Görüş Bildir
Haberler
Ayrı Bir Takım Olsa Çeyrek Final Görür: Euro 2016'da Kadro Dışı Kalan Yıldızlar

Ayrı Bir Takım Olsa Çeyrek Final Görür: Euro 2016'da Kadro Dışı Kalan Yıldızlar

01.06.2016 - 16:24

Büyük turnuvalar öncesi son 23 kişilik kadro seçimi hem futbolcular hem de teknik direktörler açısından zorlu bir dönemdir. İlla ki bazı yıldızlar kadro dışı kalır ve bu 23 kişilik kadro herkesi memnun etmeyebilir. Euro 2016'da kadro dışında kalan oyuncuları da bir takıma toplasak iddialı bir ekip haline geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kevin Trapp - Almanya (kaleci)

1. Kevin Trapp - Almanya (kaleci)

Bu sezon PSG'nin rahat şampiyonluğuna harika formuyla damga vursa da eğer Almanya gibi bir kaleci fabrikası pasaportuna sahipseniz ilk üç kaleci arasına girmeniz çok zor. Bunun en iyi örneği de Trapp. Löw Trapp yerine Neuer, Leno ve Ter Stegen'i kadroya aldı.

2. Mathieu Debuchy - Fransa (sağ bek)

2. Mathieu Debuchy - Fransa (sağ bek)

Geçirdiği sakatlıklar nedeniyle bir türlü toparlanamayan Fransız sağ bek yerine kadroya Jallet ve Sagna girdi.

3. Dejan Lovren - Hırvatistan (stoper)

3. Dejan Lovren - Hırvatistan (stoper)

Lovren'i Beşiktaş karşısında kaçırdığı son penaltıyla daha çok hatırlıyoruz. Liverpool kariyeri çok iyi başlamayan 26 yaşındaki stoper, Klopp'un değişmez oyuncularından oldu. Milli takıma girememesi ise milli takım teknik direktörü Cacic'e yedek kaldığı bir hazırlık maçında aldığı tavır.

4. Vincent Kompany - Belçika (stoper)

Avrupa'nın en iyi stoperleri arasında gösterilen Belçika'nın kaptanı ciddi sakatlığı nedeniyle turnuvayı kaçıranlar arasında.

5. Gael Clichy - Fransa (sol bek)

Fransa'nın elinde o kadar geniş bir oyuncu havuzu var ki City'nin sol beki de son 23'e giremeyen birçok yıldızdan beri. Kendisi yerine Evra ve Digne tercih edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Javi Martinez - İspanya (ön libero - stoper)

6. Javi Martinez - İspanya (ön libero - stoper)

Bayern'de bu sezon 27 maçta forma şansı bulan Bask asıllı futbolcu da İspanya'nın geniş orta saha havuzunda kendine yer bulamayan yıldızlardan.

7. Danny Drinkwater - İngiltere (orta saha)

7. Danny Drinkwater - İngiltere (orta saha)

Leicester'ın rüya sezonundaki şampiyonluğun mimarlarından olan 26 yaşındaki İngiliz futbolcunun kadroya alınması bekleniyordu.

8. Hatem Ben Arfa (sol/sağ kanat)

Yıllardır kendisinden beklenen patlamayı bu sezon Nice forması altında attığı 16 golle yapan yetenekli futbolcu da Fransa'nın kadrosuna giremeyen yıldızlardan. Didier Deschamps Hatem'in iyi bir sezon geçirdiğinin farkında ama onun oynadığı pozisyonda Payet, Griezmann ve Martial gibi süperstarlar var.

9. Karim Bellarabi - Almanya (sağ/sol kanat)

9. Karim Bellarabi - Almanya (sağ/sol kanat)

Almanya'da sakatlığı nedeniyle kadroda kalan Reus her ne kadar gündemde olsa da kenarda bekleyen bir isim daha var. Bu sezon hücumdaki yeteneklerini konuşturarak Leverkusen'i üçüncü sırada tutan yıldız oyuncu Schürrle ve Draxler'i Löw'ün gözünde geride bırakamadı.

10. Isco - İspanya (ofansif orta saha)

Bu sezon Real Madrid adına 43 maça çıkan ve takımın Şampiyonlar Ligi kupasını almasında katkıları büyük olan genç futbolcu Zidane'ın gözüne girse de Del Bosque'nin gözüne giremedi. Isco'nun yerine takım arkadaşı Lucas Vazquez'in seçilmesi İspanya'da şaşkınlık yarattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Karim Benzema - Fransa (santrafor)

11. Karim Benzema - Fransa (santrafor)

28 gollük bir performansla Real Madrid'in yıldız santraforunun kadroda olmasını beklemek normal ama Benzema'nın saha içi sorunsuz bir forvet olması saha dışındaki sorunlarını gizlemiyor. Takım arkadaşı Valbuena'yı şantaj ettiği iddiasıyla kadro dışı kalan hücumcunun yeri Giroud ile doldurulmaya çalışılacak.

Diğer kadro dışı kalan yıldızlar

Diğer kadro dışı kalan yıldızlar

Robb Elliott, Marco Reus, Jesus Navas, Diego Costa, Kevin Mirallas, Saul, Gökhan İnler, Kurt Zouma, Juan Mata, Santi Cazorla, Danny Welbeck, Mario Balotelli, Fabio Borini, Nacho Monreal, Philippe Senderos, Andros Townsend

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
190
54
31
30
19
17
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mkX

sevgili editör yerli ronaldomuz Galatasarayın süperstarı yasin öztekin de kadroya alınmadı onuda eklemenizi rica ediciğim

prens dastan

onu diğer takımlara haksızlık olmasın diye almadılar

Uygar Kara

Marco Reusla Jesus Navas'ı bu 11 yazmayıp da "diğer oyuncular" bölümüne yazan editör arkadaş bu oyunculara 2. bir darbeyi de sen vurmuş oldun.

Rıza Ecevit

Gökhan töre lan Gökhan töre nerde