Görüş Bildir

Köpekler, diğer hayvanlara bakıcı veya refakatçi olarak sıklıkla tercih edilir. Bu anlamda köpekler genellikle büyük kardeş rolünü üstlenirler. İnternette viral olan bir videoda tam da buna benzer bir şey görüldü. Bir aslan ile kaplanın kavgasını ayıran köpeğin görüntülerine gelin birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada viran olan görüntülerde Labrador cinsi bir köpek, kaplan ile aslan arasında geçen kavgaya son vermek istedi.

Sosyal medyada viran olan görüntülerde Labrador cinsi bir köpek, kaplan ile aslan arasında geçen kavgaya son vermek istedi.

Bir kaplan ve bir aslanı yan yana görmek alışıldık bir manzara değildir. Her iki avcı da vahşi doğada birbirlerinden uzak durmayı tercih eder, ancak daha evcil olanlar için aynı durum söz konusu değildir. Sosyal medyada viral olan görüntülerde köpek kaplanı sakinleştirmeye çalışıyor tam bu sırada ise aslan önlerinde hareketsiz bir şekilde duruyor. Labradorun elinden kaçmak için pençelerini kullanmak zorunda kalan kaplan başarısız oluyor. Köpek, ağzıyla büyük kedinin kulağını tutarak onu uzaklaştırıyor. Hızla iki vahşi hayvanın arasına giren kavgayı sona erdiriyor.

İşte o görüntüler: 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
17
11
5
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın