Görüş Bildir
Haberler
Belçika'da Türk Esintisi: Kaan Kandemir O Ses Belçika Yarışmasına Damga Vurdu! Kaan Kandemir Kimdir?

Belçika'da Türk Esintisi: Kaan Kandemir O Ses Belçika Yarışmasına Damga Vurdu! Kaan Kandemir Kimdir?

Belçika'da 'The Voice Belgique' adlı ses yarışmasına katılan Kaan Kandemir güne damgasını vurdu. Belçika'da doğup büyüyen Kandemir, 'La nuit' adlı şarkıyı seslendirdi. Genç yarışmacı sesiyle tüm jüriyi kendisine hayran bırakmayı başardı. Yarışmada başarı bir performans sergilemesinin ardından 'Kaan Kandemir kimdir? Kaan Kandemir nereli?' sorularının yanıtları merak edildi. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belçika'da 'The Voice Belgique' yarışmasına katılan ve Belçika'da doğup büyüyen Kaan Kandemir, sesi ve performansıyla dört jüri üyesini de büyüledi. Kandemir, sergilediği performans ile jüriden tam puan aldı. Kandemir'in performansı beğenilirken, jürilerin dördü de döndü.

Kaan Kandemir Kimdir?

Kaan Kandemir Kimdir?

Seyircilerin de büyük beğenisini toplayan Kandemir, Rapçi Black M'i seçti ve onun ekibinde yer almak istediğini belirtti. Kaan Kandemir Belçika'da doğup büyüdü. Yarışmanın yayınlanmasının ardından Kandemir'in sosyal medyada yayınlanan hızla yayılan videosu kısa sürede yoğun ilgi gördü. Belçika'da yaşayan Türklerin mesajlarıyla Türk gence destek yağdı.

İşte Kaan Kandemir'in Performansı

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın