Görüş Bildir
Haberler
Amazon'un Lord of the Rings Temalı MMORPG Oyunu İptal Edildi

Amazon'un Lord of the Rings Temalı MMORPG Oyunu İptal Edildi

Amazon'un Lord of the Rings MMO'su 2022'de gelecekti değil mi? 2022'de gelmeyecek, hatta hiç gelmeyecek. :(

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amazon Game Studios önceden neler yaptı

Amazon Game Studios önceden neler yaptı

Amazon Games daha önce bir sürü oyun projesi başlattı ve bitirdi. Bunlardan biri de Overwatch benzeri bir oyundu. Oyun tutmayınca komple iptal ettiler oyunu, şu an oynayamıyorsunuz bile oyunu. Bunun ardından Amazon Games Middle-Earth evreninde geçecek bir MMO ve bundan bağımsız başka bir MMORPG yaptığını duyurdu.

New World geçtiğimiz sene çıkmasına çok az bir süre kalmışken açık beta sürecine girdi ve oyunculardan geri bildirim toplamak istedi. Bu açık beta sürecinin kötü geçmesinin ardından Amazon oyunun çıkış tarihini erteleme kararı aldığını açıkladı. New World eğer ertelenmezse bu sene 31 Ağustos tarihinde çıkacak.

Oysa hepimizin hayaliydi Middle-Earth'de doyasıya gezmek

Oysa hepimizin hayaliydi Middle-Earth'de doyasıya gezmek

Middle-Earth evrenini MMORPG için kullanmak çok güzel bir fikir, ben de çok isterdim böyle bir şeyi. Ancak ne yazık ki Amazon projeyi iptal ettiği için hiç bir zaman oynayamayacağız. Belki de bu projenin iptal edilmesi iyi bir şeydir? New World'de ki başarısızlıklarını gördükten sonra bu projeye karşı çok sıcak bakmıyordum. Kendi oyunlarında bile bu kadar başarısız oldularsa Middle-Earth gibi büyük bir evrene ve hayran kitlesine sahip olan bir oyunda ne kadar başarılı olabilirlerdi diye düşünüyorum.

Amazon'un Middle-Earth evreni ile işi bitmedi

Amazon'un Middle-Earth evreni ile işi bitmedi

Amazon'un bildiğimiz kadarıyla iki tane Middle-Earth evreni ile alakalı projesi vardı. Bunlardan birisi iptal edilen MMO oyunu, diğer ise çekimleri devam etmekte olan dizi. Geçtiğimiz günlerde dizinin ilk sezonu için ayrılan bütçenin 465 Milyon $ olduğu açıklandı. Amazon'un diğer dizilerini aşırı başarılı bulduğum için beklentim yüksek bu diziden.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın