Görüş Bildir
Haberler
Bebek Sahilinde Cinsel İlişkiye Giren Adam Hakim Karşısında: 'Kazayla Oldu'

Bebek Sahilinde Cinsel İlişkiye Giren Adam Hakim Karşısında: 'Kazayla Oldu'

Emre Ordu
20.10.2022 - 18:33 Son Güncelleme: 20.10.2022 - 19:05

İstanbul Bebek sahilinde bir kadınla cinsel ilişkiye giren ve tutuklanan Özgür Kavi, ilk duruşmasına çıktı. Kavi 'Bizim yaptığımız kazayla olan bir şey, ben böyle bir şey yapmak istemezdim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk duruşmaya çıktı

İlk duruşmaya çıktı

Bebek sahilinde, halka açık alanda Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren, 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından tutuklarak hakkında dava açılan Özgür Kavi ilk duruşmasına çıktı.

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya tutuklu sanık Özgür Kavi getirildi. Duruşmaya müşteki sanık Carmen Maria T. katılmazken taraf avukatları da hazır bulundu.

"Kadının akıl sağlığının yerinde olmadığını bilmiyordum"

"Kadının akıl sağlığının yerinde olmadığını bilmiyordum"

Özgür Kavi savunmasında,'Kadının akıl hastası olduğunu bilmiyordum. Böyle bir durumla burada olduğum için üzgünüm. Kadın kendi isteğiyle benimle birlikte oldu. Durumu tam anlatamıyorum, benim de psikolojim iyi değil. Olay günü arkadaşımla yüzüyordum. Ben madde bağımlısıyım. 2-3 kez kadın yanımıza geldi, alkol ve sigaramızı almış. O an maddenin etkisindeydim. Kadının kesinlikle üzerine yürümedim. Olay kadının rızasıyla ve benim madde etkisinde olmamdan dolayı gerçekleşmiştir' dedi.

Mağdur olduğunu ileri süren Kavi 'Daha önce de kadını orada görmüştüm. Ben kadının akıl sağlığının yerinde olmadığını bilsem, o hareketi yapmazdım. Olayın yaşanmasından bir ay önce madde bağımlılığından kurtulmak için tedavi görmüştüm. Son 10 gün önce de hastaneye yatmak içinde başvuru yapmıştım' ifadelerini kullandı.

Savcının neden açık alanda cinsel ilişkiye girdiklerini sorması üzerine Kavi, 'Bizim yaptığımız kazayla olan bir şey, ben böyle bir şey yapmak istemezdim' şeklinde cevap verdi.

"Dış görünüşünden akıl sağlığının yerinde olmadığı belliydi"

"Dış görünüşünden akıl sağlığının yerinde olmadığı belliydi"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Duruşmada tanık olarak dinlenen Z. K., 'Olay gününde zorlama gibi bir durum yoktu. İki tarafın da rızasında olan bir şeydi. Dış görünüşünden akıl sağlığının yerinde olmadığını belli ediyordu. Düzgün giyimli değildi' diye konuştu. 

Tutukluluk hali devam edecek

Mahkeme heyeti, sanık Özgür Kavi'nin tutukluluk halinin devamına karar verdi. Heyet, dinlenmeyen tanığın zorla getirilmesine ve müşteki sanık Carmen Maria T.'nin daha önce tedavi gördüğü Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavi evraklarının istenilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
56
39
14
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Chy perus

Sen sabuna bas kay tam düşerken oraya tutunsun. Bak sen şu kazaya hay Allah

-1375

can sıkıntısını vermiş olduğu bir anlık buhranla yanımdaki şahısı domaltmak suretiyle

Aydın Karabacak

Olm kakajajajshshhshs lslsksjhsga

O kazayı ananla baban da yapmış dememiş mi hakim?