Görüş Bildir
Haberler
Astromatik Aygül Aydın Testi: Ruh Eşinin Burcu Ne?

Astromatik Aygül Aydın Testi: Ruh Eşinin Burcu Ne?

Sena Erdoğdu
17.06.2022 - 16:38 Son Güncelleme: 01.01.2023 - 19:00

Evettt beklediğimiz an geldi! Hangi burçla daha uyumluyuz? Hangi burçtan haz etmeyiz? Yıllarca araştırıp durduğumuz bu sorularından biri de ruh eşimizin burcu... Astromatik Aygül Aydın'ın testi ile ruh eşinin burcunu öğrenmeye ne dersin?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle güneş burcunu seçer misin?

2. Peki yükselen burcun nedir?

3. Peki ilişkilerinde kesinlikle anlaşamadığın burç hangisi?

4. Bu davranışlardan hangisine asla tahammül edemezsin?

5. Peki partnerinde aradığın en temel özellik hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin ilişki içerisindeki en önemli özelliğin nedir?

7. Bu çiftlerden hangisinin çok uyumlu olduğunu düşünüyorsun?

8. Peki ruhun bir renk olsaydı hangi renk olurdu?

9. Bir daha dünyaya gelseydin hangi burç olmak istersin?

10. Son olarak ruh eşin olduğuna inanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ateş elementi (KOÇ-ASLAN-YAY)

Ruh eşi sevgisi, sizi ruhunuzla tanışmaya, kendini keşfetmenin, uyanmanın duygusal çalışmasını yapmaya motive edecek kadar güçlü olan kişidir. Sizin için bu kişi ateş elementi olabilir. Doğum haritasında ay burcu, yükselen burcu ya da güneş burcu koç-aslan ve yay olan insanlar sizin ruhunuzla tanışmanızı sağlayan özel insanlar gibi duruyor. Çünkü siz enerjik ve umut dolu yapıya sahipsiniz. Enerjinizi düşüren insanlara tahammül edemiyorsunuz. Bu yüzden sizi cesaretlendiren ve dürüst olan ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu elementin insanları sizi daha iyi anlayacaktır. Bu yüzden oldukça ilişkisel konularda eş,ortak gibi seçimleriniz bu yönde olabilir. Ayrıca bu elemente ait burç gruplarından nefret ediyor da olabilirsiniz. Neticede insanı kendinde eksik olanlar tamamlanabilir.

Su elementi (YENGEÇ-BALIK-AKREP)

Ruh eşi sizin kendinizi keşfetmenizi sağlayan kişidir. Bu da sizin için su elementi grubundaki insanlarla olmanızın size iyi geleceğine işaret eder. Merhamet, şefkat ve ilgi sizin için çok önemlidir.Tutkuyu seviyorsunuz ama bunu yansıtmak acı verici sonuçlar getiriyor diye zaman zaman soğuk duruyorsunuz. Ne olursa olsun sizin yanınızda olan bir partner ile yaşamak size güven veriyor. Parada pulda çok gözünüz yok. Ruh eşinizden istediğiniz sizi anlaması ve acılarınızı küçümsememesidir. İçsel olarak kendinizi huzurlu hissettiğiniz ve güven duyduğunuz bir ilişkiye aitsiniz. Uzun ilişki istiyorsunuz ve partnerinizin size şefkat göstermesini önemsiyorsunuz .Bu element mensubu kişiler sizi daha iyi anlayacaktır.

Toprak elementi (OĞLAK-BAŞAK-BOĞA)

Belki ruhunuzun eşsiz olduğunu düşünüyorsunuz. Güvenmek sizin için çok önemlidir. Kimsenin sizin kadar güvenilir, pratik, sağlam ve güçlü olduğunu düşünmüyorsunuz. Güçlü, çalışkan ve başarılı  insanlara karşı çekiliyorsunuz. Çalışkan ve hayatının her alanında istikrarlı olan kişiler bu elementin burcuna aittir. Uzun vadeli hedefleri olan ve planlı insanlar size güven verir. Değişmek ve gelip geçici şeyler sizi asla çekmez. Hayatınıza bu burçlardan alacağınız kişiler size ihtiyacınız olan duyguları yaşatabilir.

Sizler için iş ve finans odaklı insanlar daha karizmatiktir ve sonuç odaklı olan insanlar sizin ruhunuzu tamamlar. İlişki genel olarak tarafınızdan başarı ya da başarısızlık olarak değerlendirilebilir.Bu yüzden birlikte iş yaptığınız başarılı olacağınız insanlarla olmak istersiniz. Aptallığa, tembelliğe asla tahammülünüz yok. Bu yüzden toprak elementi size iyi gelecektir

Hava elementi ( İKİZLER-TERAZİ-KOVA)

Entelektüel, iletişimsel ve kendiliğinden gelişen ilişkilere çekilirsiniz. Siz son derece mantıklı, meraklı ve uyarlanabilir birisiniz. Karmaşık fikirleri, projeleri ve ilişkileri kolayca işleyebilir ve tutarlılığa göre çeşitliliği tercih edersiniz. Sonsuza kadar tek bir plana bağlı kalmak yerine, yaşama farklılıklar ve orijinalliklerle bağlı kalırsınız. Partnerinizle sohbet etmek, konuşmak en önemli unsurdur. Partnerinizde zeka ararsınız. Bu yüzden ilgisiyle ve bilgisiyle sizi besleyen biri olmalıdır. Yoksa asla bu durum sizi mutlu etmez.

Meraklı ve her gün yeniden keşfettiğinizi düşündüğünüz biri sizin ilginizi çeker. Özgürlüğünüzün asla kısıtlanmaması gerektiği için karşısınızdaki insanın özgüvenli biri olması önemlidir. Bu yüzden bu elemente sahip insanlar sizi heyecanlandırır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
26
20
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Ateş elementi (KOÇ-ASLAN-YAY)

Lily

Toprak burçları hiç şaşırmadım 🙂

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Hava elementi ( İKİZLER-TERAZİ-KOVA) Entelektüel, iletişimsel ve kendiliğinden gelişen ilişkilere çekilirsiniz. Siz son derece mantıklı, meraklı ve uyarlanab... Devamını Gör