Görüş Bildir
Haberler
Bayburt ve Sivas'ta Yarın Okullar Tatil mi? 20 Ocak 2022 Bayburt'ta ve Sivas'ta Yarın Okul Var mı?

Bayburt ve Sivas'ta Yarın Okullar Tatil mi? 20 Ocak 2022 Bayburt'ta ve Sivas'ta Yarın Okul Var mı?

Ülke genelinde soğuk ve yoğun kar yağışlı bir hava etkisini gösteriyor. Kar yağışı, yurdun birçok bölgesinde yaşayan vatandaşlara zorlu anlar yaşatıyor. Yağışlı hava eğitim öğretimin de olumsuzluklara yol açıyor. Yağışın yoğun olarak görüldüğü Bayburt ve Sivas'ta yaşayan öğrenci ve veliler de illerinde herhangi bir kar tatili olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. Peki, 20 Ocak 2022 yarın Bayburt ve Sivas'ta okullar tatil oldu mu? Bayburt'ta ve Sivas'ta kar tatili var mı? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

MGM'nin kar yağışı uyarlılarının ardından ülkemizde yoğun kar yağışı etkili oluyor. Yağan kar ile birlikte öğrenci ve veliler için kar tatili konusu yeniden gündeme geldi. Yarıyıl tatiline girmeye günler kala öğrenciler 'Bayburt ve Sivas'ta yarın okullar tatil mi edildi? 20 Ocak  okullar tatil mi?' sorularına yanıt arıyor. Peki kar tatili verildi mi?

Bayburt ve Sivas'ta Yarın Okullar Tatil mi?

Bayburt ve Sivas'ta Yarın Okullar Tatil mi?

Bayburt ve Sivas Valiliklerinden 20 Ocak Perşembe günü okulların tatil edilip edilmediğine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Kar tatili kararlarını Valilikler tarafından belirleniyor ve henüz valilikler okul tatiline ilişkin bir resmi açıklama yapmadı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Köken Uzuntaş

dikkatli ol ablacım :(