Görüş Bildir
Haberler
Bergüzar Korel-Halit Ergenç Çiftinin Yeni Çocuk Heyecanı! Bergüzar Korel Sosyal Medyadan Duyurdu

Bergüzar Korel-Halit Ergenç Çiftinin Yeni Çocuk Heyecanı! Bergüzar Korel Sosyal Medyadan Duyurdu

Türkiye’ni en ünlü çiftlerinden biri olan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, yeni çocuk heyecanı yaşıyor. 2009 yılında evlenen ve iki erkek çocuğu bulunan ünlü çiftin, bir kız çocuk beklediği ortaya çıktı. Arkadaşlarını hazırladığı partiden fotoğraf paylaşan Bergüzar Korel, kız çocuğu dünyaya getireceğini duyurdu. Çiftin, Ali ve Han isminde iki erkek çocuğu da bulunuyor. İşte Bergüzar Korel’in yaptığı açıklamalar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bergüzar Korel: Allah Biliyor Çok İstedim

Bergüzar Korel: Allah Biliyor Çok İstedim

Bergüzar Korel, arkadaşlarının hazırladığı partiden sonrası Instagram hesabından şunları söyledi;

Allah biliyor çok istedim. Ailemiz, en yakınlarımız, can dostlarımız. Herkes. Büyük bir ailemiz olsun, sağlıklı mutlu evlatlarımız olsun. E biri de kız olsun. Ne kadar çok istediysek Han’ımız daha yaşını doldurmadan kız evladımızın mutluluğu heyecanı hepimizi sardı. Canım Hatice’m toplamış tüm arkadaşlarımızı bir kaç hafta önce bana böyle bir sürpriz yaptı. Hepsi benden heyecanlı. Sözleştik, sağlıkla, mutlulukla ilerleyen günlerde tüm erkek anneleri olarak içimizde kalan tüm simleri, balonları, tülleri birbirinize dolayıp eğleneceğiz Allah nasip ederse. Bu mutluluğumuzu sizinle de paylaşmak istedim. Mutlu günlerinizde kalbi hep sizinle atan güzel insanlar hiç eksilmesin hayatınızdan. Sevgiyle

Bergüzar Korel Kimdir?

Bergüzar Korel Kimdir?

Bergüzar Korel, Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızları olarak 27 Ağustos1982 yılında İstanbul'da doğdu. Girit, Rumeli ve Arnavut kökenlidir. Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı. Kolejden mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü tamamladı.Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuvâ-yi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katıldı.

İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar'da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi: Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi filmi için rol teklifi geldiğinde hasta olan babası Tanju Korel'in doktorları hastayı kaybetmek üzere olduklarını söylüyorlardı. Bu koşuşturmanın içinde önce rolü geri çevirdi. Ancak annesinin 'Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi' sözüyle ikna oldu ve teklifi kabul etti. Bu rolün bir zorluğu da Leyla karakterinin Arapça konuşuyor ve filmin canlı çekilecek olmasıydı. Bergüzar Korel bu dili hiç bilmemesine rağmen çok kısa bir sürede rolüne hazırlandı ve çok başarılı oldu. Film gişe rekorları kırdı.

Kurtlar Vadisi Irak'ta yakaladığı başarının ardından yine aynı yıl çekilen Zeytin Dalı dizisinde İklim karakterini canlandırdı. Bu arada reklam filmlerinde rol aldı. Asıl büyük çıkışını ise Kanal D'nin '2006'nın En Fazla Reyting Alan Dizisi' unvanını alan Binbir Gece'deki Şehrazat Evliyaoğlu rolüyle yaptı. Bu rolde kendisine oyuncu koçluğunu ünlü sanatçı Ayla Algan yaptı. Bu dizideki başarılı performansı ile 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Bergüzar Korel sosyal sorumluluk projelerinde de faaliyet göstermektedir. Yapı Kredi ve TEGV işbirliğiyle hayata geçirilen “Okuyorum Oynuyorum” projesinde çocuklarla Sokak Tiyatroları düzenledi ve onlara oyuncu koçluğu yaptı.

Türk sinema televizyonlarında ve özellikle tiyatroda kalıcı olmak istediğini ve bunun için de çok çalıştığını her fırsatta söyleyen yıldız; voleybol, buz pateni, rüzgâr sörfü gibi sporların yanı sıra dans ve piyano eğitimi de almıştır.

Oyuncu, Binbir Gece dizisinden sonra gelen film ve program tekliflerini değerlendirerek Star TV'de Çocuktan Al Haberi isimli yarışma programını yapmıştır.

Tolgahan Sayışman ile romantik komedi Aşk Geliyorum Demez filmini çekmiştir.

Casus Kızlar adlı çizgi filmde 'Sam' karakterini seslendirmiştir.

2010-2011 senelerinde Bergüzar Korel, başrolünü Bülent İnal ile paylaştığı atv'de yayınlanan Bitmeyen Şarkı dizisinde rol almıştır. Aynı sene Muhteşem Yüzyıl dizisine konuk oyuncu olarak katılmış, Monica Teresse karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2012'de başlayan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol oynamış ve dizide Hakime Hanım Feride Şadoğlu karakterini canlandırmıştır.

48.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde Ve Kadın Dünyaya Dokundu ana teması doğrultusunda kadınlardan oluşturuldu. Bergüzar Korel de jüri üyesi olarak görev yapmıştır.

Oyuncu 2016 yılının Ekim ayında eşi Halit Ergenç ile Kanal D kanalında yayınlanan Vatanım Sensin adlı dönem dizisi ile kamera karşısına geçmiştir.

Bergüzar Korel 21 Şubat 2020 tarihinde, 'Aykut Gürel Presents Bergüzar Korel, Vol. 2' isimli stüdyo albümünü yayınladı. Korel albümde Özdemir Erdoğan, Levent Yüksel, Sezen Cumhur Önal, Mustafa Sandal ve Mazhar Alanson gibi birçok ünlü erkek sanatçıların eserlerini caz türünde yeniden yorumladı.

BERGÜZAR KOREL FİLMLERİ

  • 2019 Bir Aşk İki Hayat Deniz Ali Bilgin

  • 2009 Aşk Geliyorum Demez Gözde Murat Şeker

  • 2006 Kurtlar Vadisi Irak Leyla Serdar Akar

  • 1999 Şen Olasın Ürgüp

BERGÜZAR KOREL DİZİLERİ

  • 2016-2018 Vatanım Sensin Azize

  • 2012-2015 Karadayı Feride Şadoğlu

  • 2013 Altın Aslan Ödülleri'nda En Iyi Kadin Oyuncu olarak seçildi

  • 2014 Ayaklı GazeteTV Yıldızları Ödülleri'nda En İyi Dönem Dizisi Kadın Oyuncu olarak seçildi.

  • 2011 Muhteşem Yüzyıl Monica Teresse

  • 2010 Bitmeyen Şarkı Feraye

  • 2006-2009 Binbir Gece Şehrazat Evliyaoğlu Kanal D

  • 2006 Altın Kelebek Ödülleri'nda En Iyi Kadin Oyuncu olarak seçildi.

  • 2009 - Bergüzar'la Çocuktan Al Haberi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın