Görüş Bildir
Haberler
Vodafone Arena Farkı | Beşiktaş 3-1 Karabükspor

Vodafone Arena Farkı | Beşiktaş 3-1 Karabükspor

Mustafa Boztepe
10.09.2016 - 18:56 Son Güncelleme: 10.09.2016 - 22:46

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, evinde Karabükspor'u Cenk Tosun, Ömer Şişmanoğlu ve Oğuzhan Özyakup'un golleriyle 3-1 mağlup etti. Karabükspor'un tek golü ise Traore'den geldi. Bu skorla siyah beyazlı ekip ligdeki puanını 7'ye yükseltti ve 2. sıraya yerleşti. Öte yandan geçen sezon açılışı yapılan Vodafone Arena'da Beşiktaş, oynadığı 5 maçı da kazanmasını bildi ve bu maçlarda 17 gol attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena’da Karabükspor’u konuk etti. 

Siyah beyazlı takımda 5 yeni transfer Fabri, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Gökhan İnler ve Talisca ilk kez bir lig maçında ilk 11’de sahaya çıktı. 

26. dakikada Caner Erkin’in ortasında topa dokunan Cenk Tosun Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 30’u gösterdiğinde ise Ömer Şişmanoğlu farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti. Beşiktaş, ilk 45 dakikayı 2-0 önde tamamladı.

Karabükspor ikinci yarıya hızlı başladı. Konuk ekip, 48. dakikada Traore ile farkı 1’e indirdi. 80. dakikada Tolgay’a ceza sahası içinde faul yapan Dany, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek Karabükspor’u 10 kişi bıraktı. Siyah beyazlı ekip ise penaltı kazandı. Topun başına geçen Oğuzhan Özyakup penaltı atışını gole çevirerek skoru 3-1’e getirdi. 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş seyircisi önünde Karabükspor’u 3-1 mağlup etti. Bu skorla Beşiktaş puanını 7’ye yükseltti. Karabükspor ise 3 puanda kaldı.

Ligin 4. haftasında siyah beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor’a konuk olacak. Karabükspor ise evinde Antalyaspor’u ağırlayacak.

Maça dair bilgiler

Maça dair bilgiler
  • Beşiktaş, geçen sezonun sonunda oynamaya başladığı Vodafone Arena'da 5 lig maçı oynadı. Bu maçların hepsini kazanan siyah beyazlı ekip 17 gol attı ve 5 gol yedi.

  • Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı 5 maçın her birinde en az 3 gol attı.

  • Beşiktaş'ın bu sezon ligdeki 9 golünü de Türk oyuncular attı.

  • Cenk Tosun son 8 Süper Lig maçında 7 gole katkıda bulundu (5 gol, 2 asist).

  • Beşiktaş, Süper Lig’de evinde Karabükspor’a hiç yenilmedi (5G 4B)

OptaCan

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günün maçlarından sonra oluşan puan durumu

Günün maçlarından sonra oluşan puan durumu

Beşiktaş, Kayseri deplasmanında 2 puan kaybeden Galatasaray'ı averajla geride bırakarak 2. sıraya yükseldi. Başakşehir ise 3'te 3 yapan tek takım olarak 9 puanla liderlik koltuğunda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
54
7
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jvc1903

Cenk'in müthiş vuruşu, o rövaşata gol olsaydı..!

coolman

ulan olcay sen takımı bozuyorsun göz zevki diye bir şey bırakmadın bizde ama yinede takım iyi olacak