi

Kayboluşunun ardından gözleri görmeye başlamış olarak ortaya çıkan Prairie, nerede olduğunu kimsenin bilmediği yedi yılı onu ölümden kaçmanın yolları üzerine duygusuz deneyler yürüten bir adamın bodrum katında kaçırılmış diğer insanlarla birlikte geçirmiştir. Ailesinin yanına dönen Prairie, kasabada tanıştığı insanlardan yardım ister. Çünkü kendisi kaçsa da, bodrumdaki diğer insanlar geride kalmıştır. Karşılarındaki engeller ise, artık paralel evrenlerdir...

7. Perfume - Dizi

7. Perfume - Dizi

Aynı isimli romandan esinlenilen Alman dizisi, insanları kokularını toplamak için kullanan bir katilin işlediği cinayetlerin çözülmesi yolundaki ilginç olayları konu ediniyor.

8. Stranger Things - Dizi

8. Stranger Things -  Dizi

Amerika'nın küçük bir kasabasında kaybolan çocuğun bulunamamasıyla aynı dönemde ortaya ilginç bir kız çocuğu çıkar. Kasabada yaşanmaya başlayan ilginç olaylar, kaybolan Will'in arkadaşlarının paranormal olayları incelemeye başlamasıyla çözülecektir.

9. 11.22.63 - Dizi

9. 11.22.63 - Dizi

Zaman yolculuğunu konu edinen dizi, bir öğretmen olan Jake Epping'in geçitten geçerek geçmişe gidişini konu ediniyor. Epping'in bu yolculuktaki amacı, ABD Başkanı John F. Kennedy'nin suikasta kurban gitmesini önlemek. Fakat bu yolculuk beklediğinden karmaşık geçecek, çünkü hayatının aşkı da bu tarihe onu bekliyor olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Donnie Darko - Film

10. Donnie Darko - Film

Sosyal sıkıntılar yaşayan 16 yaşındaki Donnie Darko, gerçek olmayan şeyler görmeye başlar. Sık sık gördüğü tavşan kostümlü adam, Donnie'nin hayat yolunu tümüyle değiştirecektir.

11. Interstellar - Film

11. Interstellar - Film

Distopik bir gelecekte dünya ölmektedir. İnsanlığı kurtarmak için son bir çaba ile NASA bir grup astronotu buldukları solucan deliği yoluyla başka bir galaksiye gönderecektir. Fakat bu, yolda geçirdikleri birkaç aylık sürede dünyadaki herkesin onlarca yıl yaşlanacağı anlamına gelmektedir. Geride her şeylerini bırakan astronotlar tüm insanlığı kurtarmak ile sevdiklerinin hayatında kalmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalırlar.

12. Orphan Black - Dizi

12. Orphan Black - Dizi

Bir intihara tanıklık eden Sarah, ölen kadının kendine tıpatıp benzediğini fark eder. Bu kadının yerine geçerek hayatını düzeltmeye çalışmak gibi bir plan oluşturur. Fakat bu planı korkunç bir gerçeği öğrenmesine neden olur: Aslında hem kendisi, hem de o kadın birer klondur. Peki onları kim, neden yaratmıştır?

13. Matrix - Film

13. Matrix - Film

Gizli şekilde hackerlık yapan Neo, Trinity'nin kendisiyle iletişime geçmesiyle takip edilmeye başladığını öğrenir. Takibin nedenini ise ona tüm dünyada aranan Morpheus anlatacaktır. Bu neden, yaşadığımız tüm dünyanın bir bilgisayar programı olduğu, bedenlerimizinse makinalaştırılıp enerji için kullanıldığıdır. Neo'nun önünde iki seçenek vardır: ya tüm bunları unutup eski hayatına geri dönecektir ya da isyanın bir parçası olacak ve insanlığı kölelikten kurtaracaktır.

14. A Beautiful Mind - Film

14. A Beautiful Mind - Film

Bir matematik dahisi olan John Forbes Nash Jr.'ın kendi ile olan problemleri, onu bir casusluk ağı içinde olduğunu düşündüğü bir dünyaya iter. Hayatı sarmallar arasında kalırken, kendi içindeki sorunlar çok sonra yüzeye çıkacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Nocturnal Animals - Film

15. Nocturnal Animals - Film

Eski eşinin kitabını alan Susan Morrow, bu kitabın tamamen kendine adandığını fark eder. Kitabı okudukça bu ilişkiyi tekrar sorgulamak ve hatalarıyla yüzleşmek zorunda kalan Susan kendini gerginliğin içinde bulacaktır.

16. Black Mirror - Dizi

16. Black Mirror - Dizi

Teknolojinin hayatımızda gittikçe derinleşen yerinin getirdiği korkunç tehlikeleri izleyicisinin yüzüne tokat gibi çarpan dizi, her bölümde farklı karakterlere ve farklı konulara odaklanıyor.

17. Being John Malkovich - Film

17. Being John Malkovich - Film

Spike Jonze'nin yönettiği Being John Malkovich, Craig isimli karakterin ofisinde çalışırken John Malkovich'in beynine açılan bir kapı bulmasını konu ediniyor. Bu kapı sayesinde, iş arkadaşını etkilemek için pek de etik olmayan bir yola başvuruyor.

18. Labyrinth of Lies

18. Labyrinth of Lies

İkinci Dünya Savaşı'nın ardından insanlar hiçbir şey olmamış gibi Almanya'da hayatlarını sürdürmektedirler. Fakat günün birinde Thomas Gnielka isimli gazeteci, eski bir Nazi'nin öğretmenlik yaptığını görür. Bunun üzerine işlenen suçların bilinçli şekilde unutturulmasına karşı bir isyan ortaya çıkar. Artık eski Nazi güçlerinin adalete hesap vermesinin zamanıdır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
6
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buket Doğan

westworld der geçerim. ha ri ka. özellikle ilk sezon. sonradan biraz saçmaladılar ama cidden daha önce izlediğiniz türden bir şey olmayacağının garantisini v... Devamını Gör