Görüş Bildir
Haberler
Bebek Sevgisiyle Dolup Taşanların Keyifle İzleyeceği 6 Film

Bebek Sevgisiyle Dolup Taşanların Keyifle İzleyeceği 6 Film

Merve Yaldır
13.10.2017 - 17:58

1- B Planı - The Back-Up Plan

Doğru adamın gelmesini çok uzun süredir bekleyen Zoe bir karar verir: Anne olmak istemektedir. Bunun için bir buluşma ayarlar. Stan ile tanışan Zoe için o güçlü bir baba adayıdır. İlişkileri ilerledikçe, Zoe ve Stan iyi anlaştıklarını görürler. Ancak ortada bir sorun vardır. Zoe hamiledir ve bu durumu Stan’den saklamaya kararlıdır. Ama Zoe’nin sır saklama konusundaki yetek(sizlik)leri bir yanlışlıklar komedyasına dönüşür.

Oyuncular: Jennifer Lopez, Anthony Anderson, Alex O’Loughlin, Melissa McCarthy, Danneel Ackles

İçeriğin Devamı Aşağıda

2- Zor Plan-Meet the Parents

Erkek hemşire olarak çalışmakta olan Greg Focker (Ben Stiller), uzun süredir birlikte yaşadığı Pam (Teri Polo) evlenme teklifi etmeyi planlamaktadır. Ona evet demeden önce babasından kendisini resmen istemek zorunda olduğunu söyler. Böylece sevgilisinin anne ve babasıyla tanışacağı ve orada geçireceği günlerin hiç de kolay olmayacağı bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan Greg, başına geleceklere katlanacak gücü kendinde görmektedir çünkü Pam’i çok sevmektedir. Pam’in babası eskir bir CIA ajanıdır. (Robert De Niro) ve evinin bodrumunda bir yalan makinesi bulunmaktadır.

Oyuncular: Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo

3- Başımıza Gelenler- Life As We Know It

Katherine Heigl, geleceği parlak bir catering uzmanı. Holly Berenson’ı Josh Duhamel da bir TV kanalında çalışan yetenekli spor direktörü Eri Messer’ı canlandırıyor. Korkunç bir ilk buluşmanın ardından sevgileri olduğunu keşfediyorlar. Ama aniden Sophie’nin hayata tek sahip olduğu ebeveynler olduklarında, Holly ve Messer farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalıyorlar. Yeni kariyer hedefleri ve yoğun sosyal hayatları arasında gidip gelirken aynı çatı altında yaşayabilmenin de bir yolunu bulmak zorunda kalırlar.

Oyuncular: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas

4- Hayatımdaki Erkekler- Riding In Cars With Boys

Yıl,1965... yetenekli ve hayat dolu bir genç kız olan Bev'in tek hayali, günün birinde New York'a giderek ünlü bir yazar olmaktır. Connecticut'ta yaşayan bir polis çocuğu olan Bev her genç kız gibi biraz havai ve erkek meraklısıdır. 15 yaşındaki Bev, bir partide tanıştığı Ray'e aşık olur ve bir talihsizlik sonucu hamile kalır. Bev durumu ailesine anlatma kabusuyla karşı karşıyadır. Mutaasıp babası ve kalbi kırılmış annesinin isteği üzerine Bev, Ray ile hemencecik evlenir... Artık kurduğu bütün hayaller de gençliğiyle birlikte yok olup gitmenin eşiğindedir. Bu film, Beverly Donofrio'nun gerçek yaşam hikayesini anlatır.

Oyuncular: Drew Barrymore, Logan Lerman, Peter Facinelli, Brittany Murphy, Maggie Gyllenhall

5- Bebeğimiz Olacak- She’s Having a Baby

Annelerin çılgınlar gibi onlardan bebek istendiği yeni evli bir çiftini bu durum karşısındaki bocalamalarını anlatan eğlenceli bir film.

Oyuncular: Kevin Bacon, Alec Baldwin, Holland Taylor, Elizabeth Mc Govern, Dennis Dugan

6- Dikkat Bebek Var- What To Expect When You're Expecting

Doğumlarına çeyrek kala yolları kesişen 5 çift aynı dönemlerde bebek beklemenin heycanını ve sevincini yaşarken, hamilelik sürecinin sıkıntılarına beraber göğüs geriyor, en mutlu anlarına beraber şahit oluyorlar. Ve bu süreç hepsine şunu öğretiyor: sen ne kadar plan yaparsan yap, hayat en beklenmedik şeyleri önüne koyar. 

Oyuncular: Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Chance Crawford, Anna Kendrick, Elizabeth Banks

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın