Görüş Bildir
Haberler
Bayram Kahkahanız Bizden! Az Kişinin Bildiği Milenyum Sonrası Çekilmiş 25 Komedi Filmi

Bayram Kahkahanız Bizden! Az Kişinin Bildiği Milenyum Sonrası Çekilmiş 25 Komedi Filmi

Gökhan A.
26.06.2017 - 11:09

Bayramda arkadaşlarla veya aileyle bir araya gelerek komedi filmi izleme ritüeli vazgeçilmezlerden biridir. Bu sebeple size, bu bayramı şeker gibi geçirmenizi sağlayacak 2000 sonrası çekilmiş arka planda kalmış komedi filmlerini listeledik.

IMDb puanları baz alınarak sıralanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Oyun Bozan (2007) | IMDb 6.2

25. Oyun Bozan (2007)  | IMDb  6.2

The Game Plan

http://www.imdb.com/title/tt0492956

Joe Kingman(Dwayne Johnson), Amerikan Futbolunun ünlü isimlerinden biridir. Zengin, popüler ve kendine güveni tamdır ve takımıyla birlikte şampiyonluk maçına hazırlanmaktadır. Müzmin bekar Joe tam da bu yoğun günlerde, varlığından haberi olmadığı bir kız çocuğunun babası olduğunu öğrenir. 8 yaşındaki Peyton(Madison Pettis) hayatına girince yaşamı değişmeye başlar. Çocuk partileri, bale gösterileri, yatakta okunan hikayeler ve oyuncak bebekler girer hayatına. Ancak şampiyonluk maçına da sayılı günler kalmıştır.

24. Sadece Arkadaş (2005) | IMDb 6.2

24. Sadece Arkadaş (2005)  | IMDb  6.2

Just Friends

http://www.imdb.com/title/tt0433400

Filmde sevdiği kız olan Jamie Palamino'dan (Amy Smart) uzak duramayan Chris Barender (Ryan Reynolds), Jamie ile yalnızca arkadaş kalmaya razı olmuştur. Fakat bir süre sonra buna dayanamaz ve şehrini terk ederek başka bir şehre geçip bir şirkette iş bulmuştur. Hayatı boyunca kilolu olan bu kahramanımız bu yeni şehirde yeni başlangıçlar yapmış ve hem fit birisi olmuş hem kariyer sahibi olmuş hem de kızların gözdesi olmuştur.. Bir gün şehrine popstar sevgilisi Samantha James(Anna Faris) ile geri döndüğünde Jamie'ye olan aşkı depreşmiş ve eski arkadaşına tekrar aşık olur. Şimdi sırada onu etkilemek vardır.

23. Uslu Dur (2007) | IMDb 6.2

23. Uslu Dur (2007)  | IMDb  6.2

Big Stan

http://www.imdb.com/title/tt0490086

Stan Minton ilk bakışta hayatta sahip olunabilecek her şeye sahip şanslı bir adamdır. Ancak bir gün tüm bu düzen aniden bozulur. Dolandırıcılıkla suçlanan Minton, sonunda polis tarafından tutuklanır ve hapishaneye gönderilir. Hapishane yaşamı ise hiç zannettiği gibi değildir. Stan Minton artık hem hayatta kalabilmek hem de oradan kurtulabilmek için kendini korumak zorundadır. Bu amaçla kendisi gibi bir suçlu olan 'The Master' lakaplı bir dövüş ustasından yardım ister.

22. Süper Ot (2001) | IMDb 6.3

22. Süper Ot (2001)  | IMDb  6.3

How High 

http://www.imdb.com/title/tt0278488

İki ahbap çavuş, kullandıkları bir tür uyuşturucu sayesinde zekalarını geçici olarak yükseltmeyi başarırlar. Bu otun etkisindeyken gösterdikleri performans sonucu Harvard üniversitesine girerler. Ancak otun etkileri kaybolduktan sonra düşük zeka seviyeleriyle baş başa kalırlar.

21. Hayatımın Tatili (2006) | IMDb 6.4

21. Hayatımın Tatili (2006)  | IMDb   6.4

Last Holiday

http://www.imdb.com/title/tt0408985

New Orleons'lı utangaç tezgahtar Georgia Byrd bir aydan daha az bir ömrü kaldığını öğrenmiştir. Şimdi hayatında ciddi bir manevra yapmanın zamanı gelmiştir. Yarını yokmuş gibi yaşayacağı bir rüya tatile çıkacaktır. Georgia tatil için geldiği göz alıcı tesiste bugüne kadar benimsemiş olduğu tüm davranış biçimlerini bir kenara bırakır ve çılgın bir insan haline gelir. Ta ki hayatını yeniden değiştirecek gerçeği öğrenene kadar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Skor Peşinde (2008) | IMDb 6.5

20. Skor Peşinde (2008)  | IMDb  6.5

Sex Drive

http://www.imdb.com/title/tt1135985

Cinsel deneyimsizlikten muzdarip olan lise öğrencisi Ian (Josh Zuckerman), internet üzerinden tanıştığı bir kızla bir randevu ayarlamayı başarır ancak web sitesinde kendine hiç benzemeyen bir fotoğraf kullanmıştır, girdiği bilgiler de sahtedir. Ağabeyinin 1969 model klasik otomobilini çalarak iki arkadaşı Lance (Clark Duke) ve Felicia (Amanda Crew) ile birlikte kızla buluşmak üzere Knoxwille'e doğru yola çıkar.

19. Çakma Polisler (2014) | IMDb 6.5

19. Çakma Polisler (2014)  | IMDb  6.5
filmyorumlari.org

Let's Be Cops

http://www.imdb.com/title/tt1924435

Ryan ve Justin oyuncu olmaya çalışan ancak her seferinde çuvallayan iki kafadardır. Son başarısızlıklarının ardından soluğu arkadaşlarının düzenlediği kostüm partisinde alan ikili polis kostümleriyle mekana giriş yaparlar. İçeriye girdiklerinde bunun maskeli balo olduğunu fark edip partiyi terk ederler. Üzerlerindeki polis kıyafetlerini gören sokaktaki insanlar iki arkadaşı gerçek birer polis zanneder ve ikili yaşanan bazı olayların ardından bir nevi birer kahraman haline gelir. Ryan ve Justin üzerlerindeki üniformaların ne denli etkileyici göründüğünü kısa bir süre içinde fark eder ve bu oyunu bir süre daha devam ettirmeye karar verirler. Ancak bir noktadan sonra artık üniformalarını sokakta yürüyen insanlara değil, gerçek suçlulara karşı kullanmak zorunda kalırlar.

18. Çılgınlar Sınıfı (2006) | IMDb 6.5

18. Çılgınlar Sınıfı (2006)  | IMDb  6.5

Accepted

http://www.imdb.com/title/tt0384793

Bartleby hayatını bir lise öğrencisi olarak sürdürmüştür ancak artık okulun son dönemleri yaklaşmıştır ve kendisine yüksek öğrenim görebileceği bir okul bulması gerekmektedir. Büyük umutlarla başvurduğu tüm okullar ilginç bir şekilde kendisini geri çevirmektedir. Bartleby tüm bunların sonucunda ne yapacağını şaşırmıştır. Sonra ise aklına oldukça tuhaf bir fikir gelir. Kendi okulunu kuracak ve kendi eğitimini kendisi tamamlayacaktır.

17. Ahmaklar (2006) | IMDb 6.6

17. Ahmaklar (2006)  | IMDb  6.6

Idiocracy

http://www.imdb.com/title/tt0387808

Sıradan Amerikalı’nın tarifi gibi duran asker Joe Bauers (Wilson), Amerikan hükümeti tarafından yürütülen özel bir proje kapsamında uyutulur. Ancak uyutulduğu yerde unutulan kahramanımız, 500 yıl sonra uyandığında toplumun fazlasıyla değiştiğini görecektir. Tümüyle aptallaşan insanlardan kurulu bu yeni toplumda, o artık ‘en akıllı’ kişidir.

16. Hayalet Şehir (2008) | IMDb 6.7

16. Hayalet Şehir (2008)  | IMDb  6.7

Ghost Town 

http://www.imdb.com/title/tt0995039

İyi bir diş doktoru olan Bertram Pincus çevresi tarafından çok sevilen biridir. Bir gün basit bir ameliyat sırasında ölür. Ancak ölümü sadece 7 dakika sürmüş ve tekrar hayata dönmüştür. Bu yeniden dönüş Pincus’a bazı yetenekler kazandırır. Artık o hayaletleri görebilen biridir ilk başlarda her şey eğlencelidir ancak zamanla kabusa döner.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Sahte Sağdıç (2015) | IMDb 6.7

15. Sahte Sağdıç (2015) | IMDb   6.7
onedio.com

The Wedding Ringer

http://www.imdb.com/title/tt0884732

Doug Harris düğün arifesinde bir damattır. Sevimli bir insan olmasına rağmen sosyal anlamda çok çekingen bir adamdır ve düğününde kendisine eşlik edecek bir sağdıcı yoktur! Hayallerindeki kadın ile evlenmesine iki haftadan daha kısa bir süre kalan Doug soluğu 'Best Man, Inc.' adlı şirkette alır. Şirketin CEO'su Jimmy Callahan, Doug'un son çaresidir. Fakat kendisine 'sahte sağdıçlık' yapacak Jimmy ile her şey umduğu gibi toz pembe gitmeyecektir...

14. The Rundown (2003) | IMDb 6.7

14. The Rundown (2003)  | IMDb 6.7

The Rundown

http://www.imdb.com/title/tt0327850

Travis zengin yeraltı işleriyle uğraşan bir adamın oğludur ve aynı zamanda kendisi hazine avcısıdır. Peşinde olduğu şeyi bulmak için Amazonlara kadar giden genç adamın başına belalar açılmak üzeredir. Travis’in babası adına çalışan ve kendine yeni bir sayfa açarak temiz bir hayata başlamak isteyen Beck son bir iş karşılığında özgür kalma teklifi alır ve bunu ister istemez kabul eder. Beck patronunun oğlunu kurtarmak için Brezilya yolunu tutar fakat burada işler hiç planladığı gibi gitmez…

13. Sevgili Hedefim (2010) | IMDb 6.9

13. Sevgili Hedefim (2010)  | IMDb  6.9

Wild Target

http://www.imdb.com/title/tt1235189

Yaşı geçkince bir katil olan Victor Maynard orta kalabalıklardan uzak bir hayat sürmektedir. Bu orta yaşlı adam münzevi bir hayat yaşarken aslında gerçek hayatta ürkütücü bir kadın olan annesini mutlu etmeye çalışan bir evlattan başkası değildir. Profesyonelce baktığı işi bir gün kurbanlarından biri olan Rose ile tanışmasıyla beraber sekteye uğrar. Rose’un hayatını bağışlamakla kalmaz, Victor’un özel dedektif olduğunu zanneden genç bir çırak edinir. Hayatının akışı tamamen değişmiştir.

12. Sürpriz Damatlar (2014) | IMDb 7.0

12. Sürpriz Damatlar (2014)  | IMDb  7.0
i.ytimg.com

Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu

http://www.imdb.com/title/tt2800240

Fransa'nın üst sınıf ailelerinden birine mensup olan Claude ve Marie Verneuil çiftinin dört güzel kızları vardır. Bu kızlardan Isabelle bir müslüman olan Rachid ile, Odile bir Yahudi olan David ile ve Segolene de Chao isimli bir Çinli ile evlenir. Bu değişik kültürlerden damatları kabullenmekte güçlük çeken Claude ve Marie 'nin tek ümitleri küçük kızları Laure 'nin kilisede yapılacak bir tören ile Katolik evliliği gerçekleştirmesidir. İstedikleri de olmuştur. Bir gün Laure evlenmeye karar verdiğini ve damadın da iyi bir Katolik olduğunu ailesine bildirdiğinde çok sevinirler. Nihayet normal bir düğün gerçekleşecektir ancak hayalleri yeni damat adayı Charles ile tanıştıklarında yıkılır. Charles Afrika kökenli bir Katoliktir. Claude için artık yapılacak tek bir şey kalmıştır, düğünü sabote etmek. Bu hedefe ulaşmak için kendisine de ilginç bir müttefik bulur, damat adayı Charles'ın babası Andre.

11. Zaman Yolculuğu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (2009) | IMDb 7.1

11. Zaman Yolculuğu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (2009) | IMDb  7.1

Frequently Asked Questions About Time Travel

http://www.imdb.com/title/tt0910554

Senaryosu Jamie Mathieson'a ait olan film ikisi hafif şapşal biri de silik üç erkeğin komik öyküsünü anlatıyor. Üçlü, İngiliz barında yer alan bir zaman yolculuğu makinesini kullanmaya kalkınca başları olmadık belalara giriyor. Geleceğe gittiklerinde ise onları güzel sürpriz bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Küçük Ölüm (2014) | IMDb 7.1

10. Küçük Ölüm (2014)  | IMDb 7.1
onedio.com

The Little Death 

http://www.imdb.com/title/tt2785032

Cinsellik, sırlar, kader, fetiş ve tabu üzerine son derece romantik bir komedi; sıradan beş çiftin yaşam ve arzularını dile getiren bir öykü. Filmin adı Fransızcada orgazm anlamına gelen “la petite mort” sözünden esinleniyor. Avustralyalı senarist ve yönetmen Josh Lawson’ın gelişini müjdeleyen Küçük Ölüm, hem sivri bir seks komedisi hem de gizli yaşamları yufka yüreklilikle gözlemleyen bir film. İlk bakışta gayet normal gözüken bir sokakta, kapalı kapıların ardındaki yaşamlara bakıyoruz: Bu sokakta yaşayan bir kadının oldukça tehlikeli bir fantezisi var; komşu adam karısıyla tekrar flört etmeye başlıyor; cinsel bir deneyim yaşayan çift, yıkılmadan ayakta kalmaya çalışıyor; bir kadın ancak ve ancak kocası acı çekerse zevk alıyor; bir çağrı merkezi çalışanına edepsiz ve saçma bir telefon geliyor… Derken, pek cazibeli yeni bir komşunun taşınmasıyla tüm öyküler birbirine bağlanıveriyor.

9. Eski Dostlar (2003) | IMDb 7.2

9. Eski Dostlar (2003)  | IMDb  7.2

Old School

http://www.imdb.com/title/tt0302886

Kardeşlik toplanıyor! Frank, Mitch ve Beanie hayatlarını etkileyecek bir karar vermek üzeredirler. 30'lu yaşlarına gelmiş gençler olarak ya hayata atılacak yada okul günlerine geri döneceklerdir. Tek bir engelleri vardır: Dekan. Olaylar sarpa sarınca onları okuldan uzaklaştırmanın yollarını aramaya başlar. Yönetmenliğini Todd Philips'in yaptığı bu eğlenceli filmde kahkahalar sınıfın etrafını sarıyor.

8. İlk İsim (2012) | IMDb 7.3

8. İlk İsim (2012)  | IMDb  7.3
www.filmsfix.com

Le prénom

http://www.imdb.com/title/tt2179121

Vincent baba olmak üzeredir. Çocukluk arkadaşlarıyla buluştuğu gün, çocuğunun ismini Adolf koyacağını ilan eder. Adolf Hitler’den esinlenmemiş olmasına rağmen, bu isim grubun geçmişine ait hoş olmayan olayları gün yüzüne çıkartacaktır.

7. Benim 533 Çocuğum Var (2011) | IMDb 7.3

7. Benim 533 Çocuğum Var (2011)  | IMDb  7.3

Starbuck

http://www.imdb.com/title/tt1756750

Orta yaşlarını çoktan geçen David, hiçbir zaman yetişkin olmanın sorumluluğunu üstlenmemiş ve bunu hayatının her noktasına yaymayı başarmıştır. Genç bir polis olan Valerie ile ilişkisi de sorumsuzlukları ve anı yaşama hevesi nedeniyle karmakarışık hale gelmiştir. Ne var ki Valerie sürpriz bir şekilde hamile kalmıştır ve bunu David'e açıkladığında David'in yıllardır sürdürdüğü hayat bambaşka bir noktaya sürüklenecektir. Bu haberin ardından yıllar önce para karşılığında sperm bankasına yaptığı bağışları hatırlayan David bir anda 533 farklı çocuğun babası olduğunu öğrenir. İşin kötü yanıysa çocuklarından 142'si biyolojik babalarını öğrenebilmek için çoktan dava açmış durumdadır!

6. Çılgın Aile (2009) | IMDb 7.4

6. Çılgın Aile (2009)  | IMDb  7.4

City Island

http://www.imdb.com/title/tt1174730

Bu aile birbirine çok bağlı. Ama genede hayatlarını yalanlar üzerine kurmuşlar ve bunu değiştiremiyorlar. Ailenin babası gardiyanlık yapmaktadır bir gün gelen bir mahkum tüm ailenin kaderini değiştirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Cenazede Ölüm (2007) | IMDb 7.4

5. Cenazede Ölüm (2007)  | IMDb  7.4

Death at a Funeral 

http://www.imdb.com/title/tt0795368

Daniel ve Rupert adındaki iki kardeş etrafında gelişen absürt bir komedi. Kahramanlarımız babalarını kaybetmiştir. Bu beklenmedik kayıp, tüm aile üyelerini bir araya getirir. İçlerinden biri tabuttaki cesedin canlı olduğunu iddia eder. Sonra aileyi büyük bir sırrı açıklamakla tehdit eden bir konuk ortaya çıkar.

4. Aylak Vampirler (2014) | IMDb 7.6

4. Aylak Vampirler (2014)  | IMDb 7.6

What We Do in the Shadows

http://www.imdb.com/title/tt3416742

Bir belgesel ekibi, hayatlarına zarar gelmeyeceğinin garantisiyle birlikte vampirlerin yaşadığı bir eve konuk olma fırsatı yakalar. Bu evde Viago, Vladislav ve Deacon isimli üç vampir yaşamaktadır. Bütün dertleri oldukça sıradandır; hatta yalnızca beslenme alışkanlıkları normal insanlardan farklıdır. Belgeselciler, vampirlerin gündelik hayatlarını en ince detaylarına kadar belgelemenin peşine düşerler. Bu dünyada vampir olmak hayata devam etmek tahmin edilenden daha zordur.

3. Çocuk Büyütme Rehberi (2013) | IMDb 7.6

3. Çocuk Büyütme Rehberi (2013)  | IMDb 7.6

No se aceptan devoluciones 

http://www.imdb.com/title/tt2378281

Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşen Valentin, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. İdeallerdeki bir baba olmasa da Valentin, Maggie’yi 6 yıl boyunca bakar ve büyütür. Öte yandan kendisi de geçimini sağlamak için Hollywood'da dublörlük yapar. Baba-kız keyifli biçimde yaşar ve birbirlerini büyütürken, birden Maggie’nin annesi beklenmedik biçimde ortaya çıkar!

2. Tucker ve Dale İblise Karşı (2010) | IMDb 7.6

2. Tucker ve Dale İblise Karşı (2010)  | IMDb 7.6

Tucker and Dale vs. Evil 

http://www.imdb.com/title/tt1465522

Hem tüyler ürperten korku unsurlarını, hem de kahkaha fırtınalarını içeren komedi filmlerini bir arada harmanlamak büyük külfet isteyen bir iştir. Bu türdeki filmlerden biri olan, 2010 yapımı 'Tucker & Dale vs. Evil' da bir korku-komedi olarak türünün hayranlarına seslenmeye çalışıyor. Eli Craig'in yazıp yönettiği bu yapımda, Tucker ve Dale'in çıktıkları serüvende başlarına gelen ürkütücü-komik olaylar sinemaya aktarılıyor. Bir grup üniversiteye hazırlık öğrencisi, kahramanlarımızın başına bela olacak ve Tucker ve Dale'in kötülüğe karşı 'ölümcül' mücadelesi start alacaktır.

1. Kung Fu Sokağı (2004) | IMDb 7.8

1. Kung Fu Sokağı (2004) | IMDb   7.8

Kung Fu Hustle

http://www.imdb.com/title/tt0373074

1930'larda Çin değişik bir havadadır. Balta Çetesi tüm zengin mahallerini kontrol altına almıştır. Sadece fakir ve kıyıda köşede kalmış mahallelere dokunmamaktadırlar. Sing, Balta Çetesi'ne katılmak isteyen, ama bunun için pek bir şey beceremeyen biridir. Bir nevi döneminin kaybedenidir. Bir gün arkadaşıyla haraç kesmek için bir fakir mahalleye gidip kendilerini Balta Çetesi gibi tanıtırlar, ama baltayı taşa vururlar. Balta Çetesi de onlardan kısa bir süre sonra mahalleye gelir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
41
23
22
21
20
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unknown

VCD kullanarak kalitesiz esprilere güldüğümüz devir, seni de özledik

Berk Ali

sadece arkadaş çok güzel film ben izlemiştim

haylaz adam

#22 süper ot ve Ali G :) kafası güzel tayfa için vazgeçilmez filmlerdir