Görüş Bildir
Haberler
Alışkanlıklarına Göre Seni Tanımlıyoruz!

Alışkanlıklarına Göre Seni Tanımlıyoruz!

Ecivicivokke
25.02.2022 - 18:30

Nasıl biri olduğumuzu alışkanlıklarımıza bakarak anlamak mümkün!

Sen nasıl birisin?

Bu testte söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Güne saat kaçta başlarsın?

3. Yemek alışkanlıklarını sorsak?

4. Müzik zevkin nasıl peki?

5. Yağmur yağıyor, camdan izliyorsun. Elinde ne var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi film türü sana daha fazla hitap ediyor?

7. Uyumadan önce genelde en son baktığın şey ne oluyor?

8. Son olarak, sence evde vakit geçirmek mi yoksa dışarıda mı?

Sen düzenlisin!

O kadar düzenli bir insansın ki her şeyini önden planlıyor, plansız aktivitelere gelemiyorsun. Zaman zaman herkes senin gibi olsun diye uğraşıp kendini yoruyorsun. Herkes senin gibi olamaz... Hayatta hiçbir şeyi kaçırmamak gerektiğini düşündüğün için zaman planlamasını çok iyi yapıyorsun. Her şeyi yapmak için vakit ayırabiliyor, bu yeteneğinle çevrendekileri de hayrete düşürüyorsun. Odan ve evin her zaman düzenli, yaşam alanında da hayatında olduğu gibi karmaşadan hoşlanmıyorsun.

Sen enerjiksin!

Sende öyle bir enerji var ki, görenler hayran kalıyor. Her taraftan bunu nasıl başarıyorsun sorularına maruz kalıyorsun. Çok yorulsan bile her şeyi yapabilecek enerjin var. Her yere yetişebiliyor, aktiviteden aktiviteye koşuyorsun. Senin bu halin çevrendekiler tarafından ara sıra kıskanılıyor bile... Sen yeri geldiğinde hem çalışıp hem de sosyal hayatını yürütebiliyor, kendini hiçbir şeyden mahrum bırakmıyorsun. Hayranlık uyandırıcı!

Sen güvenilirsin!

Senin kadar güvenilir bir insan daha önce görmedik diyebiliriz... Biri sana bir şey anlatsa ve kimseye söyleme dese o bilgi seninle sonsuza kadar gelir gibi... Ailen ve arkadaşların sana çok güveniyor, çünkü her konuda onlara olan desteğini hissettiriyorsun. Başları sıkıştığında yanlarında oluyor, herkesin iyiliği için elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Çevrendekiler senin gibi bir insanla yakın oldukları için kendini çok şanslı hissediyor. Herkese senin gibi bir arkadaş lazım!

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
31
20
13
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Sen guvenilirsin....

Berna

Sen enerjiksin!

cansu ersan

Sen enerjiksin! Sen enerjiksin! Sende öyle bir enerji var ki, görenler hayran kalıyor. Her taraftan bunu nasıl başarıyorsun sorularına maruz kalıyorsun. Çok... Devamını Gör

cansu ersan

Hiçte enerjik değilim