Görüş Bildir
Haberler
Alec Baldwin Kimdir, Neden Gündemde? Alec Baldwin’in Film Setinde Kazara 1 Kişiyi Öldürdü

Alec Baldwin Kimdir, Neden Gündemde? Alec Baldwin’in Film Setinde Kazara 1 Kişiyi Öldürdü

Hollywood yıldızı ünlü oyuncu Alec Baldwin, son filminin çekimleri sırasında yanlışlıkla bir kişiyi öldürdü, bir kişiyi ise yaraladı. Son filmi Rust’un çekimlerinde kamera karşısında kurusıkı silahın ateş alması sonucu filmin görüntü yönetmeni hayatını kaybederken, yönetmen ise yaralandı. Olayın yaşandığı anda kameraların kayıtta olduğu öğrenildi. Kaza haberi sonrası Alec Baldwin gündeme en üst sıralardan giriş yaptı. Peki, Alec Baldwin kimdir? Daha önce film setlerinde ölümcül kazalar neler? İşte Alec Baldwin’in hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oscar adaylığı da bulunan Hollywood’un en ünlü yıldızlarından Alec Baldwin, son filminin setinde inanılmaz bir kazaya karıştı. Çekimlerde sahne gereği kurusıkı silahla ateş eden Baldwin’in silahından çıkan kurşunlar görüntü yönetmenini öldürdü, yönetmeni ise yaraladı. Yetkililerden yapılan ilk açıklamaya göre, olayın kaza olduğu düşüncesi ağırlık kazandı. Ancak polis soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı.

FİLM SETLERİNDE ÖLÜMCÜL KAZALAR

Yaşanan kaza akıllara daha önce film setlerinden yanlışla meydana gelen ölümleri ve kazaları getirdi. Örnek vermek gerekirse;

Midnight Rider filminin çekim ekibi bir tren yoluna izinsiz girerek orada sahne çekerken, trenin Sarah Jones isimli kameramana çarpması ve üzerinden geçmesi genç kadının hayatına mâl olmuştu.

Resident Evil: Son Bölüm'ün çekimlerindeyse dublör Olivia Jackson, oynamaması gereken bir motosiklet sahnesinde oynatılmış. Motosikletle kaza yapan Olivia Jackson bir kolunu kaybetmişti.

1993 yılında Bruce Lee'nin oğlu Brandon Lee sette ateşli silahla öldürülmüştü. Yapılan araştırma sonucunda polis olayın kaza olduğuna kanaat getirmişti.

Alec Baldwin Kimdir?

Alec Baldwin Kimdir?

Gerçek adı 'Alexander Rae Baldwin III' olan ve hepsi de oyunculuk işiyle uğraşmakta olan Baldwin kardeşlerin (Alec Baldwin ,Stephen Baldwin ,William Baldwin ve Daniel Baldwin) en büyüğü ve en tanınmışı olan ABD doğumlu oyuncu.

Alec Baldwin 3 Nisan 1958 tarihinde Massapequa, Long Island, New York, ABD'de dünyaya geldi. Annesinin adı 'Carol Newcomb', Massapequa Lisesi'nde öğretmen ve futbol koçu olan babasının adı ise 'Alexander Rae Baldwin Jr.' olan Alec'in kökleri aile tarafından İngiltere, İrlanda, Fransa, İskoçya ve Almanya'ya kadar dayanmaktadır.

Oyunculuk kariyeri 1980'lerin başında rol almış olduğu çeşitli TV dizileri ile başlayan Baldwin 1988 yılı yapımı bir komedi, korku filmi olan Beterböcek filmi ile tanınmaya başladı.

Aynı yıl yapımı olan Çalışan Kız ve gene aynı yıl vizyona girmiş olan Babanın Metresi filmleri ile popülaritesi artmış olan oyuncu 1990'lı yıllarda kendisine uluslararası arenada büyük şöhret kazandırmış olan 'Kızıl Ekim' ve Malice filmlerinde başrol oyuncusu olarak izleyenlerin karşısına çıktı. Bu filmlerde ortaya koymuş olduğu performanslarla hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından takdirle karşılandı.

Kendisi gibi oyuncu olan Kim Basinger ile yaşadığı sorunlu evlilik ve problemli boşanma süreçleri sonrasında bir süre düşük rollerde rol almış olan oyuncu 2010 yılıyla birlikte tekrar yükseliş trendine girmiştir. 30 Haziran 2012 tarihinde 'Hilaria Baldwin' ile ikinci evliliğini yapmış olan Baldwin'in boşandığı eşi Kim Basinger'dan bir ve ikinci evliliğinden dört olmak üzere toplam beş çocuğu bulunmaktadır.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın