Görüş Bildir
Haberler
Aşk Üçgeni İlişkilerinin Konu Edindiği Sizi Hop Oturup Hop Kaldıracak 13 Etkileyici Film

Aşk Üçgeni İlişkilerinin Konu Edindiği Sizi Hop Oturup Hop Kaldıracak 13 Etkileyici Film

Nurseda Gerek
20.06.2021 - 12:30

İkili ilişkilerin romantizmini izlemekten sıkıldıysanız, çarpık ilişkilerin ihtiras ve tutku dolu yapımlarına kendinizi kaptırma vakti! Aşk üçgenini baz alarak, ilişkilerin karışıklığını anlatan çarpıcı filmler için buyurun içeriğimize. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. My Best Friend Girl (2008)

1. My Best Friend Girl (2008)

Kendisini 'geri tepme uzmanı' olarak tanımlayan Tank, kadınları baştan çıkarttıktan sonra çıldırtır ve bu sayede kadınların eski sevgililerine dönmelerine yardımcı olur. Arkadaşı Dustin ise hayallerinin kadını olan Alexis ile birliktedir fakat Alexis ilişkiyi yavaş tutmaktadır. Alexis'i tam anlamıyla kazanmak isteyen Dustin, Tank ile bir anlaşma yapar fakat anlaşma planladıkları gibi gitmez. Tank, Alexis'e karşı bir şeyler hissetmeye başlar ve arkadaşına karşı sadakatini korumaya çalışır. 

IMDb 5,9

2. In The Mood For Love (2000)

2. In The Mood For Love (2000)

Yerel bir gazetenin yazı işleri müdürü olan Chau, eşiyle birlikte yeni bir apartmana taşınır. Kapı komşusu Li-Chun ile karşılaşmasının ardından ikilinin arasında bir şeyler olmaya başlar. Çok geçmeden yakınlaşan ikili, kısa bir süre sonra tuhaf bir gerçekle yüz yüze gelir. Eşlerinin de birlikte olduğunu öğrenen Li-Chun ve Chau yaşadıkları durumu çözmeye çalışır. 1960'lı yılların Hong Kong'unda geçen film, evli çiftler arasında yaşanan yasak aşkı konu edinmektedir. 

IMDb 8,1

3. Barcelona Barcelona (2008)

3. Barcelona Barcelona (2008)

Birbirlerinden oldukça farklı iki arkadaş tatil için Barselona'ya gider. Yaz tatili için seçtikleri şehirde yaşayacakları olayların farkında olmayan arkadaşlar, çok geçmeden Juan adlı bir sanatçı ile tanışır. Evlenmek üzere olan muhafazakar kadın Vicky ile cinselliğe meraklı, özgür ruhlu Cristina'nın arasında, akıllarına gelmeyecek bir durum yaşanır. Kısa bir süre sonra Vicky, Cristina ve Juan arasında ilginç bir ilişki yaşanacaktır. 

IMDb  7,1

4. The Graduate (1967)

4. The Graduate (1967)

Üniversiteden yeni mezun olan Benjamin, mezuniyetinin ardından boşluğa düşer. Farklı arayışlara yönelmek isteyen ve gittikçe boşluğa düşen Benjamin'in hayatı, babasının patronunun karısını görmesiyle aniden değişir. Çok kısa bir zaman diliminde kendini depresyonun eşiğinden üçlü bir ilişkinin içinde bulur. Kısa zamanda değişen hayatı ile hem annesini hem de kızını idare etmeye çalışacaktır. 

IMDb  8,0

5. Casablanca (1942)

5. Casablanca (1942)

İkinci Dünya Savaşı'nın ilk zamanlarında direniş örgüt lideri Victor, Alman toplama kamplarından kaçarak Casablanca'ya gelir. ABD'ye iltica etmesi için kaçması gereken Victor ve ona gerekli pasaportu sağlayabilecek Rick'in ortak bir noktası vardır! Victor'un karısı Ilsa, Rick'in büyük aşkı ve kalbine gömdüğü kadındır. Hem savaş hem de romantik konulu olan Casablanca, kült filmler arasında yer almaktadır.

IMDb 8,5

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. This Means War (2012)

6. This Means War (2012)

Çok iyi iki dost ve aynı zamanda CIA ajanı olan ikili, beklenmedik bir durumla karşılaşır ve aynı kadına aşık olurlar. Aşık oldukları kadın ikisiyle de çıkmaktan sakınca duymaz ve iki dost için büyük bir rekabet başlar. Asıl kızı tavlamak ve birbirilerini alt etmeye çalışan iki arkadaşın hikayesinin tatlı bir dille anlatıldığı yapım, aşk üçgeni konu bir romantik komedidir. 

IMDb 6,3

7. The Accidental Husband (2008)

7. The Accidental Husband (2008)

Radyo programcısı Emma, yayıncı nişanlısı ile evlenmek üzeredir. Her zamanki gibi sunduğu bir radyo programında aşk üzerine tavsiyeler verirken, itfaiyeci Patrick'in ilişkisini etkileyecek bir tavsiyede bulunur. Bilinçsizce yapılan bu kötülüğün ardından, Patrick bir gazetede Emma'nın evleneceğini görür ve intikam almak için planlara başlar. 

IMDb 5,6

8. 3-Iron (2004)

8. 3-Iron (2004)

Tatil zamanlarında bulduğu boş evlerde yaşayan genç, bir gün girdiği evde güzel bir kadınla karşılaşır. Karşılaştığı kadına aşık olan adam, kısa bir süre sonra aşk üçgeni yaşayacağı bir ilişkinin içinde bulur kendini. Kocasından şiddet gören ve mutsuz olan eş ile kısa bir süre içinde yasak ama tutkulu bir ilişkiye başlar. 

IMDb 8,0

9. Broadcast News (1987)

9. Broadcast News (1987)

Hayatını kariyerine adayan bir kadın ve birlikte çalıştığı iki yakın arkadaşı... Tüm zamanını işine odaklanarak geçiren televizyon yapımcısı Jane'e gizliden gizliye aşık olan ikili arasında, rekabet başlar başlamaz çığ gibi büyür.

IMDb 7,2

10. Dot The I (2003)

10. Dot The I (2003)

Carmen zengin, ilgili fakat sıkıcı Barnaby ile evlenmek üzeredir. Bekarlığa veda gecesinde karşılaştığı bir yabancıyı öper ve beklenmedik bir durumla karşılaşır. Evliliğe yaklaştığı her gün bu yabancıya karşı hisleri çığ gibi büyümektedir. Aklından çıkaramadığı adam, üzerinde farklı bir etki bırakır ve Carmen ne yapacağını bilemez. 

IMDb 6,8

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. My Best Friend’s Wedding (1997)

11. My Best Friend’s Wedding (1997)

İki yakın arkadaş uzun süre kimseyle evlenmezlerse birbirleriyle evleneceklerine dair bir anlaşma yapar. Michael'ın evlenmeye karar vermesi ve bu kararı Julianne'ya haber vermesi ise olay yaratır. Julianne evliliği bozmak için elinden geleni yapmaya hazırdır ve düğüne sadece dört gün kamıştır. 

IMDb 6,3

12. Never Let Me Go (2010)

12. Never Let Me Go (2010)

Distopik bir dünyada konu edinen ve çocukluklarından beri birlikte yetiştirilen üç genç, yaşları büyüdükçe yaşadıkları durumun farkına varır. Yıllarca özel oldukları düşündürtülerek yatılı bir okulda yetiştirilen bu gençler, aslında zamanı geldiklerinde donör olarak kullanılacaktır. Sonlarının farkında olan bu gençler bir kaçış yolu ararken, aynı zamanda yaşadıkları aşk üçgeninde hisleri ile mücadele eder. 

IMDb 7,1

13. It's Complicated (2009)

13. It's Complicated (2009)

Üç çocuk annesi ve on yıl önce boşandığı eski eşi, oğullarının mezuniyet yemeğinde bir araya gelir. Jake ve Jane boşanma sonrası ilişkilerinin dostane ilerlediğini düşünürken, beklenmedik bir durumla karşılaşır. Jake evlidir ve ilk eşi artık ikinci kadın durumundadır. bir süre sonra Jane mutfağını yaptırmak için bir mimarla anlaşır ve mimar Jane'e aşık olur. 

IMDb 6,5

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın