Görüş Bildir
Haberler
Antonio Conte Resmen Chelsea'nın Yeni Teknik Direktörü Oldu

Antonio Conte Resmen Chelsea'nın Yeni Teknik Direktörü Oldu

Enver K.
04.04.2016 - 15:22

İngiltere Premier Lig'de bu sezon kötü bir performans sergileyen Chelsea'de yeni teknik direktör belli oldu. Antonio Conte, EURO 2016 sonrası Chelsea'de göreve başlayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

46 yaşındaki teknik adam İtalya Milli Takımı'ndaki görevinden Euro 2016 sonrasında ayrılacak ve Londra'nın yolunu tutacak. Conte, Chelsea ile üç yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Sezona Jose Mourinho önderliğinde başlayan son Premier Lig şampiyonu Chelsea, alınan kötü sonuçların ardından Portekizli menajerle yollarını ayırmış ve takım sezon sonuna dek Guus Hiddink'e emanet edilmişti.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/716958754428817412

Conte'nin teknik direktör olarak başarı oranı;

Conte'nin teknik direktör olarak başarı oranı;
  • % 54,9 Galibiyet

  • % 28,0 Beraberlik

  • % 17,1 Mağlubiyet

Hiddink yönetiminde bir nebze olsun toparlanan ve ligde hiç maç kaybetmeyen Maviler'in Avrupa kupalarına katılma şansı ise oldukça düşük.

Conte teknik direktörlük kariyerindeki ününü Juventus'la yaşadığı üç Serie A şampiyonluğu ile pekiştirmiş ve 2014'te İtalya Milli Takımı'nın başına geçirilmişti.

'Spekülasyonlara son verdiğimiz için mutluyum'

Kulübün resmi internet sitesine konuşan İtalyan teknik adam, Chelsea'nin bu duyuruyu yapmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken 'Bu duyuruyu yapmamızla birlikte artık spekülasyonları sona erdirdik ve bundan dolayı mutluyum. Artık her şey net. İtalya'daki görevime konsantre olup, Avrupa Şampiyonası sonrasına dek Chelsea'yle

ilgili konuşma hakkımı saklı tutacağım.' sözlerini kullandı.

Antonio Conte; Gianluca Vialli, Claudio Ranieri, Carlo Ancelotti ve Roberto Di Matteo'nun ardından Chelsea'yi çalıştıran beşinci İtalyan olacak.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın