Görüş Bildir
Haberler
''Atatürk'' Krizi Büyüdü: Galatasaray ve Fenerbahçe Kafilesi Otelden Çıkmıyor

etiket ''Atatürk'' Krizi Büyüdü: Galatasaray ve Fenerbahçe Kafilesi Otelden Çıkmıyor

Kübra Köklü
29.12.2023 - 19:26 Son Güncelleme: 30.12.2023 - 11:55

Galatasaray, kamp yaptığı otele geri döndü. Sarı kırmızılılar, Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istedikleri ve kabul edilmezse maça çıkmayacakları öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Stada gidilmesi beklenirken, yeni bir kriz yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp, maç öncesi ısınmaya Atatürk baskılı tişörtlerle çıkacağını bildirdi. Ancak Suudi yetkililerden izin çıkmadı. Dursun Özbek, izin verilmemesi halinde maça çıkmayacaklarını bildirdi.

Stada gidilmesi beklenirken, yeni bir kriz yaşandı.  Sarı-kırmızılı kulüp, maç öncesi ısınmaya Atatürk baskılı tişörtlerle çıkacağını bildirdi. Ancak Suudi yetkililerden izin çıkmadı. Dursun Özbek, izin verilmemesi halinde maça çıkmayacaklarını bildirdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri, görüşmenin yapıldığı otelden farklı otellerde başkanlarından gelecek son kararı bekliyor. Kafilelere henüz stada gitmek için yola çıkmadı.

Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri, görüşmenin yapıldığı otelden farklı otellerde başkanlarından gelecek son kararı bekliyor. Kafilelere henüz stada gitmek için yola çıkmadı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
498
165
16
9
8
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kayra han

Gelin türkiyeye be! Ne içiniz var o bok çukurunda. Havalimanında hem galatasarayı, hem fenerbahçeyi şampiyon gibi karşılarız yemin ediyorum. Tffye her şeyin ... Devamını Gör

Nuray

Helal olsun. Atatürk'ün pazarlığı olmaz olamaz.. 👌🏻

Berguzar Yildiz

Ne buyuk ve hakli adammis ki bizim liderimiz ATATURK, emperyalist usaklar fotografina bile tahammul edemiyor. O maca cikilmamali bile.