Görüş Bildir
Haberler
Bankalar Bugün Çalışacak mı? İstanbul'da Banka, Eczane ve Kargolar Bugün Açık mı?

Bankalar Bugün Çalışacak mı? İstanbul'da Banka, Eczane ve Kargolar Bugün Açık mı?

Türkiye’de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok vatandaş zor anlar yaşıyor. Dün akşam saatlerinde başlayan kar fırtınası sebebiyle yollar kapanırken, vatandaşlar uzun süre trafikte kaldı. Birçok vatandaş evlerine yürüyerek ulaşırken, iş yerlerinde mahsur kalanlar da oldu. İstanbul Valiliği, bugün de etkisini sürdürecek kar yağışı sebebiyle yeni önlemler aldı. Peki, bugün hangi kurumlar tatil olacak? Bankalar açık mı? Eczaneler çalışacak mı? İşte ayrıntılar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, “Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır.' ifadelerini kullandı.

Bankalar Kapalı mı?

Bankalar Kapalı mı?

Vatandaşlar, kamu kuruluşlarında uygulanacak tatil sebebiyle bankaların da son durumu araştırıyor. Bankalar, bugün açık olacak ve normal çalışma saatlerinde mesaisine devam edecek.

Ancak İstanbul’da özellikle kuzeybatı ilçelerinde bazı yolların hala trafiğe açılamaması sebebiyle Beylikdüzü, Başakşehir ve Silivri gibi ilçelerinde bazı banka şubelerinde aksamalar yaşanabilir.

Eczane ve Kargolar Açık mı?

Eczane ve Kargolar Açık mı?

Aynı şekilde eczaneler ve kargolar da normal mesai saatlerinde çalışmalarına devam edecek. Ancak İstanbul’da özel araç ile yollara çıkmak yasaklandığı için kargo teslimatlarında gecikmeler yaşanabilir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın