Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da IŞİD Operasyonu: 20 Gözaltı

Antalya'da IŞİD Operasyonu: 20 Gözaltı

ATKN
06.11.2015 - 10:38 Son Güncelleme: 06.11.2015 - 12:33

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, G-20 liderler zirvesi öncesi IŞİD'e yönelik düzenlediği operasyonda 2’si kadın 20 kişiyi gözaltına aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözaltına alınanlar içinde Rus uyruklu iki kişi de bulunuyor. Gözaltına alınan şüphelilerin, Antalya’da IŞID adına faaliyet yürüttükleri, Irak ve Suriye’deki militanlarla görüştükleri tespit edildi.

İHA'nın haberine göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne (TEM) bağlı ekipleri 14-16 Kasım tarihleri arasında Belek Bölgesinde düzenlenecek olan G-20 zirvesi öncesi IŞİD'e yönelik operasyon başlattı. Antalya merkez, Alanya ve Manavgat ilçelerinde Özel Harekat polislerinin de desteğiyle eş zamanlı bir çok adrese sabaha karşı operasyon düzenlendi. Operasyonda 2’si Rus, 2’si kadın 20 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda IŞID’a ait materyaller ile cd ele geçirilirken, şüphelilerin Antalya’da IŞID adına faaliyet yürüttükleri belirlendi.

Öte yandan, Şüphelilerin Irak ve Suriye’deki IŞID militanlarıyla irtibatta oldukları öğrenildi. Gözaltına alının şüpheliler sorgulanmak üzere TEM’e getirilmeye başlandı.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
10
1
1
0
0
0