Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşını Öldürüp Cenazede Gördüğü Kız Kardeşiyle Evlenen Adam 10 Yıl Sonra Cinayeti İtiraf Etti

Arkadaşını Öldürüp Cenazede Gördüğü Kız Kardeşiyle Evlenen Adam 10 Yıl Sonra Cinayeti İtiraf Etti

Batuhan
27.01.2016 - 15:29 Son Güncelleme: 27.01.2016 - 16:29

Elazığ'da, birlikte askerlik yaptığı arkadaşını İstanbul'da 27 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra katıldığı cenaze töreninde gördüğü kız kardeşine aşık olup evlenen 35 yaşındaki Hacı Aydın, 10 yıl sonra vicdan azabı çekince polis merkezine giderek teslim oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da 10 yıl önce işlenen cinayet bir itiraf sonucu aydınlatıldı. 2001-2003 yılında Elazığ’da askerlik yaptıkları dönemde tanışan Muhittin Kızılaslan ve Hacı Aydın askerlik sonrası İstanbul’da bir süre aynı evi paylaştı. Daha sonra evlerini ayıran iki arkadaş arasında, Muhittin Kızılaslan’ın, “Ailem beni çağırdığı için Muş’a dönmem gerekiyor” demesi üzerine tartışma başladı. 2006 Mart ayında İstanbul Esenler’de Hacı Aydın’a ait evde buluşan iki arkadaş alkol aldıktan sonra tartışmaya başladı. Tartışmada Muhittin Kızılaslan’ı 27 yerinden bıçaklayıp öldüren Hacı Aydın, cesedi battaniyeye sarıp Gaziosmanpaşa’daki bir evin önüne bıraktı.

Öldürdüğü kişinin kız kardeşine aşık oldu

Öldürdüğü kişinin kız kardeşine aşık oldu

Daha sonra polis tarafından gözaltına alınan Hacı Aydın delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı. Muhittin Kızılaslan’ın ailesiyle birlikte Muş’a giden Hacı Aydın, cenaze törenine katıldıktan sonra bir süre kaldığı Korkut İlçesi’nde, Kızılaslan’ın kız kardeşi Suphiye Kızılaslan’a aşık oldu. Daha sonra yapılan düğünle Hacı Aydın ile Suphiye Kızılaslan Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ne yerleşti.

Rüyasında görüp cinayeti itiraf etmiş...

Turist rehberliği yapan iki çocuk babası Hacı Aydın, dün öğle saatlerinde evde uyuduğu sırada Muhittin Kızılaslan’ı tekrar rüyasında gördü. Aydın, uyanınca evine bir kilometre uzaklıkta bulunan Emek Polis Merkezi’ne giderek cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından ifadesi alınan Hacı Aydın kendisini görüntüleyen gazetecilere teşekkür ettikten sonra İstanbul polisine teslim edildi. Hacı Aydın, “Her gece rüyalarıma giriyordu, rüyamda bana, ‘Hem beni öldürdün hem de kardeşimle evlendin. Bu bana revamı’ diyordu. Artık dayanamadım teslim oldum' dedi. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bullet3736

On yıl sonrada olsa bir katilin vicdanına yenik düşüp itirafta bulunması ülkemiz açısından umut verici.

infoguner

adamcağız elazığ'lıların örf ve adetlerine göre yaşamak istemiş, niye hapse atıyorlar anlamış değilim :s

Irmak T.

bu ne demekti şimdi ? bi kişi yazmış 13 kişi beğenmiş durumun elazığ ile tek bağlantısı iki arkadaşın orada askerlik yapmış olmaları !!! yoksa ben mi yanlış ... Devamını Gör

İkta Solork

adam oxford'ta o.çluğu okumuş harvard'da da master yapmış.