Görüş Bildir
Haberler
TV
Bay ve Bayan Kimya! Uyumları Tartışmasız Olunca Defalarca Kez Bir Araya Gelen Ünlü İsimler

etiket Bay ve Bayan Kimya! Uyumları Tartışmasız Olunca Defalarca Kez Bir Araya Gelen Ünlü İsimler

Bir dizi ya da filmde, kimyaları tutmuş partnerler bulmak çok zor. Bir kez bulunca da değerlendirilmek isteniyor tabii. Hayranların ısrarları, partnerlerin uyumu derken defalarca kez bir araya gelenler var. İşte onlardan birkaçı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hülya Avşar & İbrahim Tatlıses

1. Hülya Avşar & İbrahim Tatlıses

Bir dönem aşk da yaşayan ikili, filmlerde bir araya geldi. Hülya, Mavi Mavi ya da Aşıksın'ı unutmak mümkün mü? Hele o mavi gözlü kadın adına yazılmış şarkılar... Yıllarca dost kalmayı da bildiler, tenis karşılaşmaları yaptılar, hastanelerde birbirlerini bırakmadılar.

2. Ece Uslu & Yavuz Bingöl

2. Ece Uslu & Yavuz Bingöl

İlk kez Zerda dizisinde bir arada gördük, sonra da yıllar yılı kopmadılar. Seneler sonra Karagül'de beraber gördüğümüzde de, Bulutların Ötesi filminde perdede gördüğümüzde de merak etmedik değil; aşk var mı aşk?

3. Özgü Namal & Haluk Bilginer

3. Özgü Namal & Haluk Bilginer

Kabul edelim yaş farkından dolayı dünyanın en iyi çifti değiller. Ama genç yaşta yeteneğini gösterebilmiş ve en iyi kadın oyunculardan biri olmuş Özgü Namal ve hiçbir söze gerek bırakmayan, usta oyuncu Haluk Bilginer... Onur Ünlü bu uyumu kaçırmamış, ikiliyi hem Polis hem Güneşin Oğlu filmlerinden bir araya getirmiş.

4. Sibel Can & Emre Kınay

4. Sibel Can & Emre Kınay

İlk kez Berivan dizisinde beraber oynadıklarında, Emre Kınay okullu olmayanlara laf çakayım derken rol arkadaşını rencide etmişti. Bunun sonrasında da diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Bir süre sonra araları düzeldi, diziye geri döndü ve şimdi de Sevda'nın Bahçesi'nde tekrar beraberler.

5. Nergis Kumbasar & Mehmet Ali Erbil

5. Nergis Kumbasar & Mehmet Ali Erbil

Sevmek ve Ölmek Zamanı filmini hatırladınız mı? Mehmet Ali Erbil'in ona sırtını dönmemiş tek eski eşi, gerçek bir hayat arkadaşı Nergis Kumbasar. Son olarak Türk Malı dizisinde de beraberlerdi ama skandallar peşlerini bırakmayınca ayrılmak zorunda kaldılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Perran Kutman & Şevket Altuğ

6. Perran Kutman & Şevket Altuğ

Hababam Sınıfı'nda ikisi de orjinal öğretmenlerdi, yıllar geçti Perihan Abla'da da unutulmaz karakterler olarak kaldılar. Dostukları baki. Şu güzelliğe bakın...

7. Engin Günaydın & Binnur Kaya

7. Engin Günaydın & Binnur Kaya

Eski ev arkadaşları, Avrupa Yakası'nda buluştu. Vavien'de de bu uyumu devam ettirdiler. Türkiye'nin en komik ikililerinden.

8. Ayşen Gruda & Şener Şen

8. Ayşen Gruda & Şener Şen

Aşkları romantik olmasa da, çok çok komikti. Vecihi ile Fikret, Gülen Gözler'in en çok hatırlanan sahnelerine katkıda bulundular. Tosun Paşa'da kahkahalar attırdılar. Yıllar içinde de bu ikili her zaman yapımcıların gözdesi oldu.

9. Özge Özpirinçci & Buğra Gülsoy

9. Özge Özpirinçci & Buğra Gülsoy

Modern zamanların efsane ikililerinden... Aralarındaki tüm samimyete rağmen hiç aşk haberleri çıkmadı. Birbirlerinin sevgilileri ile arkadaş, arkadaşları ile dost oldular. Aşk Yeniden dizisine ne kadar güldürdüyseler, kamera arkası trollemelerinde de bir o kadar güldürdüler. Şimdi Acı Tatlı Ekşi filmiyle tekrar karşımızda olacaklar. Daha da niceleri olur umarız.

10. Fahriye Evcen & Burak Özçivit

10. Fahriye Evcen & Burak Özçivit

Çalıkuşu ve Aşk Sana Benzer'de beraber çalıştılar, iş iş derken aşkla tanıştılar. Yakın zaman içinde evlendiler. Türkiye'nin en uyumlu çiftlerinden biri, olmasın mı kimya?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Elçin Sangu & Barış Arduç

11. Elçin Sangu & Barış Arduç

İkisinin de sevgilileri var ama dedikoduların önüne geçemiyorlar. Kiralık Aşk'ta öyle bir fan kitlesi edindiler ki, onların ısrarına dayanamayıp bir projede daha buluştular. Belki yıllar sonra tekrar buluşurlar. Ekran ve perde, böyle bir kimyayı kaybetmemeli. Filmlerinin ismi ise önce Yanımda Kal olarak lanse edildi, şimdi ise Mutluluk Zamanı deniyor.

12. Ceyda Düvenci & Kaan Girgin

12. Ceyda Düvenci & Kaan Girgin

Kaan Girgin şimdi birçok kişinin hatırlamayacağı ama 90'ların çok çok popüler bir ismi. 2000'lerin başında Dikkat Bebek Var ile başlayıp, Ceyda Düvenci ile birçok projede bir araya geldi. Hatta bu birliktelik, evliliğe kadar gitti. Boşanma ile beraber de bir daha yan yana gelmediler.

13. Bergüzar Korel & Halit Ergenç

13. Bergüzar Korel & Halit Ergenç

Binbir Gece'de rol almaya başladılarında, bu partnerliğin her şeyi bir kenara koyacak kadar büyük bir aşka dönüşeceğini tahmin etmemişlerdir. Kısa zamanda sevgili olup ardından evlenen bu görsel şölen çifti, son olarak da Vatanım Sensin'de karı-kocayı canlandırıyorlar.

14. Cansu Dere & Kenan İmirzalıoğlu

14. Cansu Dere & Kenan İmirzalıoğlu

Son Osmanlı Yandım Ali'de öyle bir kimya buldular ki, bunu reddetmek mümkün olmadı. Eninde sonunda Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biri olan Ezel'de, o dizinin hiç unutulmayacak esas kız- esas oğlanını canlandırdılar. Bin kereyse bin kere, hep görmek isteriz.

15. Hande Ataizi & Cem Davran

15. Hande Ataizi & Cem Davran

Ruhsar ve Mazhar çocukluğumuzun aşkıydı, sırf ölen karısı yağmurla dünyaya insin diye dualar ederdi Mazhar. Ruhsar da cennetin tadını çıkaramaz, aklı fikri Mazhar'da gezerdi. Kahpe Bizans'ta rol gereği üstsüz bir şekilde kucağına oturduğunda da, İki Kere Kiki'de Sevda Demirel'den tokat yediğinde de yanındaydı. Çocukluğu onları evli zannedenler burada mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Nurgül Yeşilçay & Özcan Deniz

16. Nurgül Yeşilçay & Özcan Deniz

Asmalı Konak ile başlayan hikayeleri, güzel bir arkadaşlığa döndü. O kadar tutkulu sevişme sahnelerinin ardından bile profesyonelliklerini bozmadılar. Seneler sonra İkinci Şans filmini çektiklerinde, bize de ikinci baharı yaşattılar.

17. Belgin Doruk & Ayhan Işık

17. Belgin Doruk & Ayhan Işık

Efsane ikililerin en kibar, en zarifleri... Sayısız Yeşilçam filminin yıldızları. Siyah-beyaz filmleri bile renklendiren bu güzel insanları tekrar beraber görmek maalesef mümkün değil. Doruk 1995, Işık 1979 yıllarında vefat etti. Yaşlandıklarını görmek bile nasip olmamış yani.

18. Hülya Koçyiğit & Ediz Hun

18. Hülya Koçyiğit & Ediz Hun

Zehra mı, Kalbimin Efendisi mi, Tehlikeli Adımlar mı? Ediz Hun'u doktorluğu bırakıp halıfleks sakalıyla alkolik olmaya iten de, onu bu hayattan kurtaran da o idi. Böyle çiftler Tekrar bir araya gelmeleri ve izdivaç programları konulu bir filmde oynamaları konuşuluyordu ama şükür ki gerçekleşmedi. Hatıraya ihanet bu kadar olurdu herhalde.

19. Adile Naşit & Münir Özkul

19. Adile Naşit & Münir Özkul

Oy benim tatlı anam babam, oy benim anneannem dedem diyesiniz gelmiyor mu? Birçok çocuk onları ailesi sanmıştır filmlerini izlediğinde. Hababam Sınıfı mı, Neşeli Günler mi, Gülen Gözler mi, Aile Şerefi mi yoksa Gırgıriye mi... Çift gibi çift, ikili gibi ikili, dost gibi dost.

20. Gülşen Bubikoğlu & Tarık Akan

20. Gülşen Bubikoğlu & Tarık Akan

Yeşilçam'ın en güzel kadını, en yakışıklı erkeği. Tarık Akan vefat ettiğinde Gülşen Bubikoğlu'nu kahredecek kadar beraber çalıştılar. Ah Nerede'de o camdan sarkma sahnesi mi, yoksa yere yazılmış 'Seni Seviyorum' mu... Üstelik hem gençlik, hem orta yaş dönemlerinde de devam eden, 10 yıllık bir süreçten bahsediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Türkan Şoray & Kadir İnanır

21. Türkan Şoray & Kadir İnanır

Şimdi güzel bir çift gördüğünüzde, iyi ikili dediğinizde aklınıza gelen bu çifte bir süre bakın. 'Aynı Türkan Şoray'la Kadir İnanır' dediklerinizi düşünün. İşte onlar gelmiş geçmiş en iyi, kimyası en çok tutmuş, en muhteşem çift! Selvi Boylum Al Yazmalım, Dila Hanım, Devlerin Aşkı, Kara Gözlüm, Cevriyem... Hatta  Gönderilmemiş Mektuplar (2003) filmi. Bir dönem küslerdi, şimdi ise barıştılar. Nice güzel projelerde görmek dileğiyle...

BONUS: Ahu Tuğba & Nuri Alço

BONUS: Ahu Tuğba & Nuri Alço

Bu da bambaşka bir kimya.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
355
155
137
27
15
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Geekinaad

yılmaz erdoğan, demet akbağ... en önemlisi atlanmış

G Dragon

Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu gibisi yok

selengeselenge

Elçin Sangu ve Barış Arduç zaten birlikte oynamazlarsa yaptıkları hiçbir iş tutmaz aha şuraya yazıyorum.

Büşra Küçük

Elçin Sangunun oyunculuğu yine de fena değil Öyle bir geçer zamanki dizisindeki karakteri ile kiralık aşktaki karakter farklıydı Beğendim ben ama Barışın dah... Devamını Gör