Görüş Bildir
Haberler
Vegan Mutfak Arayanlar Buraya! Antalya'nın En İyi Vegan Kafeleri

Vegan Mutfak Arayanlar Buraya! Antalya'nın En İyi Vegan Kafeleri

Turizmin gözdesi olan güzeller güzeli şehrimiz Antalya, gerek yerli gerek yabancı birçok kişiyi dönem dönem ağırlıyor. Böyle anlarda herkesin isteği elinde bir rehber olması. Özellikle de vegansanız, mekan bulmak zor olabiliyor. Biz de sizler için Antalya'da gidebileceğiniz vegan kafeleri derledik. Gelin buralar nerelermiş, birlikte bakalım.

LEVEL - Vegan & Gluten Free

LEVEL - Vegan & Gluten Free

Antalya'nın gerek yerli gerek yabancı fark etmeksizin ilgi gören merkezi Kaleiçi'nde yer alan Level, vegan kafe arayanların bayılacağı türden. Direkt olarak vegan hizmet üzerine kurulan Level'da yediğiniz her şeye bayılacaksınız. Eğer aradığınız hem merkezi hem de leziz bir kafeyse en kısa sürede Level'a bir şans verin deriz.

Adres: Barbaros, Civelek Sk. No:12, 07100 Muratpaşa/Antalya

Ziyaretçi Yorumu: Oldukça şirin bir mekan. Yediğim yemek de gayet lezzetliydi. Güleryüzlü hizmet, abartılı olmayan fiyat skalası ve yemeklerin sunumu, porsiyon büyüklükleri gayet iyiydi bence. Tekrar yolum düşerse kesinlikle giderim, menüdeki diğer seçenekleri de tatmak isterim.

Field No:7

Field No:7

Özellikle vegan tatlı seçenekleriyle beğeni toplayan Field No:7 de Antalya'da vegan kafe denince akla gelenlerden. Oldukça samimi ve sıcak bir ortama sahip olan mekanın dizaynı da çok sevimli. Yolunuz düşerse vegan pastalarını mutlaka tatmalısınız.

Adres: Şirinyalı, 1497. Sk. No:41, 07160 Muratpaşa/Antalya

Ziyaretçi Yorumu: Sıcak, samimi, cana yakın bir yerde sağlıklı bir şeyler atıştırıp bir şeyler içerek sohbet etmek istiyorsanız tercih etmeniz gereken bir yer. Ev ortamı hissiyatı ve sıcaklığı olan bir yer mutlaka bir uğrayın :)

Vegan House

Vegan House

Eğer bir vegan değilseniz bile bayılacağınız lezzetlere sahip olan Vegan House bu konuda Antalya için altın değerinde bir işletme. Menüde yer alan her şeyin vegan oluşu büyük bir rahatlıkken bunun yanı sıra kesinlikle denemeniz gerekenler de var. Bunlar arasından bir öneri isteyecek olursanız soya pizzaları ilk tatmanız gerekenler olmalı.

Adres: Altınkum, 470. Sk. 9 E, 07070 Konyaaltı/Antalya

Ziyaretçi Yorumu: Lezzetler çok iyi. Vegan burger yediğim en iyilerinden biri. Kabak spagetti mantarlı çok başarılıydı. Midi pideler iki adet, biri tofu kıymalı ve diğeri mantarlı. Çok lezzetli.

Ch'i For Life

Ch'i For Life

Merkeze biraz uzak olsa da Lara'da vegan restoran arayanlar için Ch'i For Life birebir bir öneri olacak. Mekanın şık tasarımı gözlerinizi mest edecek. Özellikle vegan olarak sınırlı yemekler yemekten sıkılanlar için Ch'i For Life yenilikçi bakış açısıyla birçok farklı lezzeti müşterileriyle buluşturuyor.

Adres: Güzeloba, Nirvana Cosmopolitan Hotel, Yaşar Sobutay Bulvarı No:32, 07230 Muratpaşa/Antalya

Ziyaretçi Yorumu: Çeşitli ve lezzetli vegan yemekler var. Aklınıza gelebilecek çoğu şeyin vegan halini yapıyorlar. Biz bayıldık, yolumuz düştükçe hep uğrayacağımız yerler listesine eklendi.

Rokka Pizza Falafel

Rokka Pizza Falafel

Tam olarak vegan bir işletme olmasa da menülerinde vegan seçenekleri olan Rokka Pizza Falafel de sizler için iyi bir seçenek olabilir. Vegan mutfağın vazgeçilmezi falafeli seven biriyseniz bir de burada denemenizi şiddetle öneririz.

Adres: Haşimişcan, Recep Peker Cd., 07100 Muratpaşa/Antalya

Ziyaretçi Yorumu: Falafel istiyorsanız başka yere gitmeyin derim, özellikle falafel dürüm sipariş edin aşırı doyurucu + patatesleri ve sosu da ayriyeten mükemmeldi tekrar gitmeyi planladığım yerler listesinde şu an.

Zest Raw Vegan Culinary Cafe

Zest Raw Vegan Culinary Cafe

Doğasıyla insanı büyüleyen Antalya'nın güzelliğine doyamadıysanız yeşillikler içinde konumlanan Zest Raw Vegan Culinary Cafe favoriniz olacak. Bu mekan için beklentinizi tavan yapabilirsiniz, çünkü A'dan Z'ye her konuda Zest, 10 puan almayı hak ediyor.

Adres: Liman, 38. Sk. No:14, 07130 Konyaaltı/Antalya

Ziyaretçi Yorumu: Haritadaki konum güncel değil. Şef Mehmet bey Geyikbayırı köyünde eşsiz vegan lezzetlerini sunmaya devam ediyor. Serenity Raw & Vegan Cafe diye aratırsanız iletişim bilgilerine ve doğru konuma ulaşırsınız. Gittiğinize kesinlikle değecek.

Salt Vegetarian

Salt Vegetarian

Sağlık yaşam ve sağlıklı yiyecekler mottosuyla hizmet veren Salt Vegetarian da Antalya'da vegan mutfak arayanların müdavimi olacağı bir işletme. Bowllarının yanı sıra vegan tostlarının da seveni çok olan Salt Vegetarian'a gittiğiniz de babagannuşu da tatmalısınız.

Adres: Çağlayan mahallesi 2028. Sk. Kapşır 2 Asya sitesi D blok D.2, D:3, 07230 Muratpaşa/Antalya

Ziyaretçi Yorumu: Antalya’da sağlıklı mutfak deyince ilk akla gelen yer olmalı. Manifestoları ürünün kaliteli olması ve mevsiminde yetişmesi. İçeri girince sıcak bir ortam hissiyatını alıyorsun. Hep böyle devam ederler umarım.

Pumpkin Bitkisel - Pumpkin Cafe

Pumpkin Bitkisel - Pumpkin Cafe

Çeşitliliğin oldukça fazla olduğu Pumpkin Cafe'nin özellikle lahmacunlarına bayılacaksınız. Lezzetlerinin yanı sıra dizaynı da oldukça sempatik olan mekan, Antalya'nın nadir rastlanan sakin sokaklarında yer alıyor. Eğer siz de karmaşadan uzaklaşmak ve keyifli vakit geçirmek istiyorsanız aradığınız adres Pumpkin Cafe.

Adres: Gençlik, Çiloğulları Apartmanı, 1315. Sk. No:40, 07100 Muratpaşa/Antalya

Ziyaretçi Yorumu: Antalya'nın göbeğinde çok cici bir mekan. Güler yüzlü, hoş sohbet sahipleri vardı. Vegan olmayan bir arkadaşımla gidip karışık tost yedik ve lezzetine bayıldı. Tabi ki ben de😉 Fiyatları da gayet makul👍

Nutrie Foodie

Nutrie Foodie

Ve son önerimize geldik. Bir diyetisyen eşliğinde yemeklerinize karar verebileceğiniz bir mekan düşünün. İşte Nutrie Foodie, tam olarak bu konseptte hizmet veriyor. Her müşterisinin memnun ayrıldığı işletme sizden de tam puan alacak. 

Adres: Şirinyalı, 1497. Sk. No:12/2, 07160 Muratpaşa/Antalya

Ziyaretçi Yorumu: Enerjisi o kadar güzel bir yer ki.. Tüm ürünlerini denedim. Salataları, Bagelleri, bowlları, sağlıklı tatlı seçenekleri hepsi muhteşem. Ve en önemlisi hepsini kendileri yapıyorlar. Yemek yerken kendinizi sağlıklı hissediyorsunuz.

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın