Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlarınız İle Birlikte Oynayabileceğiniz En İyi Orta Çağ Oyunları!

Arkadaşlarınız İle Birlikte Oynayabileceğiniz En İyi Orta Çağ Oyunları!

Orta Çağ temasını hepimiz seviyoruz ancak bu temayı bir arkadaşınız veya arkadaş grubunuz ile paylaşmak gibi yok diye düşünüyoruz. Bu listemizde ise sizlerle birlikte eşli olarak oynanabilen Orta Çağ oyunlarına göz atıyoruz;

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Savage Lands

1. Savage Lands

Aslen bir açık dünya/hayatta kalma oyunu olan Savage Lands, oyunculara daha karanlık ve fantezi temalı bir oyun deneyimi sunuyor diyebiliriz. Karakterinizi oluşturup arkadaşlarınız ile birlikte ejderhalar avlayabilir, hayatta kalmak için kaynak toplayabilir veya kendinize harika bir kale inşa edebilirsiniz.

2. Besiege

2. Besiege

Listedeki en farklı oyun olan Besiege içerisinde kendi kuşatma silahlarını oluşturarak çeşitli lokasyonları fethetmenize olanak tanıyan bir sistem benimseniyor. Arkadaşlarınız ile birlikte çeşitli silahlar oluşturarak maceraya dalabilirsiniz.

3. Wurm Unlimited

3. Wurm Unlimited

Wurm Online'ı belki daha önce duymuş olabilirsiniz. Wurm Unlimited ise bu Online eklentisini bir kenara bıraktıran ve tüm her şeyi oyuncuların yaptığı bir yan sunucu olarak görülebilir. Oyun içerisinde Orta Çağ temasında gezinebilir ve istediğiniz macerayı kendiniz tasarlayabilirsiniz.

4. MORDHAU

4. MORDHAU

Kaotik savaş alanlarında birçok insana karşı yarışacağınız MORDHAU ise tam bir deli oyunu aslında. Sürekli bir çılgınlığın döndüğü ve savaşın hiç bitmediği bu yapımı arkadaşlarınız ile birlikte oynarken çok keyif alacaksınız.

5. Palia

5. Palia

Son dönemlerde daha çok karşımıza çıkmaya başlayan rahatlatıcı oyunlar gibi görünen fakat asla öyle olmayan Palia, oyunculara büyük bir dünyanın kapılarını aralıyor. Burada arkadaşlarınız ile birlikte yeni yerler keşfedebilir, tarım yapabilir, inşa edebilir ve görevler yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. V Rising

6. V Rising

Hem Orta Çağ hem de vampir temasını birleştiren V Rising, oyunculara vampir karakterler sunarak burada hayatta kalma temellerini öğrenmelerini istiyor. Bir vampir olarak nasıl görevler yapacağınız ve hatta kendinize nasıl şatolar inşa edeceğiniz ise tamamen hayal gücünüze kalmış durumda.

7. Medieval Dynasty

7. Medieval Dynasty

Tam arkadaşlarla oynamalık bir yapım olan Medieval Dynasty, oyunculara büyük bir açık dünya ve yapılacak tonla içerik sunuyor. Burada arkadaşlarınız ile birlikte Orta Çağ temasına ayak uydurmalı, hayatta kalmalı ve kendinize yaşanabilecek yerler inşa etmelisiniz.

8. Conqueror's Blade

8. Conqueror's Blade

Epik muharebelere gireceğiniz Conqueror's Blade ise oyunculara devasa savaş alanlarında kuşatma silahlarını kullanarak fetih yapma olanı tanıyor. Kendi karakterinizi oluşturarak ve arkadaşlarınız ile birlikte ordular kurarak diğer oyunculara karşı savaşabilirsiniz.

9. Wartales

9. Wartales

Daha hikaye temalı bir oyun arayanlar için ise Wartales'i rahatlıkla önerebiliriz. Veba salgının kara günlerinde geçen bu macera, oyunculara daha stratejik unsurlar sunmasıyla ön plana çıkıyor.

10. Bellwright

10. Bellwright

Henüz Nisan ayında çıkan Bellwright, açık dünya/hayatta kalma temasını biraz daha karanlık bir şekilde yansıtıyor. Orta Çağ döneminde hem kendi ordularınızı yönetebilir hem de çeşitli görevleri yaparak hayatta kalmaya çalışabilirsiniz. Şu an erken erişimde olan oyun önümüzdeki dönemlerde daha farklı güncellemeler almaya da devam edecek.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turkish Rap

Mount & Blade II: Bannerlord.