Görüş Bildir
Haberler
Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor: Seda Sayan'dan Demet Akalın'a Çocuklarını Kaybedip Evlat Acısı Çeken Ünlü İsimler

Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor: Seda Sayan'dan Demet Akalın'a Çocuklarını Kaybedip Evlat Acısı Çeken Ünlü İsimler

31.07.2022 - 12:39

Sık sık ekranlarda gördüğümüz, magazin haberleriyle hayatlarının bir kısmına tanıklık ettiğimiz ünlüleri genellikle mutlu anlarıyla hatırlıyoruz. Onların eğlence dünyasının bir parçaları olmaları, belki de hiç acı çekmedikleri ve hep neşeli oldukları izlenimi yaratıyor. Bu durumun görünenden daha farklı olduğunu söylemek mümkün. Öyle ki çok sayıda ünlü isim, acıların en büyüğü olan evlat acısını yaşayarak zor zamanlar geçirmiş. İşte, çocuklarını kaybeden ünlü isimler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seren Serengil, doğuma bir hafta kala bebeğini kaybetti.

Seren Serengil, doğuma bir hafta kala bebeğini kaybetti.

Seren Serengil, hamileliğinin son dönemlerini Rodos'ta tatil yaparak geçiriyor. Doğuma sadece bir hafta kala ve her şey yolundayken fenalaşan ünlü isim, hastaneye kaldırılıyor. Hastanede yapılan müdahalede Seren Serengil'in ölen bebeğini iki gün içinde taşıdığı anlaşılıyor. Atina'da acil şekilde bebeği alınan güzel sanatçı, bu nedenle hayati tehlike atlatıyor. Yaşadığı acı dolu sürecin ardından psikolojik destek alan Serengil, bu şekilde ayakta kalabiliyor.

Yeşim Salkım'ın herkesten sakladığı iki aylık hamileliği son buldu.

Yeşim Salkım'ın herkesten sakladığı iki aylık hamileliği son buldu.

Yeşim Salkım, nazar değmesin diye herkesten hamile olduğunu saklıyordu. Henüz iki aylık hamileyken sevgilisi ile birkaç günlüğüne Bodrum'a gitti. Ne yazık ki çift, Bodrum'da tatildeyken Yeşim Salkım'ın beklenmedik şekilde kanaması başladı. Kaldırıldığı hastanede bir türlü kanaması durdurulamayan Yeşim Salkım, iki aylık bebeğini aldırarak onunla vedalaşmak zorunda kaldı. Yeşim Salkım'ın yıllardır mücadele ettiği Akdeniz anemisi rahatsızlığının bu kayba neden olduğu anlaşıldı.

Gülben Ergen de bebeğini aldırmak zorunda kaldı.

Gülben Ergen de bebeğini aldırmak zorunda kaldı.

Anne olmayı çok isteyen Gülben Ergen de maalesef çocuğunu kaybeden ünlülerden. Anne olma hayaline çok yaklaşan Gülben Ergen, 2.5 aylık hamileydi. Her şey istediği gibi yolunda ilerken, rutin kontroller için muayene olmaya giden Gülben Ergen, hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşti. Çocuğunun sakat olduğunu öğrendi. İlk şoku atlatan Gülben Ergen, radikal bir kararla kürtaj masasına yattı. 'Çocuğum sakat doğacağına aldırırım daha iyi.' düşüncesiyle hareket eden ünlü isim, aldığı bu karardan dolayı acı duyuyor.

Seda Sayan bebeğini düşürdü.

Seda Sayan bebeğini düşürdü.

Yıllardır ikinci kez anne olma arzusunu dile getiren Seda Sayan'ın bu hayali gerçekleşmek üzereydi. Mehmet Ali Erbil'in oğlunun doğum günü için sevgilisi Nihat Doğan'la Amerika'ya giden Sayan, oradan hamile olarak döndü. Üç haftalık hamile olduğunu herkesten sır gibi saklayan Seda Sayan, bir akşam aniden fenalaştı. Nihat Doğan tarafından hastaneye kaldırılan ünlü isim, çok ağır bir kanama geçirerek bebeğini kaybetti. Bu acıyla evine kapanan Seda Sayan, uzun bir süre kimseyle görüşmemeyi tercih etti.

Kenan Sofuoğlu dört aylık evladını toprağa verdi.

Kenan Sofuoğlu dört aylık evladını toprağa verdi.

Ünlü motosiklet yarışçısı ve milletvekili olan Kenan Sofuoğlu da evladını kaybeden isimlerden biri. Oğlu Hamza henüz iki aylıkken bir beyin kanaması geçirdi. İki ay gibi uzun bir süre tedavi görerek hayata döndürülmeye çalışan Hamza, ne yazık ki kurtarılamadı. Milli motosikletçi, cenaze namazında gözyaşlarına boğularak dört aylık evladını toprağa vermenin acısını tarifsiz şekilde yaşadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demet Akalın aynı acıyı iki kez yaşadı.

Demet Akalın aynı acıyı iki kez yaşadı.

2012 yılında Okan Kurt ile dünya evine ünlü şarkıcı Demet Akalın, iki kez bebeğini düşürmenin acısını yaşadı. İlk olarak evlendikten kısa süre sonra hamile olduğu haberini alan güzel isim, birkaç hafta sonra çocuğunun düştüğü haberiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İkinci çocuğuna beş haftalık hamileyken nazardan korkan Demet Akalın, bu sefer mutlu haberi kimseyle paylaşmadı. Buna rağmen şiddetli bir kanama geçiren Demet Akalın, tüm çabalara rağmen bir kez daha aynı acıyı yaşamak durumunda kaldı.

Eşref Kolçak'ın oğlu Harun Kolçak, kansere yenik düştü.

Eşref Kolçak'ın oğlu Harun Kolçak, kansere yenik düştü.

Yeşilçam'ın unutulmaz jönlerinden biri olan Eşref Kolçak da 2017 yılında evlat acısı yaşadı. Eşref Kolçak'ın oğlu, ünlü pop şarkıcısı Harun Kolçak'a ilk olarak 2010 yılında prostat kanseri tanısı kondu. Uzun bir süre bu hastalıkla savaşan Harun Kolçak, bu süreçte iki kez ameliyat oldu. Son olarak 2017 yılının Temmuz ayında hastalığı tekrar nükseden Kolçak, 62 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Erol Büyükburç, kızını trafik kazasında kaybetti.

Erol Büyükburç, kızını trafik kazasında kaybetti.

Kendine has karakteri ve renkli simasıyla Türk pop müziğinin dev isimlerinden biri olan Erol Büyükburç da evlat acısıyla sarsılan isimlerden biri. Ünlü şarkıcı, 1999 yılında Fethiye'de trafik kazası geçiren kızı Ajlan'ı kaybetmiş ve tarifi mümkün olmayan bir acı yaşamıştı. Ajlan, hayatını kaybettiğinde henüz 29 yaşındaydı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
20
7
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Soylu

ebru şallı? cenk koray? burhan şeşen? tecavüzcü coşkun?

sinan

Cenk Koray- Oğlu elleri arasında pisi pisine ölmüştür

Ece anay

2.5 aylık.hamileligin sonlanmasına düşük diyoruz ,evlat kaybı saymasak