Görüş Bildir
Haberler
Bakan Kurum, Hayat Pahalılığını Böyle Yorumladı: 'Devrim Sancıları'

Bakan Kurum, Hayat Pahalılığını Böyle Yorumladı: 'Devrim Sancıları'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaşanan ekonomik sıkıntıların ve hayat pahalılığının 'devrim sancısı' olduğunu öne sürdü. Kurum, 'Evelallah tüm bu sıkıntılarımızı unutturacak muhteşem bir istikbal bizi bekliyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya’da bir temel atma töreninde konuşan Bakan Kurum şunları söyledi: 

“Milletin sesini susturmaya çalışan vesayet odaklarına, caddeleri, sokakları ateşe verenlere, kanlarımızla aldığımız bu vatana diş bileyen teröristlere, sınırlarımıza dayanan hainlere, milletin silahını millete çeviren darbecilere meydan okuduk. Bunu yaparken de rabbimize dayandık, milletimizin duasına güvendik. Bir süredir aynı mücadeleyi ekonomide de yürütüyoruz. Nasıl her girdiğimiz yoldan zaferle döndüysek, ekonomide de iyileşmeyi yakalayacağız, bu mücadeleden de milletimizle birlikte çıkacağız. Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle; ‘bu günübirlik veya dönemsel sıkıntılar kimseyi aldatmasın’ Milletinin içerisinden geçtiği sıkıntıları kendi siyasetlerine malzeme yapanların timsah gözyaşlarına kimse aldanmasın. İnanın, şu an yaşadığımız şey, bir devrimin sancılarından başka bir şey değildir. Elbette bedeller ödüyoruz, ama evelallah tüm bu sıkıntılarımızı unutturacak muhteşem bir istikbal bizi bekliyor, çocuklarımızı, yavrularımızı bekliyor”

"Güçlü Türkiye, hayat pahalılığı sorununu bitirecek"

"Güçlü Türkiye, hayat pahalılığı sorununu bitirecek"

Bakan Kurum, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Güçlü Türkiye; nasıl salgının, terörün, vesayetin üstesinden geldiyse küresel bir krizden kaynaklanan bu hayat pahalılığı sorununu bitirecektir. Bizim devletimiz artık, ne içeriden ne dışarıdan operasyon yiyen, istikamet alan bir ülke değil. Evelallah tüm dünyayı kendi projesine, kendi çizgisine, kendi istikametine çeviren güçlü bir ülkedir.”

Devrim sancılarının Türkiye'ye maliyeti

Devrim sancılarının Türkiye'ye maliyeti

Bakan Kurum'un 'devrim sancısı' dediği dönemde Türkiye'de yaşamanın maliyeti iki katına çıktı. 

Enflasyon yüzde 50'leri aşarken, Türk Lirası yabancı para birimleri karşısında tarihinin en değersiz seviyelerine indi. 

Gıda, akaryakıt ve elektrik fiyatları iki kat artarken asgari ücret daha yılın ilk 3 ayında açlık sınırının altında kaldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
30
17
8
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Halkı ilgilendiren bir açıklama yok. Yol fetişlerini güdüyorlar.

Trabzonnn

Evet yeni Taliban devrimi

SU

TC tarihi öyle bir devrim görecek ki kaçacak delik arayacaksınız…2023