Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ın Yeni Transferi Aboubakar İstanbul'a Geldi

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Aboubakar İstanbul'a Geldi

Onedio Medya
27.08.2016 - 12:16 Son Güncelleme: 27.08.2016 - 17:54

Beşiktaş'ın Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü oyuncu Vincent Aboubakar, bugün saat 17.00'de İstanbul'a geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş, transferin son günlerinde bir son dakika bombası daha patlattı. Siyah-Beyazlı ekip, Porto 'nun Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar'ı 1 yıllığına kiraladı.

Golcü futbolcu bugün saat 17.00'de İstanbul'a geldi. 24 yaşındaki golcü oyuncu bir grup siyah-beyazlı taraftar tarafından karşılandı. Aboubakar, tezahüratlar eşliğinde havalimanından ayrılarak dinlenmek üzere kalacağı otele doğru hareket etti. Sağlık kontrolünden geçecek olan Aboubakar, daha sonra resmi imzayı atacak.

Aboubakar, geçen sezon Porto formasıyla çıktığı 42 maçta 18 gol attı, 3 de asist yaptı.

Nasri ve Caner bekleniyor

Beşiktaş 'ın, Manchester City 'nin Fransız orta sahası Samir Nasri ile İnter 'den kiraladığı Caner Erkin Türkiye 'ye getirip sağlık kontrolünden geçireceği ifade ediliyor. Bilindiği üzere yaz transfer dönemi 31 Ağustos Çarşamba günü saat 23.59'da sona erecek.

Aboubakar KAP'a bildirildi

Beşiktaş, Aboubakar'ın transferi konusunda kulübü Porto ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, 'Vincent Aboubakar'ın transferi konusunda kulübü Porto ve oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır.' denildi.

AA ve Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın