Görüş Bildir
Haberler
Rhodolfo'nun Alacağı Ücret Açıklandı

Rhodolfo'nun Alacağı Ücret Açıklandı

Fatih
23.07.2015 - 22:38 Son Güncelleme: 24.07.2015 - 21:06

Beşiktaş, Luiz Rhodolfo'nun transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Gremio ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

İşte yapılan açıklama:

'Luiz Rhodolfo'nun transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Gremio ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Gremio kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 3.300.000 Avro ödenecektir. 

Oyuncunun kendisine;

  • 2015-2016 sezonu için 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti

  • 2016-2017 sezonu için 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti

  • 2017-2018 sezonu için 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir. 

Oyuncunun 2017-2018 sezonunda 35 resmi maçta yer alması durumunda sözleşme aynı şartlarda bir yıl daha uzayacaktır.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rhodolfo sağlık kontrolünden geçti

Rhodolfo sağlık kontrolünden geçti

Beşiktaş'ın yeni transferi Rhodolfo'nun sağlık kontrolleri tamamlandı.

Detaylı kan tetkikleri yapılan Luiz Rhodolfo; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi.

Rhodolfo'nun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Eurosport

Rhodolfo: "Kaybetmekten nefret ederim"

Rhodolfo: "Kaybetmekten nefret ederim"

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başlandığını borsaya bildirdiği Brezilyalı savunma oyuncusu Luiz Rhodolfo ilk kez konuştu.

Beşiktaş ’ın yeni transferi Luiz Rhodolfo , Beşiktaş televizyonuna açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a geliş nedeninden, nasıl bir futbolcu olduğuna kadar birçok konuda açıklamalar yapan Rhodolfo, taraftara da teşekkür etti.

“KARAR VERMEM KOLAY OLDU

“Karşılama çok iyiydi” diyen Brezilyalı futbolcu, “Taraftara teşekkür ederim. Ben de saha içinde bu karşılamalara cevap vermek istiyorum. Instagram’da ve Youtube’da stattan ve tribünlerden görüntüler izledim. Taraftarın buraya gelmemde büyük etkisi var. Pazarlıklar çok uzun sürdü. Takımlar aralarındaki pazarlığı bitirdiği gibi kararımı vermem çok kolay oldu. İki kere bile düşünmedim. Beşiktaş’ı seçmemde Brezilyalı arkadaşlarımın Türkiye’yi anlatması etkili oldu. Hep güzel şeyler duydum Beşiktaş hakkında da. Böyle büyük kulübü seçmem zor olmadı.” Dedi.

KENDİNİ ANLATTI

Özelliklerini sıralayan Brezilyalı, “Kaptanlık özelliğim var, takımı atağa çıkarırım, kafa toplarım iyidir, uzun olmama rağmen hızlı olduğumu düşünüyorum. Beşiktaş hakkında çok iyi bilgiler aldım. Hem defansın hem takımın çok iyi olduğunu söylediler. Transferler de çok iyi bu sene. Ben de elimden geldiğince katkı sunmak istiyorum” dedi.

“KAYBETMEKTEN NEFRET EDERİM”

“Süper Lig’de güce dayalı sert bir futbol oynandığını duydum. Kaybetmekten nefret ederim. Ben de sert bir oyuncuyum. Uyum sağlayacağımı düşünüyorum. Hızlı bir şekilde adapte olmaya çalışacağım. Kimsenin forma garantisi yok. Hocamızın gözüne girip formayı kapmaya çalışacağım. Hazırım diyebilirim. Zaten Brezilya’da lig devam ediyor. Daha geçen hafta maç yaptım.”

“İDOLÜM MALDINI”

İdolünün Maldini olduğunu ifade eden Luiz Rhodolfo, sözlerine şöyle devam etti: “Sert bir stilim var ama topa sert bir oyuncuyum. Faul yapmamaya çalışıyorum. Önsezilerim iyidir. Zamanında topa müdahale ediyorum. Gremio’da 4 numara forma giyiyordum. Sanırım burada 4 numarayı kullanan var. 44 olabilir, çok da önemli değil açıkçası…”

“Önceden epey teklif geldi. Brezilya’da oynadığım kulüplerde uzun kontratlarım oldu. Çok teklif geldi ama kulüpler gelen teklifleri geri çevirdi. Ama bu kez ben de Beşiktaş’a gelmeyi çok istedim.”

“Brezilya futbolu teknik kalite üzerine oynanan futbol… Burası biraz güç üzerine… Ronaldinho, Neymar, hepsine karşı oynamışlığım var. Burada da Brezilyalı futbolcular var. Gayet keyifli olacağını düşünüyorum ligin.”

“Taraftarlar bana güvensin. Bugüne kadar oynadığım takımların hepsinde kanımın son damlasına kadar vermiş bir oyuncuyum. Bana güvenmelerini istiyorum. Pişman etmeyeceğim.”

Rhodolfo İstanbul'a Geldi

Rhodolfo İstanbul'a Geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi Brezilyalı stoper Luiz Rhodolfo, İstanbul'a geldi.

Siyah beyazlıların yeni stoperi Atatürk Havalimanı'na indi. Brezilyalı oyuncu yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeye imza atacak.

Savunmada görev yapan 28 yaşındaki futbolcunun imza töreninin ise ilerleyen günlerde kampta gerçekleşmesi bekleniyor.

Gremio Futbol Direktörü Transferi Açıklamıştı

Gremio Futbol Direktörü Cesar Pacheco yaptığı açıklamada Rhodolfo'nun Beşiktaş'a transfer olduğunu söyleyerek, 'Rhodolfo artık takımdan ayrıldı diyebiliriz. Onun yerine bir isim kiralayabiliriz. Rhodolfo artık Beşiktaş'a gitti' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0