Görüş Bildir
Haberler
Bahçesine Giren Komşusunun Köpeğini Sopayla Vurarak Öldürdü

Bahçesine Giren Komşusunun Köpeğini Sopayla Vurarak Öldürdü

Batuhan
25.01.2021 - 11:36

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Arif Sevinç, bahçesine giren komşusunun 'Tony' adlı köpeğine sopayla vurarak ölümüne neden oldu. Köpeğin sahibi Ömercan Karkaç, saldırgan hakkında şikayetçi olurken Sevinç, 'Tavuklarımı kurtarmak istedim' diye kendini savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vakfıkebir ilçesi Büyükliman Mahallesi’nde Ömercan Karkaç’ın 'Tony' isimli köpeği iddiaya göre Arif Sevinç'in tavuklarının bulunduğu bahçesine girdi. Sevinç, bu sırada köpeğe sopayla saldırdı. Köpeği döven saldırgana mahalle sakinleri de tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralanan köpek, veterinere götürülerek tedavi altına alındı. Ancak kanlar içerisinde kalan ve yürümekte zorluk çeken köpek, kurtarılamadı. Köpeğin sahibi Ömercan Karkaç, saldırgan hakkında şikayetçi oldu.

"Ağzındaki kan darbelerden kaynaklı oluşmuş"

"Ağzındaki kan darbelerden kaynaklı oluşmuş"

Veteriner Hakan Oruç, köpeğin kafasına çok sayıda darbe aldığını belirterek, 'Sopayla vurduklarını söylüyorlar. Baş bölgesinde yaygın bir ödem söz konusu. Ödemler nedeniyle kafatasında kırık veya çatlak olup olmadığı net anlaşılamıyor. Ağzındaki kan darbelerden kaynaklı oluşmuş. Diş ve diş etlerinde darbeye bağlı zedelenmeler vardı' dedi.

"Tavuklarımı kurtarmak istedim"

"Tavuklarımı kurtarmak istedim"

Köpeği bahçesine girdiği için dövdüğü söyleyen Arif Sevinç, 'Tavuklarımı kurtarmak istedim. Köpeği ben çözmedim. Sahibi çözüp bırakıyor. Köpeğini idare edeceksin, kendi kendine bakacaksın. Benim bahçeme geçemez' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sirius Black

savunmaya bak orul orul orospu çocuğu. bu amına koyduğumun anadolu insanı hep böyleydi tabii de, internet var diye her boku görür olduk. ben öbür dünyaya ina... Devamını Gör

Melih Ulutaş

Bu amına koyduğumu Anadolu insanı derken? Sen duyar falan kasma, bokunu çıkarıyorsun.

southredd

Ülke artık midemi bulandırmanın bir tık ötesine geçti...

Ece Tülü

Benide yaklaşık iki hafta önce sokakta köpek ısırdı ama vura vura öldürmeye kalkmadık vahşi karı bahanelerden başka bir şey değil komşunu çağırsaydın da als... Devamını Gör