Görüş Bildir
Haberler
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Kimdir, Kaç Yaşındadır ve Neden Gündemde?

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Kimdir, Kaç Yaşındadır ve Neden Gündemde?

Balıkesir’in ünlü tatil yerlerinden Ayvalık’ın bağımsız belediye başkanı Mesut Ergin ve yedi meclis üyesi, TBMM’de CHP grup toplantısında partiye katıldı. Mesut Ergin’e CHP rozetini CPH Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, başarılı çalışmalarını yakından takip ettiği Başkan Mesut Ergin’le parti çatısı altında tekrar buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Peki, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin kimdir, kaç yaşındadır? Mesut Ergin hangi partidendi? İşte sosyal medyanın gündeminde Mesut Ergin hakkında bilinmesi gerekenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP’ye Katılan Yeni İsimlere Rozetleri Takıldı

CHP’ye Katılan Yeni İsimlere Rozetleri Takıldı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in yanı sıra, Demokrat Partili yedi meclis üyesi; Ali Jale, Ethem Vardı, Hüseyin Ergin, Merih Arslan, Özge Toygar, Semih Varol ve Tülay Çankaya'ya da CHP’ye katılan isimler oldu.

MESUT ERGİN KİMDİR?

Mesut Ergin, 1969 yılında Ayvalık’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ayvalık’ta yapıp, lise eğitimimi Balıkesir’de tamamladı.

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olup, ekonomist olarak lisans diplomasını aldı.

Bir süre İngiltere’de dil eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye dönüp 2009 yılına değin özel sektörde yönetici olarak çalıştı.

2009-2014 yılları arasında Büyükşehir Yasası ile kapatılan Ayvalık Küçükköy Beldesi’nin son belediye başkanı olarak görev yaptı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Demokrat Parti’nden Ayvalık Belediye Başkanı olarak seçildi. Mesut Ergin yaklaşık bir yıl önce partisinden istifa etmişti. Mesut Ergin evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın