Görüş Bildir
Haberler
Bebek Sahili’nde Cinsel İlişki: Kadın Hakkında Yakalama Kararı

Bebek Sahili’nde Cinsel İlişki: Kadın Hakkında Yakalama Kararı

Geçtiğimiz yıl Bebek Sahili’nde iki kişinin cinsel ilişkiye girmesi Türkiye gündemini meşgul etmişti. Davanın tutuklu sanığı Özgür Kavi, bugün mahkeme karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, mağdur sanık Carmen Maria T. hakkında yakalama kararına hükmetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

‘Söyleyecek çok şeyim var ama burada söyleyemem’

‘Söyleyecek çok şeyim var ama burada söyleyemem’

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Özgür Kavi ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada savunma yapan sanık Kavi, 'Söyleyecek çok şeyim var ama burada söyleyemiyorum.' dedi.

Sanığın avukatı Tahsin Tamer Özdemir, müvekkilinin akıl hastalığı nedeniyle Adli Tıp Kurumu'na sevk edilerek rapor alınmasını ve tutuklulukta geçirdiği süre göz önüne alınarak tahliyesini istedi.

Duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet savcısı, mağdur sanık Carmen Maria T. hakkında Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınması için hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti. Savcı ayrıca, sanık Kavi'nin tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi.

Mahkeme heyeti, Adli Tıp Kurumu'ndan akıl sağlığına ilişkin rapor alınabilmesi için mağdur sanık Carmen Maria T. hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi. Heyet, sanık Özgür Kavi'nin tutukluluk halinin devamına hükmederek, duruşmayı erteledi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Sosyal medya platformu Twitter'da, Bebek sahili olarak belirtilen yerde bir kadın ile erkeğin açık alandaki uygunsuz görüntülerinin yayınlanması üzerine savcılık harekete geçmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, görüntüdeki iki kişi gözaltına alınmıştı.

Yapılan incelemelerde sanık Özgür Kavi'nin aralarında 'uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi 11 suçtan kaydı olduğu, Carmen Maria T'nin ise 'hayasızca hareket, kasten yaralama' suçlarından 8 kaydı bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Hakimliğe sevk edilen Kavi, 'cinsel saldırı ve hayasızca hareketler' suçlarından tutuklanmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
30
29
13
12
6
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

mağdur sanık mı ??? bunun neresi mağdur şaka mısınız ??? aradan mevsimler geçti daha yeni karar çıkıyor. eminin sözde mağdur kadını bulursunuz. kesin gelir b... Devamını Gör

KumdanKum

mağdur mu ?

KumdanKum

gelir birazdan :))

hsynnnnnn

İlişkiden doğan çocuğun mu yakalama kararı çıktı aq. taa ne zamanı olayı bu be.