Görüş Bildir
Haberler
Anadolu Efes 85-86 Pınar Karşıyaka

Anadolu Efes 85-86 Pınar Karşıyaka

Fatih
11.06.2015 - 22:11

Sarıca: "Taş Gibi Takımız"

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ise zorlu bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Rakipleriyle oynadıkları ikinci maçta ilk karşılaşmanın benzerini yaşadıklarını savunan Sarıca, 'Bütün maçı önde götürdük. Bu sefer daha az hata yaptık. Maçın sonunda şans bizden yanaydı. Tabii sadece şansla değerlendirmemek lazım, faul atışlarını atabilseydik daha erken biterdi. Takımımı tebrik ediyorum' ifadelerini kullandı.

Birbirlerine olan inançlarının hiç sarsılmadığını anlatan Ufuk Sarıca, 'Sonuçta taş gibi takımız, maçı hiç bırakmıyoruz. Seri bitmedi, sadece eşitledik. Kadro olarak baktığınızda Anadolu Efes avantajlı. Saha avantajı bizde. İzmir'de taraftarlarımızla daha dinç, daha dirençli ve farklı olacağız. Ümit ediyorum İzmir'deki iki maçı da kazanacağız' diye konuştu.

Sarıca, istikrarlı tempolarıyla ilgili bir soru üzerine, 'Bunun arkasında sihir ya da büyü yok. Çok iyi çalışan bir takımız. Sonuçta tempolu oynadığımız için bundan taviz vermiyoruz. Bizim tarzımız bu. Herhangi bir terslik olmadığı sürece de buna devam edeceğiz' değerlendirmesinde bulundu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/tbl/uf...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ivkovic'ten Oyunculara Mesaj

Türkiye Basketbol Ligi play-off final serisi ikinci karşılaşmasında Pınar Karşıyaka'ya 86-85 yenilen Anadolu Efes'te başantrenör Dusan Ivkovic, oyuncularının son saniyeye kadar maçtan kopmamayı öğrenmesi gerektiğini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ivkovic, maçın yüksek tempoda geçtiğini dile getirdi.

Oyuncularının maça çok gergin başladığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, şöyle devam etti:

'Bunun nedeni de final maçları oynamanın tecrübesizliği. Krstic ile Cemal Nalga'nın ilk yarıda aldıkları karşılıklı faullerin sonrasında oyun gerginleşti. Bu da 5 dakikalık bir süreçte oyundan düşmemize neden oldu. Oyuncularım sonuç nedeniyle çok üzgün. Top kayıpları bugün bizi çok zorladı. Önümüzde daha 5 maç var. Oyuncularım maçı son saniyeye kadar oynamayı öğrenmeli. İzmir'de daha iyi oynamak için çalışmaya devam edeceğiz.'

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/ivkovic...

Anadolu Efes 85-86 Pınar Karşıyaka

Anadolu Efes 85-86 Pınar Karşıyaka

Pınar Karşıyaka, Türkiye Basketbol Ligi Play Off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes'i 86-85 yenerek durumu 1-1'e getirdi.

İki takımın da skor bulmakta zorlanmadığı ilk çeyrek 23-22 Anadolu Efes'in üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyrekte biraz daha iyi hücum eden Pınar Karşıyaka, soyunma odasına 46-44 önde girdi.

Üçüncü çeyrekte farkı biraz daha açan İzmir temsilcisi son bölüme 69-63 önde girdi. Müthiş bir mücadeleye sahne olan son çeyrekte Pınar Karşıyaka son dakikaları çok iyi oynadı ve sahadan 86-85 galip ayrılmayı başardı.

Pınar Karşıyaka'nın başarılı oyun kurucusu Bobby Dixon 28 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Serinin üçüncü maçı 14 Haziran Pazar günü İzmir'de oynanacak.

Twitter'dan yorumlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0