Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu! Valérien Ismaël Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu! Valérien Ismaël Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

CansinA
20.03.2022 - 14:03

Beşiktaş'ın Sportif Direkörü Ceyhun Kazancı'nın Valérien Ismaël ile her konuda anlaşmaya varması sonrasında Valérien Ismaël İstanbul'a geldi. Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamalarda 'Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Valerien Alexandre Ismael ile görüşmelere başlanmıştır.' ifadeleri kullanıldı. Yapılan açıklamaların ardından binlerce siyah-beyazlı taraftar Valérien Ismaël hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki Valérien Ismaël kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önder Karaveli yönetimindeki Beşiktaş'ın son haftaları galibiyetsiz kapatması sonrasında Beşiktaş'tan son dakika tenik direktör açıklaması geldi. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı yaptığı görüşmeler sonrasında Valérien Ismaël ile anlaştı. 46 yaşındaki tenik direktör ile ekibi dahil toplam senelik 700 bin Euro üzerinden 1+1 yıllık sözleşmede anlaşmaya varıldı ve Trabzon maçına kadar yetiştirilmesi planlanıyor. Peki Valérien Ismaël kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Valérien Ismaël Kimdir?

Valérien Ismaël Kimdir?

Valérien Ismaël 28 Eylül 1975 yılında, Strasbourg'da doğmuştur. Fransız asıllı eski futbolcudur. Strasbourg'da profesyonel futbol hayatına başlayan İsmael beş yıl burada devam etmiş ardından İngiliz takımı Crystal Palace'a transfer olmuştur. Çeşitli takımlarda yer almasının ardından futbolu bıraksa da futbolun içinden çıkmamıştır ve günümüzde teknik direktörlük yapmaktadır.

Valérien Ismaël Beşiktaş'a mı Geliyor?

Valérien Ismaël Beşiktaş'a mı Geliyor?

A Haber'in yaptığı habere göre; Son olarak West Bromwich Albion'da görev yapan Valérien Ismaël ile büyük oranda anlaşma sağladı. Beşiktaş, Trabzonspor maçına yetiştirmeyi düşündüğü Fransız teknik adam ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Beşiktaş, görüşmelerine devam ettiği 46 yaşındaki Valerien Ismael'e 750 bin euro yıllık ücret ödeyecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın