Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Yemeklere Göre Hangi Duygunun Esiri Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Beğendiğin Yemeklere Göre Hangi Duygunun Esiri Olduğunu Söylüyoruz!

10 soruda toplam 60 yemekten oluşan bir test hazırladık. Verdiğin cevaplara göre hangi duygunun esiri olduğunu söyleyeceğiz!

Hazırsan başlayalım! 🍔

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ülkemizin incisi mutfağımızla başlayalım! Seç bakalım seçebilirsen!

2. Meksika mutfağından da seç.

3. Fransız mutfağından ne seçersin?

4. Biraz uzaklara gidelim! Japon mutfağından ne seçersin?

5. Akdeniz'e uzanalım biraz! İspanyol mutfağından favorin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çin mutfağına ne dersin peki?

7. Rus mutfağında sıra. Seç bakalım en beğendiğini!

8. İtalyan mutfağından hangisini seçeceksin bakalım?

9. Gelelim Amerika'ya! Seç bakalım hangisini seversin!

10. Ön yargılarımızı kırarak testi bitirelim! Hint mutfağından ne seçersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk!

Aşk!

Verdiğin cevaplara göre seni esir eden duygu aşk! Sen iflah olmaz bir aşıksın! Hayatın aşkla güzel.  Çünkü sen çevrendeki herkese, her şeye, hatta cansız varlıklara bile sonsuz bir sevgiyle yaklaşıyor, onlara adeta kalbindeki en saf ve en temiz sevgiyi sunuyorsun.  Eşine, işine, çocuğuna, hayallerine, hayatına kısacası her şeye aşkla bağlısın. Fesatlıktan, kötülükten, nefretten fersah fersah uzakta, kendi içinde mutlu bir dünya yaratmışsın. Ne şanslı o dünyaya dahil olanlara! Eh her şeyi yürekten yaptığından ortaya çıkan sonuçlar da harika oluyor elbette.

Gurur!

Gurur!

Verdiğin cevaplara göre seni esir eden duygu gurur! Senin en baskın ve hayatını yönlendiren duygun, hiç şüphesiz, gururun ve de onurun. Sen, kuralları olan bir insansın: Kendine göre prensiplerin, hayatının her anında kırmızı çizgilerin vardır, kimsenin geçmesine izin vermediğin. Ayrıca son derece ciddi bir insansın: Gereksiz samimiyetten hiç ama hiç haz etmezsin. Diğer yandan, bu kurallar ciddi anlamda hayatının her alanında kendini gösteriyor; bir kere son derece düzenli ve planlı bir insansın sen.  Aşk hayatın da, iş hayatın da, arkadaşlık ilişkilerin de, lekesiz.

Merak!

Merak!

Verdiğin cevaplara göre seni esir eden duygu merak! Hayatına yön veren duygun, sınırsız merakın. Senin için her şey bir gizem, bir sır. Yeni şeyler denemekten korkmuyorsun. Araştırmaya bayılıyorsun. Yeni şeyler öğrenmek, bilinmeze ulaşmaya çalışmak senin karakterin olmuş. Bilgiye açsın. Google en yakın arkadaşlarından biri. Çok çabuk sıkıldığını, rutini çok sevmediğini de ekleyelim: Değişmeye, evrimleşmeye karşı inancınsa pek yüksek. Son olarak sen cevaplardan çok, soruların insanısın: Tam bilim insanı mayası!

Umut!

Umut!

Verdiğin cevaplara göre seni esir eden duygu umut! Çünkü sen bu dünyadaki en pozitif, en hayat dolu ve neşeli insanlardan birisin. Etraf her ne kadar karanlık olsa da, senin için tünelin ucunda her daim ışık vardır. Pozitifsin; bardağın dolu tarafından bakıyor, sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye inanıyorsun. Etrafındakiler de senin bu yönüne inanılmaz hayranlık duyuyor, ne zaman üzülseler direk sana gelip adeta terapi oluyorlar. Kısacası sen ortamların olmazsa olmazı, insanların içine bir güneş gibi doğan umutsun!

Özlem!

Özlem!

Verdiğin cevaplara göre seni esir eden duygu özlem! Senin duygularının sınırları ince: Yani çoğu kişiye göre çok daha hassas ve duygusal bir insansın. Sevdiklerinden uzakta olsan onları özlersin. Geçmişi özlersin, kaybettiklerini özlersin. Karşılaştığın olaylar karşısında başkalarına göre daha çok etkileniyor, yelkenleri hemen suya indiriyorsun. Fakat bir diğer yandan duygularını bu kadar derinden yaşaman empati yeteneğinin gelişmesine neden olmuş: İnsanlara karşı son derece hoş görülü biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Özleyen insan her şeyi öğrenirmiş ne de olsa!

Pişmanlık!

Pişmanlık!

Verdiğin cevaplara göre seni esir eden duygu pişmanlık!  Yani senin dört bir tarafın keşke duvarlarıyla çevrili, aşamıyorsun onu. O duvarlara binlerce kez yumruk attın; ama nafile! Çünkü bu hayatta sahip olamayacağımız tek şey zamandır. Yaptıklarının ve yapmadıklarının yükü hep sırtında. Sana nacizane tavsiyemiz, 'keşke'ler hiçbir işe yaramıyor, çok adi! Bu yüzden önüne bakman gerekiyor! Güzel günler seni bekliyor, valla :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
578
322
98
64
54
46
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hkns7

çin mutfağında öyle zorlandım ki

WALRİDER

bana bir söyleyin hanginiz tüm bu yemekleri biliyor yemeklerin güzelliğine göre seçtiniz değilmi

Gerekli Kişi

ben hangisi daha az kötüdür ona göre seçtim

Bulgurella

Verdiğin cevaplara göre seni esir eden duygu aşk! Nalet olsun içimdeki insan sevgisine :D