Görüş Bildir
Haberler
Ayrılıkları ile Aşka Olan İnancımızı Kaybettiren Ünlüler

Ayrılıkları ile Aşka Olan İnancımızı Kaybettiren Ünlüler

Beyza
28.09.2022 - 09:31

Tatlı ve güzel ilişkilerini takip ettiğimiz, attıkları her postta gözlerimizden kalpler çıkmasına neden olan ünlü çiftlerimizin ayrılıklarını sizler için derledik. Twitter alemine aşka olan inancımızı kaybettik akımını getiren ünlü çiftleri hadi gelin hep birlikte öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ezgi Eyüboğlu - Kaan Yıldırım

1. Ezgi Eyüboğlu - Kaan Yıldırım

Ulan İstanbul ve Adı Mutluluk isimli dizilerden tanıdığımız bu iki ünlü ismimizin ayrılığı sevenlerini oldukça şaşırtmıştı. 2016 senesinde dünya evine giren ünlü çift, 2019 yılında beklenmedik bir şekilde boşanmaya karar verdiler. Biz her ne kadar bu çiftimizi çok yakıştırsak da şimdilerde ikisi de yeni insanlar ile mutlu bir hayat sürüyorlar. Bu nedenle ikisine de ayrı ayrı mutluluklar diliyoruz.

2. Özge Özpirinçci - Engin Altan Düzyatan

2. Özge Özpirinçci - Engin Altan Düzyatan

Anadolu Kartalları isimli filmde bu çifti birlikte izlemiş ve oldukça beğenmiştik. Çok eskiye dayanan bir ilişkiye sahip olan Özge ve Engin çifti, 5 senelik ilişkilerinin ardından 2014 yılında ayrılmaya karar vermişlerdi.

3. Aslı Enver - Murat Boz

3. Aslı Enver - Murat Boz

2016 yılında O Ses Türkiye programında birbirlerine bakışları ve birlikte şarkı söylemeleri çok konuşulan bu çiftin hayranları birlikte olmalarını çok istemişti. Programdan kısa bir süre sonra hayranların istekleri kabul oldu ve ünlü çiftimiz birlikteliklerini herkese açıkladılar. Bu başlangıçtan 1,5 sene gibi bir zaman sonrasında ise yaşanan birtakım tatsız olaylar çiftimizin ayrılmasına neden oldu.

4. Hande Erçel- Murat Dalkılıç

4. Hande Erçel- Murat Dalkılıç

2017 yılında başlayan bu ilişki, ünlü isimlerin fanları tarafından oldukça sevilmişti. Ancak bu ilişki çok uzun sürmedi ve 10 ay sonra ünlü çiftimiz ayrılık kararı aldı. Bu ilişkinin burada bitmediğini düşünen hayranlar ise haklı çıktılar. Çünkü Hande Erçel'in annesinin vefatından sonra bu iki isim yeniden birlikte olmaya başladılar. Maalesef ki bu barışma da çok uzun sürmedi ve 1 sene sonra yeniden ayrıldılar.

5. Melis İşiten - Uraz Kaygılaroğlu

5. Melis İşiten - Uraz Kaygılaroğlu

Sosyal medyada oldukça tanınan ve aynı zamanda çok sevilen bir diğer ünlü çiftimiz de Uraz ve Melis. Birbirine aşkla bakan pozları ve aile halleri ile hepimizin sempatisini toplayan bu çiftin ayrılığına inanmak da oldukça zorluk çekmiştik. 2019 yılında 5 senedir süren ilişkilerini bitirme kararı alan bu çiftimiz şimdilerde yeni isimler ile görüşüyorlar. Ancak her ne kadar ayrılmış olsalar bile kızları için hala bir araya geliyor ve görüşmeye devam ediyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Serenay Sarıkaya - Kerem Bürsin

6. Serenay Sarıkaya - Kerem Bürsin

Bir zamanların idol çifti Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya... Bu aşk 2015 yılında başlamış ve hepimiz de bu güzel ilişkinin ortağı olmuştuk. Tüm sosyal medya hesaplarında bu çiftin birbirine ne kadar yakıştığı ile ilgili yorumları görmeyen yoktur sanırım. 

3.5 yıllık bir birliktelik sürdüren bu gözde çift, heyecanımızı kaybettik açıklaması ile ilişkilerini sonlandırmış ve sevenlerini de oldukça üzmüşlerdi.

7. Kubilay Aka - Miray Daner

7. Kubilay Aka - Miray Daner

Bu çiftimiz Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol almışlar ve dizi bittikten sonra da aşklarını herkese duyurmuşlardı. Ünlü çiftimiz birlikteliklerini açıkladıktan sonra herkes tarafından beğeni toplamış ve özenilen bir çift haline gelmişlerdi. Insatgram üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile gündemden düşmeyen çiftimiz sebebini tam olarak bilemesek de 2019 yılında ayrılmaya karar vermişler ve yine ayrılıklarını Instagram üzerinden hayranlarına duyurmuşlardı.

8. Burçin Terzioğlu - İlker Kaleli

8. Burçin Terzioğlu - İlker Kaleli

Geldik bir başka mükemmel çiftimize... Poyraz Karayel isimli dizide bizi kendilerine hayran bırakan çiftimizin aralarında bir şey olmayacağına ihtimal vermemek mümkün değildi. Düşündüğümüz gibi de oldu ve dizi ile birlikte bir ilişkiye başladılar. Bu çiftimiz 3.5 yıl gibi bir süre boyunca birlikte oldular ve daha sonra ayrılmaya karar verdiler. 

Paylaştıkları güzel pozlar ve aşk dolu bakışlar ile hepimizin özendiği bu ilişkinin bitmesi de ünlü çiftin hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

9. Büşra Develi - Burak Deniz

9. Büşra Develi - Burak Deniz

Bu çiftimiz ilişkilerini her ne kadar sessiz ve sakin bir şekilde sürdürseler de neredeyse herkesin gözdesi haline gelmişlerdi. Çiftin hayranları, birbirlerine çok yakıştıklarını ve aralarındaki aşkı uzun süre konuşmuştu. Bu çiftimizin ilişkisi 2015 senesinde başlamış ve 3 yıl boyunca devam etmişti. 3. yılın sonunda ayrılmaya karar veren ünlü çiftimiz yeniden bir barışma yaşalarsa da çok uzun sürmemiş ve yeniden ayrılarak bu sefer yollarını tamamen ayırmışlardı.

10. Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar

10. Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar

Bu çiftimiz de samimiyetleri ile birçok kişi tarafından takdir toplayan çiftlerimizden biriydi. İlişkilerinin gayet güzel gittiğinin düşünürken bir gün Instagram üzerinden yapılan bir açıklama ile ayrıldıklarını sevenlerine duyurdular. Bu ayrılığın üzerine birçok iddia bile ortaya atıldı. Bu iddiaların üzerine ise Merve Dizdar'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ortak karar ile ve arkadaş kalarak ayrıldıklarını öğrendik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Selin Şekerci - İbrahim Selim

11. Selin Şekerci - İbrahim Selim

Selin Şekerci, İbrahim Selim'in programına katılmış ve aralarındaki çekim hepimize yansımıştı. Birbirinden güzel ve tatlı bu iki insanın birlikte olmaları sevenlerini oldukça sevindirmişti. 7 ayık bir ilişki sürdüren bu çiftimiz daha sonra ayrılık kararı almış ve ayrılık nedenlerinin ise İbrahim Selim'in iş temposu olduğunu söylemişlerdi.

12. Zeynep Bastık - Tolga Akış

12. Zeynep Bastık - Tolga Akış

Geldik son çiftimize. Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti güzel beraberlikleri ile herkes tarafından beğenilmiş ve çokça sevilmişti. Yaklaşık 4 senelik bir beraberliğin ardından geçen yılın Temmuz ayında evlenen çiftimiz 1 yıllık bir beraberliğin ardından boşanma kararı almışlardı. 

Tolga Akış bu kararı 'Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocuğum' sözleri ile doğrulamış ve evlilikleri bitse bile arkadaş kalacaklarının sinyalini vermişti.

Siz en çok hangi çiftin ayrılığına şaşırmıştınız? Yorumlara bekliyoruz.

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın