Görüş Bildir
Haberler
Aşık Olunca Hangi Hayvana Benziyorsun?

etiket Aşık Olunca Hangi Hayvana Benziyorsun?

Penny
07.07.2019 - 16:15

Aşık olunca elbette ki ister istemez bir değişim yaşanıyor. Peki sen aşık olunca hangi hayvana benziyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Peki yaşın?

3. Birine aşık olduğunu fark etmen ne kadar sürer?

4. İnternetten ne sıklıkla alışveriş yaparsın?

5. Yaz daha yeni başladı ama sence şu ana kadar nasıldı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaz demişken bu dondurmalardan birini seçmeni istesek?

7. Son olarak, sence bir aşkın evliliğe gitmesi için ne kadar süre gerekir?

Bu testler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen aşık olunca bir 'KUŞ' gibi oluyorsun!

Senin için aşk demek özgürlük demek. Aşık olduğun zaman kendini sonuna kadar özgür hissediyorsun. Sırtını sevdiğin insana güvenle yaslıyorsun. Çünkü genel olarak insanlara güveniyorsun. Hayatına aldığın insan da sonuna kadar güvendiğin biri oluyor haliyle. Ne onu gereksiz kaprislerle kısıtlıyorsun ne de onun seni kısıtlamasına izin veriyorsun. Birbirinizin özgürlük alanına asla girmiyorsunuz. Bütün güzellikler paylaşıyorsunuz. Aşk tam olarak bu değil mi zaten?

Sen aşık olunca bir 'KEDİ' gibi oluyorsun!

Sen her zaman neşeli ve enerjiksin. Bu neşeni ve enerjini de aşık olduğun insana sonuna kadar hissettiriyorun. O da senin yanında durduk yere neşeleniyor ve enerji doluyor. Senin yanında sıkılmak, gerilmek mümkün değil. Kötü havayı anında dağıtabiliyorsun. İlişkinde de gereksiz tartışmalara, gerginliklere yer vermiyorsun. Her şeyi sakince çözmeye çalışıyorsun. Tabii zaman zaman senin de dişini gösterdiğin oluyor ama olsun o kadar. Neşen yeter!

Sen aşık olunca bir 'FİL' gibi oluyorsun!

Sen son derece sıcak ve samimi bir insansın. Aşık olduğunda da asla değişmiyorsun. İnsanlar da bu özelliğine vuruluyor zaten. İnsanlar senin yanında çekinip sıkılmıyor. Enerjinle onların da rahat olmasını sağlıyorsun. Bir ilişkideki en önemli noktayı yakalamışsın yani. Sevdin mi tam seviyorsun ama sevginle de boğmuyorsun. Hayatının her alanına bir denge hakim. Peki bunu nasıl yapıyorsun?

Sen aşık olunca bir 'KAPLAN' gibi oluyorsun!

Sen genel olarak korumacı birisin. Aşık olduğunda da sık olduğun kişiyi bir kaplan gibi koruyorsun. Kimseden bir zarar gelmesine izin vermiyor, onu kendisinden daha çok düşünüyorsun. Birine ya da bir şeye ihtiyacı olduğunda aradığı kişi hep sen olmak istiyorsun. Her durumunda yanında olmak istiyorsun. Fakat bu bir süre sonra seni yorabilir onu da sıkabilir. Haddimize düşmez ama biz uyarmış olalım!

Sen aşık olunca bir 'KOALA' gibi oluyorsun!

Sen aşık olduğun kişiyi sıkı sıkı sarmak istiyorsun. Genel olarak tembel bir insansın. Sürekli birlikte evde takılın, film izleyin, sohbet edin istiyorsun. En büyük aktivite bir yerde bir kahve içmek ya da sinemaya gitmek senin için. Minimal bir yaşam seviyorsun. Sadece onunla vakit geçirmek, başka kimseyi görmemek istiyorsun. Onun da aynı şekilde yalnızca seninle olmasını istiyorsun. Canım ama öyle olmaz ki...

Sen aşık olunca bir 'YILAN' gibi oluyorsun!

Sen genel olarak şüpheci bir insansın. Aşık olduğunda da aklında kırk tilki dolanıyor. Aşık olduğun insan hakkında her şeyi merak ediyorsun Hatta geçmişine kadar öğrenmeye çalışıyorsun. Her hareketini kontrol ediyor, neredeyse her lafının altında bir şey arıyorsun. Sadece kendisini değil arkadaşlarını da mercek altına alıyorsun. Kendini kimseye tam olarak teslim etmiyorsun. Hep mesafeli ve temkinlisin. Böyle de yaşanmaz ki!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
681
311
226
132
80
65
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sorun

sizinkiler yine iyi çıkmış. Koala çıkanlar birleşin !!!!

Fatmanur Boz

ne yapalım yılan gibiysek hemen şakkadanak güvenelim mi böyle yaşanmazmış bak bak bak

Aşkito muyum ben

Yılan gibi oluyormusum. Asla kendimi tam anlamıyla teslim etmez, her zaman supheci yaklasirmisim. Doğrudur. Kazık yiye yiye bu hale geldik. Böyle de yaşanmaz... Devamını Gör