Görüş Bildir
Haberler
Bensu Soral ve Hakan Baş Boşanıyor Mu? Ünlü Çift İçin Flaş İddia

Bensu Soral ve Hakan Baş Boşanıyor Mu? Ünlü Çift İçin Flaş İddia

Oyuncu Bensu Soral, 2018 yılında iş insanı Hakan Baş ile görkemli bir düğünde dünya evine girmişti. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde magazin basınında ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti. Sonrasında ortak bir açıklama yayınlayan çift, 'Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz” ifadelerini kullanmıştı. TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programının iddiasını göre ünlü çift tüm çabalarına rağmen evliliklerini yoluna koyamadı ve boşanma kararı aldı. İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu Bensu Soral sosyal medyanın gündeminde. Son olarak Cam Tavanlar adlı dizide Leyla karakterini canlandıran Bunse Soral, Hakan Baş ile olan evliliği ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti. Önce Hakan Baş’ın, Mira Ceren ile samimi halleri, sonrasında ise Bensu Soral’ın eski rol arkadaşı Kubilay Aka ile görüntüleri basında yer almıştı. Bu haberler sonrası açıklama yapan Soral, “Her şeye hakimsiniz. Ekstra hiç bir şey yok. Gerçekten üçüncü şahıslarla hiçbir alakası yok. Zor bir dönemden geçiyoruz. Onun dışında bir şey yok. Hakan ile küsmedik ayrı değiliz” ifadelerini kullanmıştı.

Bensu Soral İle Hakan Baş Boşanıyor

Bensu Soral İle Hakan Baş Boşanıyor

Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde beraber bir arkadaşlarının düğününe katılmış ve karı-koca arasında buzların eridiği olarak yorumlanmıştı.

Ancak bu ün TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programında Bensu Soral ile Hakan Baş’ın ayrılacağı haberi paylaşıldı. Hakan Baş ile Bensu Soral'ın, boşanma davasının açılması için avukatlarıyla görüşmeye başladı iddia edildi.

Bensu Soral Kimdir?

Bensu Soral Kimdir?

Bunse Soral, mobilyacı bir babanın kızı olarak 23 Mart 1991 yılında Bursa İnegöl’de dünyaya geldi. Bedirhan adlı bir çift yumurta ikizi vardır. 

İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinden mezundur. Hâlen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik üzerine eğitim görmektedir. 

Ablası Hande Soral'ın desteğiyle oyunculuğa başladı. İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile oyunculuğa başladı. 

2008'de vizyona giren Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Daha sonra Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. 

Ayrıca Murat Dalkılıç'ın 'Kader' adlı şarkısına çekilen klipte yer aldı. Oyuncu 2016 yılında çekilmiş ve büyük reyting toplamış 'İçerde' adlı dizide Çetin Tekindor'un canlandırdığı 'Kebapçı Celal'in avukatlığını yapan Melek karakterini canlandırdı 2019 yılında Organize İşler: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde Nazlı Noyan karakterini canlandırdı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın