Görüş Bildir
Haberler
Aradıkları Şöhretin Işıltısına Ana Vatanlarında Kavuşmuş 15 Gurbetçi Ünlümüz

Aradıkları Şöhretin Işıltısına Ana Vatanlarında Kavuşmuş 15 Gurbetçi Ünlümüz

Kimi Almanya'da kimi Hollanda'da; Avrupa'nın dört bir yanında doğup büyüyen ya da uzun süreler orada yaşayan ve sonrasında Türkiye'ye bir şekilde yolları düştükten sonra şan, şöhret ve üne kavuşan ünlülerimizin yer aldığı listemize hoş geldiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadise

Belçika doğumlu sanatçı, ilk albümünü 2005'te yaptı ve Stir Me Up şarkısıyla tanındı. Sonrasında da yaptığı albümler ve işlerle gündemde kalmaya devam etti.

2. Rafet El Roman

Almanya'da palazlanan ve keşfedilen El Roman, 1995'te Türkiye'de ilk solo albümünü yaptı ve o günden beri müzik piyasalarında tanınan bir isim oldu.

3. Asuman Krause

Almanya'da doğup gençlik yıllarında ailesiyle beraber Türkiye'ye gelen Krause, 1998 Güzellik Yarışması'nda ikinci olduktan sonra modellik, oyunculuk, sunuculuk ve şarkıcılık yaptı.

4. Yusuf Güney

Trabzon'da doğan ve daha sonra Londra'da yaşamaya başlayan Güney, bir konser sırasında Rafet El Roman'la tanışmış ve sonrasında da 2006'da Türkiye'de ilk albümünü yapmış.

5. Sevda Demirel

Almanya doğumlu Demirel, gençlik yıllarında Türkiye'de şansı yaver gidenlerden. Modellik ve mankenlik yapan Demirel, 90'larda çok popülerdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İsmail YK

Almanya'da doğup büyüyen sanatçı, 90'ların sonunda Yurtseven Kardeşler gurubuyla adını duyurdu. 2000'lerle birlikte solo albümler yapmaya başladı ve satış rekorları kırdı. Türkiye'de şöhreti yakalasa da Almanya'dan da vazgeçemedi.

7. Fahriye Evcen

Tatil için geldiği Türkiye'de Oya Aydoğan'la tanışıp hayatı değişti. Almanya'daki eğitimini bitirip Türkiye'ye gelen Evcen'i Yaprak Dökümü'ndeki Necla rolüyle hatırlıyoruz. Sesi de kendisi kadar güzeldir.

8. Kubat

Belçika doğumlu sanatçı, ilk albümünü 1996'da Türkiye piyasasını hedef alarak yaptı. İşler de umduğu gibi gitti.

9. Meryem Uzerli

Almanya Kassel doğumlu sanatçı, Muhteşem Yüzyıl'da oynadığı Hürrem Sultan rolüyle dünyayı salladı.

10. Cankan

Fatih ABB ve Ayhan Malik'ten oluşan arabesk pop tarzı bir müzik yapıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şebnem Schaefer

Frankfurt doğumlu Schaefer, tatil için Türkiye'ye geldiği sırada keşfedilmiş yeteneklerden. Genç yaşta modelliğe başlayan güzel, yarışmalarda Türkiye'yi de temsil etmişti.

12. Ragga Oktay

Hollanda doğumlu şarkıcı, Türkiye'ye geldiği dönem yazdığı şarkı sözleri ve konuşma giyim tarzıyla çığır açmasa da bir şeylerin öncüsü olmuştu.

13. Atiye

Almanya'da doğup büyüyen şarkıcı, liseyi bitirdikten sonra Türkiye'ye döndü. Dönüşünden itibaren de güçlü sesiyle pop müzik piyasasında kendine güzel bir yer edindi.

14. Azra Akın

Hollanda doğumlu güzel, 2002'de Türkiye ve sonra da Dünya Güzeli seçildi ve modellik kariyeri başladı.

15. Tarkan

Alzey Almanya doğumlu Megastar, 14 yaşındayken Türkiye'ye geldi ve müziğe de ilgisiyle 1992'de ilk albümünü çıkarıp hayatımıza hızlı bir giriş yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
83
70
30
20
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alahomora

Wipe Out ne izlerdik be hüzünlendim bir.

piramit

orda tutunamayınca buramı gelmişler ?

Sumeyye

Cankan ne yaptı acaba... makarnalı mı ne bir şarkıları vardı baya severdim onu be jssjjsjs

Sumeyye

şaka gibi ama evet sjsjsj