Görüş Bildir
Haberler
Asgari Ücrette Flaş Gelişme! Numan Kurtulmuş’tan Sevindiren Açıklama

Asgari Ücrette Flaş Gelişme! Numan Kurtulmuş’tan Sevindiren Açıklama

Hacer Tonay
04.12.2021 - 22:22

Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret 2022 için geri sayım başladı. 2022 asgari ücretin ne kadar olacağı konusunda meraklı bekleyiş devam ederken 1 Aralık’ta başlayan asgari ücret görüşmeleriyle birlikte tüm gözler komisyondan çıkacak olan karara çevrilmiş durumda. Milyonlarca asgari ücretle çalışanın gözü kulağı belirlenecek sonuçtayken sevindiren açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’tan geldi. Numan Kurtulmuş konuşmasında “Çok güçlü bir asgari ücret açıklanacak” dedi. Yapılan bu flaş açıklama sonrası; asgari ücret 2022 ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Asgari ücret ne zaman açıklanacak? sorularının cevapları bekleniyor. İşte nefeslerin tutulduğu, milyonlarca kişinin heyecanla beklediği 2022 asgari ücrete ve Numan Kurtulmuş’un açıklamalarına dair tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Enflasyonun artması, TL’nin dolar karşısında değer kaybetmesiyle birlikte alım gücü iyice düşen milyonlarca asgari ücretlinin heyecanlı bekleyişi sürerken AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un verdiği haberle sevinen çalışan 2022 asgari ücretin ne kadar olacağına dair beklentisi iyice artmış durumda. Numan Kurtulmuş 'Enflasyon dolayısıyla market ve pazardaki fiyatların yukarıya çıktığını biliyoruz. Yılbaşından itibaren herkesi tatmin edecek çok güçlü bir asgari ücret açıklanacaktır'' dedi. Açıklama sonrası asgari ücret 2022 ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Soruları gün geçtikçe en çok merak edilen konulardan oldu. İşte sevindiren 2022 asgari ücret açıklamasının tüm detayları…

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın, Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir otelde düzenlediği 15’inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Kurtulmuş, asgari ücret tartışmaları hakkında konuştu.

''Yılbaşından İtibaren Herkesi Tatmin Eden Çok Güçlü Bir Asgari Ücret Açıklanacak''

''Yılbaşından İtibaren Herkesi Tatmin Eden Çok Güçlü Bir Asgari Ücret Açıklanacak''

Milyonlarca kişin nefesini tutup beklediği asgari ücretin ne olacağına dair ilk sinyal Numan Kurtulmuştan geldi. Ekonomik anlamda milleti rahatlatacak adımların atılacağını söyleyen Kurtulmuş, şu açıklamada bulundu; 'Enflasyon dolayısıyla market ve pazardaki fiyatların yukarıya çıktığını biliyoruz. Kararlı bir şekilde vatandaşımızın alım gücünü artıracak tedbirleri alıyoruz. Yılbaşından itibaren herkesi tatmin edecek çok güçlü bir asgari ücret açıklanacaktır. Yine aynı şekilde bu hafta içerisinde sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık çalışanlarıyla ilgili iyileştirme, seyyanen zamla ilgili düzenleme, öğretmenlik yasasıyla ilgili teklif Meclis'e geliyor.'' dedi.

''Vatandaşı Enflasyona Ezdirmeyeceğiz''

''Vatandaşı Enflasyona Ezdirmeyeceğiz''

Vatandaşı enflasyonun ortaya çıkardığı ağır tablonun altında ezdirmeyeceğiz diyen Kurtulmuş; ''3600 ek gösterge gibi, emeklilerin durumunun iyileştirilmesi ve diğer konularla ilgili çalışmalar nihai noktaya geliyor. Meclis'teki bu bütçe trafiği geçtikten sonra inşallah bunları halledeceğiz, yoluna koyacağız ve vatandaşımızı asla enflasyonun ortaya çıkardığı bu ağır tablonun altında ezdirmeyeceğiz. Dün olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yanında olacağız, bir farkla biz milletimizin oylarını almak ya da onlara bir şeyi eksik yanlış söyleyerek zihinlerini çelmek için değil, biz milletimizin gönüllerini kazanmak için taleplerine kulak veriyoruz. Bu kadronun en önemli özelliği de budur.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın