Görüş Bildir
Haberler
En Bakımlı, En Gösterişli Tırnaklar İçin: Ankara'nın En İyi Nail Stüdyoları

En Bakımlı, En Gösterişli Tırnaklar İçin: Ankara'nın En İyi Nail Stüdyoları

Artık tırnakların bakımlı olmasına ve rengarenk desenlerle donatılmasına alıştık ve çok da sevdik. Ancak manikürün özenli yapılması, kullanılan kalıcı oje malzemelerinin kaliteli olması sağlık açısından önemli bir husus. Neredeyse her yerde nail bar oluşu ister istemez akıllara hangisinin daha iyi ve güvenilir olduğu sorusunu akıllara getiriyor. Fiyat açısından da uygun meblağlar olmadığı için en iyisini bulana kadar denemek de oldukça zor. O yüzden sizler için Ankara'da bu işi hakkıyla yapan yerleri derledik, gelin birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sonia Nail Bar

Sonia Nail Bar

Müşterileri tarafından çokça sevilen Sonia Bar, hangi işlemin daha iyi geleceği konusunda sizi en iyi şekilde yönlendireceklerden. Protez tırnak işlemini de hakkıyla yapan işletme, kalıcı oje ile tırnaklarını uzatmak isteyenlerin ilk tercihlerinden oluyor.

Adres: Oranj Ofis, Ümit, 2512. Sk. No: 1 Daire: 15 Çankaya / Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Soina Nail Bar'a arkadaşımın önerisiyle gittim ve artık müdavimi olduğum bir tırnak salonu haline geldi. Kullandıkları ürünler çok kaliteli. Herkese öneririm, asla pişman olmayacaksınız. Hatta bu civardaki en iyi tırnak salonu desem yeridir.

Ojee Beauty

Ojee Beauty

İşini hakkıyla yapan ve oldukça bilgili olan ikiz kardeşlere ait olan Ojee Beauty, sizlere en nezih ortamda hizmet veren ve mutsuz ayrılmanızın mümkün olmadığı bir nail bar. Gerek işlerindeki özen olsun gerekse de nail art konusundaki yetenekleri ve başarıları olsun her anlamda çokça profesyonel çalışıyorlar.

Adres: Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Blv. No:274/7B Mahall Ankara B Blok Kat:9 No:102, 06520 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Kalıcı oje ve nail art hizmeti için gittim. Esra Hanım ve Buse Hanım'ın hassasiyetine çok teşekkür ederim. O kadar özenle çalıştılar ki kendimi sayelerinde düğünümde prenses gibi hissedeceğim. İyi ki tanıştık.

Elif Sökmen Beauty Studio

Elif Sökmen Beauty Studio

Bir güzellik merkezinin olmazsa olmazlarından olan titizlik konusunda oldukça dikkatli ve özenli olan Elif Sökmen Beauty Studio, A'dan Z'ye her işlem için ilk tercih edilenlerden ama bizim konumuz tırnaklar. Yanlış manikürden nasibini almış ve tırnakları çok incelmiş biriyseniz, tırnaklarınızı eski güçlü haline geri getirmek için Elif Sökmen Beauty Studio, ellerinden gelenin fazlasını yapacaktır.

Adres: Gaziosmanpaşa, Nenehatun Cd No:77 Daire:3, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Merve Hanım'a kalıcı oje işlemi için gidiyorum ve gerçekten çok memnunum. Kendisi çok ilgili ve özenli. En önemlisi istediğim nail artın birebir aynısını hatta daha iyisini çıkardı ! Stüdyodaki herkes çok ilgili ve ortam çok güzel. Her şey için çok teşekkürler :)

GİS Nail Bar

GİS Nail Bar

Memnun ayrılacağınız bir diğer önerimiz ise GİS Nail Bar. Size kalıcı oje malzemelerinin en kaliteleriyle hizmet veren güzellik stüdyosu, ister kalıcı oje işlemi olsun isterseniz de protez tırnak işlemi olsun her şekilde en iyi performansı sergiliyor. Bununla birlikte medikal manikürleri de tırnaklarınız tertemiz gözükecek şekilde yapıyorlar.

Adres: Regnum SKY Tower Muhsin Yazıcıoğlu cad. Kat: 17 No: 55

Oranj Office Ümit Mah. 2512. sk. Kat: 4 No: 23

Ziyaretçi Yorumu: Hiçbir zaman mutsuz ayrılmadığım işletme. Her şey için teşekkür ederim. Bu sefer ombre nail art istedim, geçişler kusursuzdu. Tırnaklarım da çok doğal durdu.

Milkshake Beauty Bar

Milkshake Beauty Bar

Ankaralı birçok kişinin tercih ettiği ve memnun ayrıldığı Milkshake Beauty Bar, Next Level'da yer alıyor ve fazlasıyla şirin bir dizayna sahip. Gider gitmez kendinizi özel hissettiğiniz güzellik salonunda kendinize ayırdığınız en güzel 2-3 saati geçireceksiniz diyebiliriz. Bunlarla birlikte işçilik açısından da oldukça titizler ve istediğiniz her modeli yapabilecek bilgiye ve yeteneğe sahipler.

Adres: Kızılırmak mahallesi 1443. Cadde no 25 usta 1071 plaza 9. Kat 65. Numara

Ziyaretçi Yorumu: Ankara'da birçok nail barı denemiş biri olarak söylüyorum, her gittiğimde istediğim deseni yapan, renk seçenekleri çok olan ve tırnaklarıma zarar vermeyen bir beauty bar. Çok memnunum, herkese tavsiye ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emsal Doğan Ankara

Emsal Doğan Ankara

Güzellik konusunda bir marka haline gelmiş olan Emsal Doğan'ın başarısının getirisi olarak birçok ilde şubesi bulunmakta. Yıllardır bu sektörde olan ve artık uzman haline gelen güzellik salonuna henüz gitmediyseniz çok şey kaçırdınız demektir. En kısa zamanda bir randevu oluşturmalı ve en iyi tırnak nasıl olurmuş görmelisiniz.

Adres: Gaziosmanpaşa, Attar Sk. No 9 D:7, 06000 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Bütün hizmetlerinden çok memnun kaldığım bir işletme Emsal Doğan. Yapılan işlemlere ilgi gösteren tüm yakınlarıma her zaman tavsiye etmişimdir. Özellikle protez tırnak konusunda gerçekten bir marka olduklarını düşünüyorum ve Samira’yı özellikle tavsiye ederim. Tüm ekip profesyonel, güler yüzlü ve çok ilgili. Yıllardır aile gibi olduk hepsiyle. Tertemiz bir yer ayrıca ❤️

Mira Life Güzellik Merkezi

Mira Life Güzellik Merkezi

Herkes açısından ulaşımı kolay olan Mira Life Güzellik Merkezi'ni de listemize eklemezsek ayıp etmiş olurduk çünkü güzellik adına aklınıza gelebilecek her detaya hakimler ve işlerinde fazlasıyla başarılılar. Manikürüm temiz olacak mı, istediğim deseni çizebilecekler mi sorularını düşünmeksizin randevu almalısınız deriz.

Adres: Atahan İşhanı 117/9 Kızılay Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Muhteşem hizmet veriyorlar. Her bir çalışanı çok güler yüzlü. Ben protez tırnak yaptırıyorum düzenli olarak ve nail art. Her gösterdiğim modeli bire bir yapıyorlar. Çok memnunum ve gerçekten herkese tavsiye ederim.

Seven Beauty Center

Seven Beauty Center

Şimdilerde protez tırnak fiyatlarının artışına karşın size ilaç gibi gelecek Seven Beauty Center hafta içi 10:00-12:00 saatleri arasında daha uygun bir fiyatta hizmet sunuyor. Bu işte fiyatın kalite belirlediğini biliyoruz, aklınızda soru işareti oluşmasına gerek yok. Seven Beauty Center, birçok Ankaralı tarafından tercih edilen ve sevilen bir güzellik merkezi, gerek nail art olsun gerekse de manikür olsun her halükarda beklentinizi karşılayacaklardır. 

Adres: Remzi Oğuz Arık, Tunalı Hilmi Cd. No:68/5 Kat:1, 06660 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Bu kadar ilgili ve güler yüzlü bir çalışma ortamı ile karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Manikür ve kalıcı oje için gittim. Önceki olumsuz tecrübelerim yüzünden çok korkuyordum ama inanılmaz mutlu çıktım. Tüm çalışanlar oldukça ilgiliydi. Tavsiye ediyorum, mutlaka gitmelisiniz.

Protez Tırnak Ankara, Zeliha Çelen

Protez Tırnak Ankara, Zeliha Çelen

Hem kaliteli ve iyi işçilikle yapılan tırnaklarım olsun hem de daha uygun bir fiyatı olsun diyorsanız Protez Tırnak Ankara, tam size göre olacaktır. Aynı zamanda bakımlı olmanın herkesin hakkı olduğunu bilen güzellik salonu sürekli kampanyalar da yapmakta. 

Adres: Remzi Oğuz Arık, Tunalı Hilmi Cd. No:70 D:19, Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ankara'ya taşındığımda bulduğum ilk tırnak yapan yerde hayal kırıklığına uğrayınca Instagram'dan araştırarak Zeliha çelen i buldum ve bayıldım. Tam istediğim şekil model ve renk uygulandı. Çok kibarlar bütün çalışanlar ben tırnaklarımı çok severek kullandım. Şimdi küçük bebeğim var yaptıramıyorum ama yaptıracak olursam ilk tercihim Zeliha Çelen.

Beauty Studio By Oxana Özcan

Beauty Studio By Oxana Özcan

Tırnak konusunda 18 yıllık uzun bir tecrübeye sahip olan Beauty Studio By Oxana Özcan'ın Ankara'da iki şubesi bulunmakta. Genelde şubeden şubeye hizmet kalitesi değişkenlik gösterse de Beauty Studio By Oxana Özcan, her iki şubesinde de tecrübeli çalışanlarıyla en iyi hizmeti verenlerden.

Adres: Anıttepe, Turgut Reis Cd. 42/A, 06570 Çankaya/Ankara

Oran Mahallesi Zülfü Tiğrel Caddesi 06570 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Oxana Hanım duruşunuzu, ilginizi ve nezaketinizi hayranlıkla izledim. İşinize sahip çıkışınız, tekniğiniz, hijyen konusundaki titizliğiniz, uygulama öncesi ve sonrası hizmetlerinize hayranlık duymamak imkansız. Sevgiyle sizi ve ekibinizi kutluyorum. Teşekkürler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahar Babacan Beauty Center

Bahar Babacan Beauty Center

Temiz manikür, profesyonelce çizilmiş desenler ve kaliteli malzeme... Bir nail bardan daha ne isteriz ki? Tırnak konusunda aklınıza gelebilecek her detaya hakim olan Bahar Babacan Beauty Center, herkesin bayılarak gittiği yerlerden.

Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2716 Caddesi No:7 Çayyolu/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ümitköy'de gidebileceğiniz en iyi manikür pedikür yapan yer. Çalışanlar muhteşem ortam harika hizmet süper. Nail art yaptırmadan çıkmayın. En iyi ve en çeşitli nail artları yapabiliyorlar. Erken geldiyseniz bahçesinde oturup kahvenizi içerken sıranızı bekleyebilirsiniz. Ancak belirtmek gerek randevu almak oldukça zor. Özellikle özel günler öncesi en az 2 hafta önceden randevu yazdırmanız lazım.

Ala Nail Bar

Ala Nail Bar

Herkesin duymuş olacağını düşündüğümüz Ala Nail Bar, tırnak denince yalnızca Ankara değil, direkt Türkiye çapında ilk akla gelenlerden. Türkiye'yle kalmayıp başarılı işçiliklerini yurt dışına da taşıyarak artık global hale gelen Ala Nail Bar, en sevdiklerimizden.

Adres: Kazım Özalp Mah, Aksel Apartmanı, Reşit Galip Cd. No:71/2, 06530 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Bu zamana kadar yaptırdığım en güzel en özenli tırnak bakımı oldu. Daha önce bir çok kez jel protez tırnak denedim fakat bu kadar muntazamını gerçekten görmedim. Pedikür için de aynısı geçerli. Stüdyodaki herkes inanılmaz güler yüzlü ve kibar, sizi harika ağırlıyorlar. Tırnaklarımı mükemmel bir hale getiren Özlem Hanım'a çok ama çok teşekkür ederim.

Hill Nail Studio

Hill Nail Studio

Birçok nail bara gittim ancak sonucunda tırnaklarım hep yıprandı diyenlerdenseniz, içiniz rahat bir şekilde gidebileceğiniz bir diğer önerimiz ise Hill Nail Studio. Protez tırnak ve kalıcı oje işleminin yanı sıra protez tırnak eğitimi veriyor oluşları da bu alandaki başarılarını kanıtlar niletiktedir diye düşünüyoruz. Hill Nail Studio'ya bir şans verin, pişman olmayacaksınız.

Adres: Kızılırmak, MEVA İş Merkezi, 1441. Cd. No:8, 06530 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Neredeyse 1 senedir hizmetine hayran olduğum ve Ankara da başka yerde bulamadığım incelikte bir işletme. Hilal Hanım ve çalışanı çok güler yüzlü, sıcak kanlılar. Yaptıkları tırnaklar muazzam. Tertemiz ve ince çalışmalar. Zaten birçok arkadaşıma tavsiye ettim tanımadığım herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Pop Shell Beauty Studio

Pop Shell Beauty Studio

'Nails, nails and nails' sloganıyla tam anlamıyla bir nail bar olan Pop Shell Beauty Studio, tırnak üzerine profesyonelleşmişlerden. Geniş renk skalasıyla birlikte yaratıcı fikirlere sahip olan çalışma ekibiyle Pop Shell, aradığınız yer olabilir, mutlaka deneyin deriz.

Adres: The Paragon Tower, Kızılırmak Mah. Ufuk Ünv Cad. 1445. Sok. No:2/1 Kat 3 Kapı No: 15 Çankaya / Ankara 

Ziyaretçi Yorumu: Ankara'da tırnak yaptırmak için tercih ettiğim tek yer. Maniküründen nail artına kadar her adımda çok titiz çalışıyorlar. Bütün arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim bir yer.

Selen Beril Nail Bar

Selen Beril Nail Bar

Görselden de görüyor olduğunuz üzere tertemiz ve düzgün nail artlar yapan Selen Beril Nail Bar, bugüne kadar keşke keşfetseydim dedirtecek türden. Hizmetin ve nezihliğin adresi olan işletmeyi çok sevecek ve müdavimi haline geleceksiniz.

Adres: Kocatepe Mahallesi Kızılırmak Cad. Kızılay / Ankara 

Ziyaretçi Yorumu: Konum olarak çok merkezi bir yerde. Bugüne kadar 3-4 kez gitmişimdir, istediğim modelleri asla geri çevirmediler. Jel tırnak da denedim, kalıcı oje de iki işlemden de çok memnun kaldım. Ankara'daki birçok nail bara göre fiyatlandırmanın daha makul oluşu büyük bir artı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sista Beauty Club

Sista Beauty Club

Tırnak yaptırmadan önce en güzel modeli seçtiğiniz ve gerek tırnak şeklinin gerekse de desenlerin birebir uygulanmasını istediğiniz oluyordur. İşte Sista Beauty Club, yetenekli ve tecrübeli çalışanlarıyla size istediğiniz modeli en ince ayrıntısına kadar uygulayacaklardan. 

Adres: Dumlupınar Bulv. No:9-A  YDA Center 13. Kat Daire: 578 Çukurambar, Çankaya / Ankara

Ziyaretçi Yorumu: İçeri girer girmez güler yüzle karşılandığınız, A'dan Z'ye her konuda profesyonel olan bir güzellik salonu. Ankara'da gözüm kapalı güveneceğim bir tırnakçım olsun diyorsanız Sista'yı öneririm.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hdjfhkdh

Musa Samancı da çok iyidir hele de protezde..

Jellyna Studio

Bizi de ziyaret etmeyi unutmayın! www.jellyna.com