Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım: "Quaresma'yı Almam" Dedi, Quaresma'dan Cevap Geldi

Aziz Yıldırım: "Quaresma'yı Almam" Dedi, Quaresma'dan Cevap Geldi

Enver K.
28.01.2017 - 16:59

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu'nda gündemle ilgili pekçok konuda gündemi belirleyecek açıklamalar yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Yüksek Divan Kurulu'nda konuşan Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın öne çıkan ifadeleri şöyle:

  • Rıdvan kulübümüze hizmet etmiş bir kişidir. Kulübümüz üyesi değildir. Fenerbahçeli kimliği içinde her tip insan olabilir. 'Evet' de, 'hayır' da diyen olabilir. Bu ülkenin menfaatleri için herkes bir karar verecek. Fenerbahçe kimliğini meydana getiren insanların kararlarına biz saygı göstermek durumundayız. Bu yüzden ben üye de olsaydı, Rıdvan'ı üyelikten atmazdım.

'Fetö'yü şikayet eden tek kurum var'

  • FETÖ'yü şikayet eden tek kurum var, o da Fenerbahçe Spor Kulübü… Bu örgütü şikayet ettiğimiz için 20 Şubat'ta dava başlayacak, bizler de katılacağız. Peki biz bu davayı neden açtık? Evimizde oturup, zaten açılmış mahkemelerin kararını beklerdik! Ama herkes saklanıyor, herkes kaçıyor. Biz mücadele edenler, bizler için yapılan hakaretleri görmeden mücadele ediyoruz ama mücadele etmesi gerekenler de saklanıyor.

'Yüzde otuz kur artışı olmuş'

  • Futbol takımına takviye için çalışıyoruz. Yabancı bir oyuncuyla ilgili belli bir noktaya geldik. 'Alırız ya da alamayız' diyemem. Eskisi gibi transfer konusunda rahat değiliz. Kur çok arttı. Geçen sezondan bu yana yüzde 30 kur artışı olmuş. Siz hiçbir şey yapmadan borcunuz yüzde 30 arttı demektir bu…

  • Samandıra'da bir arazi temin edip, üniversite kampüsü için hazırlıklara başladık. Ataşehir'de Ülker'le olan ortak araziyi üstümüze almayı düşünüyoruz.

'Hakemlerin bazılarının miadı dolmuş'

'Hakemlerin bazılarının miadı dolmuş'
  • Hakemler sahaya çıktıklarında kafaları başka yerde. Bazılarının miadı dolmuş. Bunları artık emekli yapmak lazım.

'TFF'yi Cumhuriyet Başsavcılığı'na veriyorum'

  • TFF'yi Cumhuriyet Başsavcılığı'na veriyorum. Suç örgütü kurma ve barındırma! Hafta başı müraacatı yapacağız.

'Benim de ölmemi bekliyorlar herhalde'

  • (22 Ocak'ta hayatını kaybeden Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı) İlhan Cavcav vefat etti, benim de ölmemi bekliyorlar herhalde. Onları göndermeden ölmeyeceğim! Bunu bilsinler!

'Quaresma'nın avuktaı bizi aradı, kabul etmedik, o çocuklara yazık'

'Quaresma'nın avuktaı bizi aradı, kabul etmedik, o çocuklara yazık'
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Quaresma'nın avukatı, 1 ay önce bizi aradı; Fenerbahçe'ye gelmek istediğini söyledi. Nedir şartları dedim? Quaresma'nın bize gelmek için şartları elimizde, istedikleri anda bunu gösteririm. Beşiktaş'ta şu anda sözleşmesi devam edip, sözleşme sonunda bize gelmek isteyenler var. İsimlerini söylerim ama çocuklara yazık.'

Quaresma'dan Aziz Yıldırım'a yanıt geldi;

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Aziz Yıldırım'ın divan kurulu toplantısında kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Aziz Yıldırım'ın bugün yapılan divan kurulu toplantısında 'Quaresma avukatıyla bizi aradı 1.5 ay önce. Benimle görüşmek istedi, kabul etmedim, bizim menajerlerle görüştü. 'Transfer olmak istiyor' dediler' şeklindeki açıklamalarını Portekizli oyuncu, Instagram hesabından paylaşım yaparak yanıtladı.

Quaresma, Beşiktaş armasını öptüğü bir fotoğrafla birlikte paylaştığı mesajda, 'Bu amblemi öpüyorum çünkü bu kulübe hayranım. Oynayabileceğim kulüpte olmak istiyorum ve bu kulüp Beşiktaş. Herkese sevgiyle sarılıyorum' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya tepkileri;

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
188
40
19
11
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baturay Özkay

hocam çıkabilir miyiz aziz ağlıyo ?

Hees

Hayırlısı be aziz AS:DSA:dSAD

Rolshun

Siz gene de #Hayir deyin