Görüş Bildir
Haberler
Ankara'daki Saldırı İçin 4 Başmüfettiş Görevlendirildi

Ankara'daki Saldırı İçin 4 Başmüfettiş Görevlendirildi

ATKN
11.10.2015 - 17:16 Son Güncelleme: 11.10.2015 - 20:45

İçişleri Bakanlığı tarafından Ankara'daki terör saldırısının tüm boyutlarını soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişi görevlendirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakanlık Koordinasyon Merkezinden yapılan açıklamada, bombalı saldırılar sonrasında, devletin tüm birimlerinin olayın bir an önce aydınlatılması ve yaraların sarılması için görevinin başında olduğu vurgulanarak, İçişleri Bakanlığı tarafından hadisenin gerçekleşmesiyle ilgili tüm boyutları soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişinin görevlendirildiği kaydedildi.

Açıklamada, cenazelerin bir an önce ailelerine teslim edilmesi, yaralılara en iyi tedavi şartlarının sağlanması ve olayın sorumlularının yargı önüne çıkarılması için tüm birimlerin görevi başında olduğu belirtilerek, gerekli açıklamaların Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılacağı bildirildi.

Saldırının faillerine ait olduğu düşünülen 2 ceset inceleniyor

Saldırının faillerine ait olduğu düşünülen 2 ceset inceleniyor

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, olay yerinde cinsiyetleri belirlenemeyen ve saldırının failleri olduğundan şüphelenilen 2 kişiye ait ceset parçaları bulundu.

Adli Tıp uzmanları, cesetlerin kimlere ait olduğunu belirlemek için DNA çalışmaları yürütüyor.

Savcılığın talimatıyla polis, olayı aydınlatma çalışmaları kapsamında GSM kayıtları ve kamera görüntüleri üzerinde yoğunlaştı.

Savcılık ayrıca, kimi Twitter hesaplarından yapılan ve saldırıyla ilgisi olabileceği değerlendirilen paylaşımları da inceliyor.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0