Görüş Bildir
Haberler
TV
Aralarında Sezen Aksu ve Kıvanç Tatlıtuğ da Var! TV Şovları ve Yarışmalar Sayesinde Yıldızı Parlayan Ünlüler

Aralarında Sezen Aksu ve Kıvanç Tatlıtuğ da Var! TV Şovları ve Yarışmalar Sayesinde Yıldızı Parlayan Ünlüler

25.09.2022 - 07:31 Son Güncelleme: 25.09.2022 - 13:15

Ünlü sanatçıları birçoğumuz ilgiyle ve büyük bir hayranlıkla takip ederiz. Yetenekleriyle başarı basamaklarını birer birer tırmanan bu ünlülerimizin nasıl nam saldığını hiç düşündünüz mü? Bu içeriğimizde yarışma programlarında ve TV şovlarında yeteneğini sergileyip meşhur olan ünlülerimizi inceleyeceğiz. O hâlde arkanıza yaslanın ve içeriğimizin tadını çıkarın! İşte, yarışma programları sayesinde meşhur olan 15 ünlü sanatçı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadise

Hadise

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sivaslı güzel şarkıcımız Belçika'da doğup büyüdü. 2003 yılında Belçika'da Idool 2003 yarışmasına katıldı. Yarışmada birinci olamamasına rağmen albüm teklifi aldı ve ilk albümünün hazırlıkları için kolları sıvadı. 2005 yılında ilk albümü yayımlandı ve 'Stir Me Up' şarkısıyla hem Belçika'da hem Türkiye'de tanınmaya başladı. Türkiye'de popüler hâle gelince kariyerine burada devam etti. 2008'de ikinci stüdyo albümünü yayımladı. Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan albümde en çok 'Deli Oğlan' şarkısı sevildi ve Türkiye'de hit oldu. 2009 yılında Eurovision'da Türkiye'yi temsil etti ve 'Düm Tek Tek' şarkısı ile yarışmada dördüncü oldu. Güzel şarkıcımıza kariyerinde başarılar dileriz!

İlyas Yalçıntaş

İlyas Yalçıntaş

Erzincanlı genç şarkıcımız, 2014 yılında katıldığı X Factor Türkiye yarışmasında ünlendi! Bestesi Orçun Karamuk'a, sözleri İskender Külekçi'ye ait 'İncir' adlı şarkıyla yarışmada sahne aldı. 2015 yılında Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası ile bu şarkıyı tekrar düzenledi. 'İncir', Kral Pop ve TTNet Müzik listelerinde birinci sırada yer alarak en çok dinlenen şarkı olmayı başardı.

Beren Saat

Beren Saat

'Aşk-ı Memnu', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizileriyle geniş hayran kitlesine ulaşan oyuncumuz aslında Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında keşfedildi. Yarışmayı ikinci olarak bitiren güzel oyuncu kısa sürede popüler olmayı başardı.

Özgür Çevik

Özgür Çevik

Gelelim Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışmanın birincisine! Evet, o isim Özgür Çevik. Yarışmanın sona ermesinin ardından Yabancı Damat dizisinde başrol oynadı ve Çevik'in bu diziyle yıldızı parladı.

Hande Soral

Hande Soral

Yakın zamanda bebeğini kucağına alan Hande Soral, Tolga Çevik'in sahne aldığı Komedi Dükkanı izleyicilerinden biriydi. Konuk oyuncu olarak sahneye çıkan Soral, sadece beş dakika sürmesi gerekirken tam tamına 45 dakika boyunca Tolga Çevik'le sahnede kaldı. Ardından güzel oyuncuya dizi teklifleri yağdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu

Şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan Türkiye'nin yakışıklı ve başarılı oyuncusu İmirzalıoğlu, arkadaşının ısrarı ile mankenlik ajansına kaydoldu. Best Model of Turkey'e katılan İmirzalıoğlu, 4.000 kişi arasından ilk 20'ye seçilip birinci olmayı başardı. Daha sonra Best Model of the World yarışmasında da birinci olan oyuncumuz; Deli Yürek, Ezel, Karadayı dizileriyle hayran kitlesini genişletmeyi başardı.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Her şey güzel ve sevilen oyuncumuzun Almanya'dan tatil için Türkiye'ye gelmesiyle başladı. Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katılan Evcen, güzelliğiyle dikkatini çekmeyi başardı! Aydoğan'ın onu yapımcılarla tanıştırmasıyla oyuncunun yıldızı parladı.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney dizileriyle popülerlik kazanan yakışıklı oyuncumuz; 2002 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of the World seçildi. Daha sonra Gümüş dizisiyle oyunculuğa adım attı.

İrem Derici

İrem Derici

2011 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla ünlenen İrem Derici'ye yarışmada dönen tek isim Hülya Avşar oldu. Derici'nin performansını yetersiz bulan Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise ise Avşar'ın kararına şaşırdı. İrem Derici, O Ses Türkiye'den sonra çıkardığı albümlerle başarıyı yakaladı.

Şafak Sezer

Şafak Sezer

Komedi film ve dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu Şafak Sezer, İner misin Çıkar mısın? programında taklit yeteneğiyle meşhur oldu! Programda İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy'un taklitlerini yaparak birinci oldu. Daha sonra Sezer'e komedi alanında teklifler yağdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bengü

Bengü

Güzel ve başarılı şarkıcı Bengü, 1998 yılında Pop Show adlı şarkı yarışmasına katıldı ve ikinci oldu. İlerleyen zamanlarda çıkardığı albümlerle pop müziğin sevilen sesi hâline geldi.

Uğur Pektaş

Uğur Pektaş

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasının ilk şampiyonu unvanına sahip olan Uğur Pektaş, bu sayede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha sonra uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde rol aldı ve böylece adından söz ettirmeye devam etti.

Sezen Aksu

Sezen Aksu

Minik Serçe lakabıyla tanınan Sezen Aksu, 1970 yılında jüri başkanlığını Ajda Pekkan'ın yaptığı 'Hafta Sonu' adlı derginin düzenlediği Altın Ses yarışmasında altıncı oldu. 'Git' şarkısıyla büyük bir dinleyici kitlesi elde eden Aksu, 'Onyedi' dergisinin okuyucu anketinde '1985'in En Büyük Kadın Şarkıcısı' seçildi.

Nilüfer

Nilüfer

'Hafta Sonu' adlı derginin düzenlediği 'Altın Ses' yarışmasının birincisine gelecek olursak bu isim Nilüfer oldu! 1970 yılında katıldığı yarışmada birinci olan Nilüfer, yarışmayı Sensiz Yıllarda şarkısıyla kazandı. Henüz lise öğrencisiyken kazandığı bu yarışma ile Türkiye'de adından söz ettirmeyi başardı.

Deniz Seki

Deniz Seki

Deniz Seki, müzik dünyasına adımını Melih Kibar ile attı. Pek çok sanatçıya vokalistlik yapan Seki, 1995'te katıldığı 'Pop Show' yarışmasında birinci oldu ve kariyerinde hızla yükselişe geçti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
7
4
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adnan Oguzhan

Böyle haberler yaparken biraz araştırsanız mı acaba Özgür Çevik ATV'de yayınlanan ve rahmetli Barış Akarsu'nun birinci olduğu Akademi Türkiye yarışmasında üç... Devamını Gör

pikasevde

bengünün yıldızı öyle parlamadı ondan sonra kenan doğulu ya vokalistlik yapıyordu doğulu kardeşler onu yükselttiler ilk albümünü onlar çıkardı öyle yükseldi ... Devamını Gör