Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 5-0 Zavrc

Beşiktaş 5-0 Zavrc

Fatih
29.07.2015 - 21:47

Rhodolfo: ‘Çok mutluyum’

“Çok mutluyum. İyi oynadık. Maçı gol yemeden tamamlamak önemliydi ve bunu başardık. Ufak uyum sorunları olmuş olabilir. Her maç daha fazla uyum sağlayacağım. Topa sert oynuyorum. Geriden oyun kurmayı seviyorum.”

BJK

İçeriğin Devamı Aşağıda

Quaresma: ‘Benim için özel bir gündü’

“Yeniden forma giydiğim için mutluyum. Benim için özel bir gündü. Kısa zamanda hazır hale gelmek istiyorum. Mükemmel bir hoca ve takımla çalışıyorum. Uyum üst düzeyde. Bugün ufak bir antrenman oldu benim için. Çok çalışıp kupalar kazanmak istiyoruz.”

BJK

Şenol Güneş: ‘Takım olmaya çalışıyoruz’

“Hazırlık dönemi geçiriyoruz. Yaptığımız müsabakalar da bir hazırlık. Henüz istediğimiz noktaya gelemedik. Her gün bir adım atıyoruz. Birçok denemelerde bulunduk. Oyuncuların kendilerini görmesi açısından önemli bir maç oldu. Sakatlık vermeden çıktık. Rakip sert oynadı. Takım olmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızı memnun etmek için uğraşıyoruz. Eldeki oyuncuları dışlamıyoruz. Aldığımız oyuncuları eldekilerle yarıştıracağız. Kim öne çıkarsa o oynayacak. Zor bir lig olacak.”

BJK

Beşiktaş 5-0 Zavrc

Beşiktaş 5-0 Zavrc

Beşiktaş Avusturya'da oynanan karşılaşmada Sloven ekibi Zarvc ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 5-0 kazanan siyah beyazlılar dördüncü hazırlık karşılaşmasında ilk galibiyetini elde etti.

Beşiktaş'ın yeni transferlerindem Rhodolfo maça ilk 11'de çıkarken, Ricardo Quaresma 73. dakikada oyuna dahil oldu.

Beşiktaş'ın ilk golü 27. dakikada Cenk Tosun'dan gelirken ilk yarının son dakikasında sahneye çıkan Ersan Gülüm farkı ikiye çıkardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişiklikleriyle başlayan Beşiktaş, 70. dakikada Oğuzhan'ın harika frikik golüyle skoru 3-0'a taşıdı.

Oyunun kalan bölümlerinde maçın kontrolünü eline alan siah beyzlılar, Quaresma'nın da oyuna dahil olmasıyla ön bölgede daha etkili bir oyun ortaya koydu.

88'de İsmail Köybaşı şık bir kafa golü atarken, skoru belirleyen gol 90. dakikada Mustafa Pektemek'ten geldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0