Görüş Bildir
Haberler
Anneden 'Önceden İnanmamıştım' İtirafı: Babadan 5 Yaşındaki İkiz Çocuklarına 'Cinsel Taciz'

etiket Anneden 'Önceden İnanmamıştım' İtirafı: Babadan 5 Yaşındaki İkiz Çocuklarına 'Cinsel Taciz'

ozcanmine
26.09.2018 - 15:26 Son Güncelleme: 27.09.2018 - 08:52

İstanbul, Esenyurt'ta 4 çocuk babası bir şahıs, 5 yaşlarındaki ikiz kız çocuklarını taciz ettiği iddiasıyla anne tarafından şikayet edildi. Baba M.A. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçuyla dava açıldı. Bugün hakim karşısına çıkacak. 

"Daha önceden çocuklarım, babalarının onları taciz ettiğini söylüyorlardı ama ben inanmıyordum."

"Daha önceden çocuklarım, babalarının onları taciz ettiğini söylüyorlardı ama ben inanmıyordum."

Anne Y.A., 2012 doğumlu kız çocuklarının daha önce de kendisine babalarını şikayet ettiğini ifade ederken, 'Daha önceden çocuklarım babalarının onları taciz ettiğini söylüyorlardı ama ben inanmıyordum. Daha sonra eşim benim de açık seçik fotoğraflarımı internete başka bir isimle koydu. Telefonundan da sürekli porno izliyordu. Kızlarımın doğru söyleyebileceğini düşündüm' dedi.

"Boşanmak istedim ama aileler araya girdi."

"Boşanmak istedim ama aileler araya girdi."

CNN Türk'ten Özgen Aydos'un haberine göreanne Y.A. eşinin bu tarz hareketlerinden dolayı boşanmak istediğini belirtirken ailelerin araya girdiğini ve boşanmaktan vazgeçtiğini ifade etti. 

Anne Y. A. eşinin kızlarına ve kendisine daha önceleri bıçak çektiğini, şiddet uyguladığını ve hatta doğalgazı bilerek açtığını da belirtti.

"Kızımla yatıyorum, yatamaz mıyım?"

"Kızımla yatıyorum, yatamaz mıyım?"

Bir gün kızı B. A.'nın bağırışları üzerine odaya giden anne Y. A., baba M. A.'nın kızının ağzını kapatarak yattığını, kızının ise ağladığını gördü. M. A.'nın 'Kızımla yatıyorum. Ne var, yatamaz mıyım?' ifadelerini kullandığını belirtti.

Farklı bir gün ise, kızı N. A.'nın annesinin yanına gelip babasının B. A.'yı odasına götürdüğünü söylemesiyle odaya giden anne Y. A., eşinin kızını kucağına alarak onu taciz ettiğini ve cinsel organının da açıkta olduğunu görmesiyle eşi M. A.'dan şikayetçi oldu.

Baba M. A., hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçuyla dava açıldı.

Baba M. A., hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçuyla dava açıldı.

5 yaşındaki ikiz kız çocukları verdikleri ifadelerde, babalarını evde çıplak gördüklerini ve babalarının kendilerini taciz ettiğini söyledi.

M. A., bugün mahkeme karşısına çıkacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı davaya müdahil olacak.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arayurur

Ya iyide benim anlamadığım şey şu.Bu sapıkların isimleri neden kısaltılarak kodlanarak yazılıyor. Neden tüm toplum ifşa edemiyoruz? Bizi tutan şey ne? Bıraka... Devamını Gör

GrayRuby

böyle cahil annelerin (kadınların) çocuk yetiştirmesine karşıyım. senin kızına cinsel tacizde bulanan bir adamı nasıl kocan ve aileler araya girdi diye affed... Devamını Gör

Yağmur YS

Bu kadar şeye rağmen inanmayan anne denen yaratığın, çocuklarına bunu yapabilecek baba denen bi şerefsizin sonrada bu kadar şeye rağmen araya giren ailelerin... Devamını Gör